Billiga hotell i Barcelona

Se på kartan
Billiga hotell i Barcelona

Billiga hotell i BarcelonaFrån  349kr

Billiga hotell Recommenderade i Barcelona

 • Hostal Balmes Centro
  Från480krPer natt

  Hostal Balmes Centrostars

  Eixample, Barcelona , Carrer de balmes 83 - Karta
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Eixample. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta vandrarhem. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 15 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Hostal Center Inn
  Från522krPer natt

  Hostal Center Innstars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 688 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 259 recensioner från resenärerBaserat på 259 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem ligger i Eixample. Denna anläggning har totalt 20 ombonade rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Hostal Center Inn är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Centre Esplai Hostel
  Från527krPer natt

  Centre Esplai Hostelstars

  Området kring Barcelona Flygplats, Barcelona , Carrer del riu anoia 42-54 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 363 recensioner från resenärerBaserat på 363 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Barcelona Aeropuerto Area. Detta hotell har 74 rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Hostal Nilo
  Från559krPer natt

  Hostal Nilostars

  Norra Diagonal, Barcelona , Carrer de josep anselm clave 17 17 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 127 recensioner från resenärerBaserat på 127 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Diagonal N. . Detta vandrarhem som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 6 kilometer från detta vandrarhem. Från denna anläggning är det 280 meter till hamnen. Detta boende innefattar 56 trivsamma rum. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Hostal Nilo tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hostel Albergue Studio
  Från565krPer natt

  Hostel Albergue Studiostars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer de la duquessa d orleans 56 b - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Sarria Area. Det totala antalet rum på Hostel Albergue Studio är 20. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Hostel Albergue Studio har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hostel Albergue Studio tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Hostel Albergue Studio. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostel Albergue Studio. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Hostel Albergue Studio kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunotel Junior
  Från680krPer natt

  Sunotel Juniorstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de sarria 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 372 recensioner från resenärerBaserat på 372 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Eixample. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 2 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra resenärer har 11. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 35 ombonade rum. Den här anläggningen byggdes 2004. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDenna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom har Sunotel Junior ett garage för kunder som reser med bil. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Transit
  Från711krPer natt

  Transitstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Rector triadó 82 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Sants-Montjuic. De 33 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet byggdes år 1986. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Transit håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Urbany Bcngo
  Från1.028krPer natt

  Urbany Bcngostars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 563 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1642 recensioner från resenärerBaserat på 1642 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i Eixample. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 55 ombonade rum. Trots att denna anläggning byggdes 1900 har den genomgått en renovering 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Urbany Bcngo. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Abarco Apartments
  Från743krPer natt

  Abarco Apartmentsstars

  Santa Coloma de Gramanet, Barcelona , Avinguda pallaresa 66-68 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta enkla lägenhetshotell återfinns i Santa Coloma de Gramanet. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 12. 0 kilometer till hamnen. Abarco Apartments garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Abarco Apartments. Det finns parkeringsplatser. På Abarco Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Basic Hotel
  Från403krPer natt

  Basic Hotelstars

  Olerdola, Barcelona , Trepat (pol. industrial el clot de moja) 5 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Olerdola. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell kan erbjuda totalt 72 rum. Boendet byggdes år 2002. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Basic Hotel.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  69  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  7
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här