Lägenheter och lägenhetshotell i Barcelona

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Barcelona

Lägenheter och lägenhetshotell i BarcelonaFrån  374kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Barcelona

 • Abarco Apartments
  Från15.847krPer natt

  Abarco Apartmentsstars

  Santa Coloma de Gramanet, Barcelona , Avinguda pallaresa 66-68 - Karta
   

  Detta anspråkslösa lägenhetshotell finns i Santa Coloma de Gramanet. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 12. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Abarco Apartments tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Abarco Apartments. På Abarco Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ako Suite
  Från2.134krPer natt

  Ako Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputació 195 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger vid Barcelonas universitet, endast 300 m från tunnelbanestationen Universitat och fem minuters promenad från hållplatsen för bussen till flygplatsen. De 28 lägenheterna är rymliga och eleganta med en avskalad, minimalistisk design och ljusa färger. De är idealiska både för affärsresenärer och barnfamiljer och en utmärkt startpunkt för en rundtur i denna spännande stad. Hotellet har trådlös internetåtkomst och det finns parkering för de som kommer i bil. Gästerna är välkomna att utnyttja den spektakulära terrassen/solariet. Tycker man om golf kan man göra ett besök på Golf Can Drago, ungefär 8 km från hotellet.

  Se mer
 • Acacia Suite
  Från1.478krPer natt

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Detta eleganta lägenhetshotell ligger i centrala Barcelona, i det berömda distriktet Eixample, känt för sina många konstverk och sin moderna arkitektur. Tunnelbanestationen Hospital Clinic på den blåa linjen är bara 50 meter bort och ger tillgång till alla tunnelbanelinjer i Barcelona. Finanskvarteret, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya and Las Ramblas nås enkelt, och Barcelona-El Prat flygplats ligger 15 km bort.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Från1.255krPer natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 722 recensioner från resenärerBaserat på 722 recensioner från resenärer

  Detta affärs-aparthotell ligger utmärkt till i ett livligt shopping- och affärsområde vid avenyn Diagonal. Komplexet ligger inom gångavstånd till ett antal barer, restauranger och kaféer av lokal karaktär. Allmänna kommunikationsmedel finns också nära. Detta är det perfekta läget för de affärsresenärer som behöver ett centralt läge och ett hotell som erbjuder allt som behövs för denna typ av resa.

  Se mer
 • Arago565
  Från1.163krPer natt

  Arago565stars

  Eixample, Barcelona , Aragon 565 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet finns i Eixample. Alla som valt detta boende, som har totalt 12 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Arago565 byggdes 2006. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Arago565. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Urban
  Från1.914krPer natt

  MH Apartments Urbanstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de mistral 61 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet är belägen i Eixample. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på MH Apartments Urban som har totalt 12 rum. Anläggningen byggdes 2013. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på MH Apartments Urban har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. MH Apartments Urban är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Aspasios 42 Rambla Catalunya Suites
  Från3.372krPer natt

  Aspasios 42 Rambla Catalunya Suitesstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de catalunya 42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 997 recensioner från resenärerBaserat på 997 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är belägen i Las Ramblas. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 17. 2 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna lägenhet. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 5 kilometer till hamnen. De 24 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2012. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Aspasios 42 Rambla Catalunya Suites erbjuder transfer till flygplatsen. Aspasios 42 Rambla Catalunya Suites kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Ramblas
  Från1.999krPer natt

  MH Apartments Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer nou de la rambla 20 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Dessa lägenheter ligger i hjärtat av Barcelona i Raval-kvarteret, som ligger i anslutning till den berömda Las Ramblas. Läget är mycket praktiskt för att kunna resa runt i staden och besöka de viktigaste turistområdena, av vilka många kan nås till fots. Barcelonas internationella flygplats ligger 14 km från lägenhetshotellet. Denna 5-våningsbyggnad omfattar totalt 10 lägenheter alla med två dubbelrum. Alla lägenheter har trämöbler och vackra gobelänger skapar en unik kombination av modern stil och traditionell inredning. Alla enheter har ett kök utrustat med allt in i minsta detalj. Vardagsrummen har parkettgolv och gott om ljus, från den egna balkongen. Underhållning tillhandahålls via en radio med en hi-fi-CD-spelare, en färg-TV och DVD-skivor som finns tillgängliga på begäran.

  Se mer
 • Bacardi Central Suites
  Från2.279krPer natt

  Bacardi Central Suitesstars

  Las Ramblas, Barcelona , Las ramblas 42 42 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta boende ligger längs Las Ramblas, i hjärtat av Barcelonas centrum och bara 3,4 km från katedralen Sagrada Familia. Staden Barcelonas strand ligger bara 600 meter från hotellet, medan stranden La Barceloneta ligger 2,1 km bort. Andra närbelägna sevärdheter är katedralen (1 km), Plaça de Catalunya (950 meter) and Mercat de la Boqueria (400 meter). Flygplatsen Barcelona - El Prat de Llobregat ligger cirka 10 km från hotellet och flygplatsen Reus ligger cirka 90 km bort. Lägenheterna byggdes 1856 och totalrenoverades 2011. Byggnaden har en lobby med hiss till lägenheterna samt wifi. Lägenheterna är lämpligt utrustade, vissa med egen balkong eller terrass.

  Se mer
 • Grandom Suites
  Från2.483krPer natt

  Grandom Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Placa del doctor letamendi 26 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Eixample. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Grandom Suites håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  58  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här