Lägenheter och lägenhetshotell i Barcelona

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Barcelona

Lägenheter och lägenhetshotell i BarcelonaFrån  434kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Barcelona

 • Acacia Suite
  Från1.784krPer natt

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 293 recensioner från resenärerBaserat på 293 recensioner från resenärer

  Detta eleganta lägenhetshotell ligger i centrala Barcelona, i det berömda distriktet Eixample, känt för sina många konstverk och sin moderna arkitektur. Tunnelbanestationen Hospital Clinic på den blåa linjen är bara 50 meter bort och ger tillgång till alla tunnelbanelinjer i Barcelona. Finanskvarteret, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya and Las Ramblas nås enkelt, och Barcelona-El Prat flygplats ligger 15 km bort.

  Se mer
 • Abarco Apartments
  Från978krPer natt

  Abarco Apartmentsstars

  Santa Coloma de Gramanet, Barcelona , Avinguda pallaresa 66-68 - Karta
   

  Detta mysiga lägenhetshotell återfinns i Santa Coloma de Gramanet. Från detta lägenhetshotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta lägenhetshotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 12. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Abarco Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Abarco Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartaments Independencia
  Från946krPer natt

  Apartaments Independenciastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de la independencia 287 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet återfinns i Sagrada Familia Area. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Det finns totalt 27 rum på anläggningen. Det här boendet byggdes 2007. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • AinB Eixample-Entença Apartments
  Från1.572krPer natt

  AinB Eixample-Entença Apartmentsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer d'entença 98 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet är belägen i Eixample. Från den här lägenheten som ligger 2. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning med endast 12 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende totalrenoverades 2008. Wifi finns på boendet i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på AinB Eixample-Entença Apartments. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. AinB Eixample-Entença Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Napols
  Från1.030krPer natt

  Napolsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de napols 116 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell ligger i Eixample. Detta lägenhetshotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2000. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • AinB Las Ramblas-Guardia Apartments
  Från1.172krPer natt

  AinB Las Ramblas-Guardia Apartmentsstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de guardia 8 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Las Ramblas. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 7 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på AinB Las Ramblas-Guardia Apartments som har totalt 14 rum. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. AinB Las Ramblas-Guardia Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arago565
  Från946krPer natt

  Arago565stars

  Eixample, Barcelona , Aragon 565 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Denna enkla lägenhet är lokaliserad i Eixample. Detta boende med endast 12 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende grundades år 2006. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Arago565. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Center
  Från2.316krPer natt

  MH Apartments Centerstars

  Eixample, Barcelona , Comte borrell 73 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 124 recensioner från resenärerBaserat på 124 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Eixample. Från denna lägenhet som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. 16 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 2011. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Apartments Sixtyfour Barcelona
  Från3.730krPer natt

  Apartments Sixtyfour Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 64 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 653 recensioner från resenärerBaserat på 653 recensioner från resenärer

  They are situated on Passeig de Gracia Boulevard, opposite the famous Gaudi building, Casa Batlló. Plaza Catalunya Square and Las Ramblas are only about 500 m from the hotel.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Från1.800krPer natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 735 recensioner från resenärerBaserat på 735 recensioner från resenärer

  Detta affärs-aparthotell ligger utmärkt till i ett livligt shopping- och affärsområde vid avenyn Diagonal. Komplexet ligger inom gångavstånd till ett antal barer, restauranger och kaféer av lokal karaktär. Allmänna kommunikationsmedel finns också nära. Detta är det perfekta läget för de affärsresenärer som behöver ett centralt läge och ett hotell som erbjuder allt som behövs för denna typ av resa.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  61  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  7
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här