Hotell i närheten av Barcelona Nord Station

Se på kartan
Hotell - Barcelona Nord Station

Barcelona Nord StationFrån  355kr

Rekommenderade hotell nära Barcelona Nord Station

 • Ilunion Auditori 
  Från1.270krPer natt

  Ilunion Auditori stars

  Eixample, Barcelona , Carrer de sicilia 166-170 - Karta
  0.2 km från Barcelona Nord Station
  4,1/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1279 recensioner från resenärerBaserat på 1279 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av Barcelona, nära Ciutadella Park, djurparken och Auditorium. Det finns flera restauranger och barer i de närliggande områdena Eixample, gotiska kvarteren och Borne. Den berömda Barcelona Auditorium ligger 5 minuters promenad bort, och Sagrada Familia och Ciutadella Park ligger 1,5 km bort. Hotellet ligger bara 200 meter från allmänna transportförbindelser, och det finns ett urval av butiker 400 m från hotellet. Hotellet är omgivet av Paseo del Borne, hamnen och de bästa museerna i staden.

  Se mer
 • Napols
  Från781krPer natt

  Napolsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de napols 116 - Karta
  0.23 km från Barcelona Nord Station
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 346 recensioner från resenärerBaserat på 346 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell ligger i Eixample. Detta lägenhetshotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2000. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • BruStar Gotic
  Från1.115krPer natt

  BruStar Goticstars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant pere 53 - Karta
  0.37 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 111 recensioner från resenärerBaserat på 111 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Eixample. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 45 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta vandrarhem ligger 2. 2 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 11. 1 kilometer till hamnen. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. BruStar Gotic byggdes 1870 och 2012 totalrenoverades det. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. BruStar Gotic kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmo Apartaments Marina
  Från1.749krPer natt

  Cosmo Apartaments Marinastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Ausias march 136 - Karta
  0.42 km från Barcelona Nord Station
   

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Sagrada Familia Area. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta boende tillåter inte husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Barcelona Podium
  Från2.053krPer natt

  NH Collection Barcelona Podiumstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de bailen 4-6 - Karta
  0.44 km från Barcelona Nord Station
  4,3/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 996 recensioner från resenärerBaserat på 996 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Eixample. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Totalt 145 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. NH Collection Barcelona Podium är från år 1992. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. NH Collection Barcelona Podium är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på NH Collection Barcelona Podium. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Rec Barcelona-Only Adults
  Från2.083krPer natt

  Rec Barcelona-Only Adultsstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Del rec comtal 19 19 - Karta
  0.47 km från Barcelona Nord Station
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 773 recensioner från resenärerBaserat på 773 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Barrio Gotico. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 2. 2 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 5 kilometer till hamnen. De 99 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Rec Barcelona-Only Adults kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BruStar Centric
  Från1.156krPer natt

  BruStar Centricstars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant pere 60 - Karta
  0.49 km från Barcelona Nord Station
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är endast för vuxna och ligger i Eixample. Från detta hotell som ligger inbäddat 850 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 11. 1 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på BruStar Centric som har totalt 15 rum. Receptionen på BruStar Centric har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på BruStar Centric. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Born
  Från1.601krPer natt

  Catalonia Bornstars

  El Born, Barcelona , Rec comtal 16-18 - Karta
  0.52 km från Barcelona Nord Station
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2174 recensioner från resenärerBaserat på 2174 recensioner från resenärer

  Detta hotell kan skryta med ett centralt läge i Barcelona, med Arco del Triunfo och Picasso-museet på bekvämt avstånd. En uppsjö av affärer, barer, restauranger och diskotek finns runt hotellet. Kollektivtrafik finns bara några steg från hotellet. De smakfullt designade rummen skänker gästerna komfort och bekvämlighet. Hotellet har en härlig restaurang där läckra rätter kan avnjutas. Affärsresenärer kan utnyttja hotellets konferensrum. Gästerna kan njuta av den fantastiska frukosten på morgonen och få en perfekt start på dagen.

  Se mer
 • Barna House Hotel
  Från1.152krPer natt

  Barna House Hotelstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de lepant 143 - Karta
  0.52 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Sagrada Familia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. För våra resenärer är det 2. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Totalt 19 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Barna House Hotel babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Room Mate Gerard
  Från1.692krPer natt

  Room Mate Gerardstars

  Eixample, Barcelona , Ausias march 34 - Karta
  0.56 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 306 recensioner från resenärerBaserat på 306 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Eixample. Detta hotell har totalt 66 ombonade rum. Room Mate Gerard har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  305  Hotell - Barcelona Nord Station
Sida  1  av  31
 

Hotell i närheten av  Barcelona Nord Station

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner