Billiga hotell i Barcelona

Se på kartan
Billiga hotell i Barcelona

Billiga hotell i BarcelonaFrån  337kr

Billiga hotell Recommenderade i Barcelona

 • Adagio Gastronòmic
  Från791krPer natt

  Adagio Gastronòmicstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de ferran 21 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 585 recensioner från resenärerBaserat på 585 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i Barcelonas kulturella och historiska centrum och är omgivet av mängder av butiker, caféer, barer och restauranger. Havet ligger ungefär 1 km bort och de allmänna kommunikationerna är lätt tillgängliga.Hotellet byggdes 1850 och renoverades 1992. De 38 rummen är fördelade på 5 våningar. Det finns 4 singelrum och 34 dubbelrum. Detta luftkonditionerade hotell har en dygnetruntöppen reception, kassafack, hiss och café. Hotellet erbjuder också ett TV-rum och tvättservice.De funktionella, ljusa och rymliga rummen är utrustade med bad/WC, hårtork, direktvalstelefon, centralvärme och kassafack.En frukostbuffet serveras varje morgon.

  Se mer
 • Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels
  Från754krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är beläget i Camp Nou Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta vandrarhem som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta vandrarhem. Våra besökare har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 12. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Detta boende totalrenoverades 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Från1.081krPer natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 138 recensioner från resenärerBaserat på 138 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Las Ramblas. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ramblas by Pillow som har totalt 10 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Ramblas by Pillow. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bcn Urban Hotels Del Comte
  Från981krPer natt

  Bcn Urban Hotels Del Comtestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputació 142-148 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 664 recensioner från resenärerBaserat på 664 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Eixample. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. De 42 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Bcn Urban Hotels Del Comte är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Bcn Urban Hotels Del Comte förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Från921krPer natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1822 recensioner från resenärerBaserat på 1822 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Paseo de Gracia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Generator Barcelona har totalt 114 rum. Generator Barcelona genomgick en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Generator Barcelona är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. På Generator Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Bonavista
  Från697krPer natt

  BCN Urban Hotels Bonavistastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de francisco giner 5 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 244 recensioner från resenärerBaserat på 244 recensioner från resenärer

  Detta vandrarhem ligger i ett livligt område i stadsdelen Gràcia i Barcelona, endast 200 m från tunnelbanestationen Diagonal. Gästerna kommer att ha stora möjligheter att utforska och upptäcka närområdet. Från vandrarhemmet är det enkelt att ta sig till Parc Güell, Las Ramblas, Gaudís Casa Batlló och Casa Milà. De fina torgen i Gràcia ligger i närheten, med mängder av restauranger, barer och kaféer som väntar på att bli upptäckta. Avståndet till Plaza del Sol är bara 400 m. Vandrarhemmet är utmärkt och välkomnar sina besökare med varm gästfrihet. Boendeenheterna är smakfullt möblerade och erbjuder en komfortabel miljö för avkoppling efter en lång dag av upptäckter i staden.Viktig information: Frukost serveras på ett kafé ca 300 m från vandrarhemmet.

  Se mer
 • Mellow Youth Hostel
  Från726krPer natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Aguilar 54 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Gracia Area. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Från400krPer natt

  Inout Hostelstars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sarria Area är detta mysiga vandrarhem ett optimalt val för familjer. 27 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Inout Hostel. Detta boende har parkering och garage. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna.

  Se mer
 • House by pillow
  Från783krPer natt

  House by pillowstars

  Norra Diagonal, Barcelona , Carrer de rubio i ors 3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 75 recensioner från resenärerBaserat på 75 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Diagonal N. . Från den här anläggningen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på House by pillow som har totalt 5 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Garden House Hostel Barcelona by Feetup Hostels
  Från508krPer natt
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Vall DHebron. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Garden House Hostel Barcelona by Feetup Hostels som har totalt 13 rum. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Garden House Hostel Barcelona by Feetup Hostels tillhandahåller inga babysängar på begäran. Garden House Hostel Barcelona by Feetup Hostels är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  75  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  8
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här