Lägenheter och lägenhetshotell i Barcelona

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Barcelona

Lägenheter och lägenhetshotell i BarcelonaFrån  349kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Barcelona

 • Grandom Suites
  Från1.453krPer natt

  Grandom Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Placa del doctor letamendi 26 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet finns i Eixample. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Detta boende med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Denna anläggning som byggdes 1900 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Grandom Suites. Det finns parkeringsplatser på Grandom Suites. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Acacia Suite
  Från1.077krPer natt

  Acacia Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d'urgell 194 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 293 recensioner från resenärerBaserat på 293 recensioner från resenärer

  Detta eleganta lägenhetshotell ligger i centrala Barcelona, i det berömda distriktet Eixample, känt för sina många konstverk och sin moderna arkitektur. Tunnelbanestationen Hospital Clinic på den blåa linjen är bara 50 meter bort och ger tillgång till alla tunnelbanelinjer i Barcelona. Finanskvarteret, Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya and Las Ramblas nås enkelt, och Barcelona-El Prat flygplats ligger 15 km bort.

  Se mer
 • Abarco Apartments
  Från743krPer natt

  Abarco Apartmentsstars

  Santa Coloma de Gramanet, Barcelona , Avinguda pallaresa 66-68 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta enkla lägenhetshotell återfinns i Santa Coloma de Gramanet. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 12. 0 kilometer till hamnen. Abarco Apartments garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Abarco Apartments. Det finns parkeringsplatser. På Abarco Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ako Suite
  Från1.040krPer natt

  Ako Suitestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputació 195 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger vid Barcelonas universitet, endast 300 m från tunnelbanestationen Universitat och fem minuters promenad från hållplatsen för bussen till flygplatsen. De 28 lägenheterna är rymliga och eleganta med en avskalad, minimalistisk design och ljusa färger. De är idealiska både för affärsresenärer och barnfamiljer och en utmärkt startpunkt för en rundtur i denna spännande stad. Hotellet har trådlös internetåtkomst och det finns parkering för de som kommer i bil. Gästerna är välkomna att utnyttja den spektakulära terrassen/solariet. Tycker man om golf kan man göra ett besök på Golf Can Drago, ungefär 8 km från hotellet.

  Se mer
 • Ona Living Barcelona
  Från737krPer natt

  Ona Living Barcelonastars

  Hospitalet de Llobregat, Barcelona , Carrer de castelao 206-208 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 124 recensioner från resenärerBaserat på 124 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Hospitalet de Llobregat. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna lägenhet är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 8. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 21 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Ona Living Barcelona håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Ona Living Barcelona förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten.

  Se mer
 • Apartaments Independencia
  Från699krPer natt

  Apartaments Independenciastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de la independencia 287 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet ligger i Sagrada Familia Area. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Denna anläggning har totalt 27 ombonade rum. Apartaments Independencia byggdes 2007. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Apartaments Independencia har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Apartaments Independencia är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • MH Apartments Center
  Från1.160krPer natt

  MH Apartments Centerstars

  Eixample, Barcelona , Comte borrell 73 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 125 recensioner från resenärerBaserat på 125 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Eixample. Från denna lägenhet som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. 16 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 2011. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Republica
  Från1.051krPer natt

  Barcelona Apartment Republicastars

  Norra Diagonal, Barcelona , Carrer de pujades 120 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  The aparthotel is located in 22@ Barcelona, the city's new innovation district, where the latest technology and contemporary design meet.

  Se mer
 • Marina
  Från765krPer natt

  Marinastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de la marina 306 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Denna anspråkslösa lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Sagrada Familia Area. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning kan erbjuda totalt 20 rum. Detta boende grundades år 2004. Marina är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Marina har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Suites
  Från1.309krPer natt

  MH Apartments Suitesstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de girona 110 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Eixample. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Denna anläggning renoverades 2011. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  55  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här