Hotell i närheten av Arc de Triomf

Se på kartan
Hotell - Arc de Triomf

Arc de TriomfFrån  355kr

Rekommenderade hotell nära Arc de Triomf

 • Aparthotel Allada 3
  Från1.624krPer natt

  Aparthotel Allada 3stars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de l allada vermell 6-8 - Karta
  0.04 km från Arc de Triomf
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma lägenhetshotell finns i Barrio Gotico. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta boende har 20 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Aparthotel Allada 3 har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Små husdjur kan bo på detta boende. Aparthotel Allada 3 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AinB Picasso-Corders Apartments
  Från1.412krPer natt
  0.2 km från Arc de Triomf
  3,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Dessa lägenheter är centralt belägna i distrikten El Born och Barri Gòtic i den kosmopolitiska och intressanta staden Barcelona, och är ett perfekt boendealternativ för alla som reser till Barcelona i affärer eller för nöje. Strax utanför lägenheterna finns ett stort utbud av såväl restauranger som design- och klädbutiker och annan underhållning. Las Ramblas, Plaça de Catalunya och Port Vell kan också nås enkelt från lägenheterna. De är smakfullt inredda och erbjuder en modern stil med användbara och moderna bekvämligheter som försäkrar en riktigt bekväm och minnesvärd vistelse. De har lugnande färger och material såsom sten eller trä för en mysig atmosfär. Dessutom har de egen balkong och ett fullt utrustat pentry samt gratis wifi för ytterligare bekvämlighet.

  Se mer
 • K+K Hotel Picasso El Born
  Från2.131krPer natt

  K+K Hotel Picasso El Bornstars

  El Born, Barcelona , Passeig de picasso 26-30 - Karta
  0.26 km från Arc de Triomf
  4,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3025 recensioner från resenärerBaserat på 3025 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i El Born. Från den här anläggningen som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 6 kilometer från denna anläggning. Detta boende innefattar 92 trivsamma rum. Både fast och trådlöst internet finns på K+K Hotel Picasso El Born. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. K+K Hotel Picasso El Born tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang.

  Se mer
 • Grand Hotel Central
  Från3.399krPer natt

  Grand Hotel Centralstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Laietana, 30 - Karta
  0.32 km från Arc de Triomf
  4,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2755 recensioner från resenärerBaserat på 2755 recensioner från resenärer

  Detta hotell är inrymt i en elegant byggnad från 1926, den ligger på den berömda Via Laietana väg, och mycket nära de gotiska kvarteren och historiska delen av staden. Inom området kommer gästerna att kunna besöka många platser av historiskt och turistiska intresse, såsom katedralen och Las Ramblas. Gästerna kommer också att kunna nå den centrerad shoppingdistrikt med sina många barer, kaféer och restauranger inom en kort promenad.

  Se mer
 • H10 Montcada-Boutique Hotel
  Från1.992krPer natt

  H10 Montcada-Boutique Hotelstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Via laietana 24 - Karta
  0.33 km från Arc de Triomf
  4,2/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2394 recensioner från resenärerBaserat på 2394 recensioner från resenärer

  H10 Montcada-Boutique Hotel som ligger i Barcelonas gotiska distrikt, intill den kosmopolitiska stadsdelen Born och nära havet, är en storslagen byggnad i neoklassisk stil som kännetecknar Via Laietana avenyn. Den moderna, välkomnande inredningen och receptionen gör den idealisk för nöjes- och affärsresor. Dess övre terrass har en jacuzzi och en fantastisk utsikt över staden och havet.

  Se mer
 • Catalonia Born
  Från1.601krPer natt

  Catalonia Bornstars

  El Born, Barcelona , Rec comtal 16-18 - Karta
  0.33 km från Arc de Triomf
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2174 recensioner från resenärerBaserat på 2174 recensioner från resenärer

  Detta hotell kan skryta med ett centralt läge i Barcelona, med Arco del Triunfo och Picasso-museet på bekvämt avstånd. En uppsjö av affärer, barer, restauranger och diskotek finns runt hotellet. Kollektivtrafik finns bara några steg från hotellet. De smakfullt designade rummen skänker gästerna komfort och bekvämlighet. Hotellet har en härlig restaurang där läckra rätter kan avnjutas. Affärsresenärer kan utnyttja hotellets konferensrum. Gästerna kan njuta av den fantastiska frukosten på morgonen och få en perfekt start på dagen.

  Se mer
 • Rec Barcelona-Only Adults
  Från2.083krPer natt

  Rec Barcelona-Only Adultsstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Del rec comtal 19 19 - Karta
  0.38 km från Arc de Triomf
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 773 recensioner från resenärerBaserat på 773 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Barrio Gotico. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 2. 2 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 5 kilometer till hamnen. De 99 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Rec Barcelona-Only Adults kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AinB Born-Damas Apartments
  Från1.990krPer natt

  AinB Born-Damas Apartmentsstars

  El Born, Barcelona , Damas 1 - Karta
  0.38 km från Arc de Triomf
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 27 recensioner från resenärerBaserat på 27 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i El Born. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Inte långt bort hittar våra gäster transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. För våra kunder är det bara 400 meter till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ilunion Almirante
  Från1.349krPer natt

  Ilunion Almirantestars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Via layetana 42 - Karta
  0.39 km från Arc de Triomf
  3,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 943 recensioner från resenärerBaserat på 943 recensioner från resenärer

  Detta bekväma och moderna hotellet har ett utmärkt läge i hjärtat av Barcelonas gotiska kvarter, bara några meter från katedralen och Palau de la Música och bara några minuter från Born-området, känd för sina restauranger, bohemiska atmosfär och elitistiska stil. Omgivningen är fylld med härliga restauranger, barer och butiker. Mängder av andra attraktioner kan lätt nås till fots inom 5 minuter och hotellet ligger nära till allmänna kommunikationsmedel som underlätta tillgång till hela staden.

  Se mer
 • Àmfores Boutique Guest House
  Från1.177krPer natt

  Àmfores Boutique Guest Housestars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Bou sant pere 9 - Karta
  0.4 km från Arc de Triomf
   

  Detta enkla Guest House är lokaliserat i Barrio Gotico. 29 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 1736 och totalrenoverades 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Àmfores Boutique Guest House har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  303  Hotell - Arc de Triomf
Sida  1  av  31
 

Hotell i närheten av  Arc de Triomf

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner