Hotell i närheten av Barcelona Nord Station

Se på kartan
Hotell - Barcelona Nord Station

Barcelona Nord StationFrån  337kr

Rekommenderade hotell nära Barcelona Nord Station

 • Ilunion Auditori 
  Från1.004krPer natt

  Ilunion Auditori stars

  Eixample, Barcelona , Carrer de sicilia 166-170 - Karta
  0.2 km från Barcelona Nord Station
  4,1/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1236 recensioner från resenärerBaserat på 1236 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i hjärtat av Barcelona, nära Ciutadella Park, djurparken och Auditorium. Det finns flera restauranger och barer i de närliggande områdena Eixample, gotiska kvarteren och Borne. Den berömda Barcelona Auditorium ligger 5 minuters promenad bort, och Sagrada Familia och Ciutadella Park ligger 1,5 km bort. Hotellet ligger bara 200 meter från allmänna transportförbindelser, och det finns ett urval av butiker 400 m från hotellet. Hotellet är omgivet av Paseo del Borne, hamnen och de bästa museerna i staden.

  Se mer
 • Napols
  Från902krPer natt

  Napolsstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de napols 116 - Karta
  0.23 km från Barcelona Nord Station
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 337 recensioner från resenärerBaserat på 337 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell är beläget i Eixample. Detta boende ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 26 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • AinB Sagrada Familia Apartments
  Från1.095krPer natt

  AinB Sagrada Familia Apartmentsstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de sicilia 109 - Karta
  0.24 km från Barcelona Nord Station
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är belägen i Sagrada Familia Area. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. AinB Sagrada Familia Apartments totalrenoverades 2012. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. AinB Sagrada Familia Apartments tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. AinB Sagrada Familia Apartments tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmo Apartaments Marina
  Från1.125krPer natt

  Cosmo Apartaments Marinastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Ausias march 136 - Karta
  0.42 km från Barcelona Nord Station
   

  Där den är belägen i Sagrada Familia Area är denna mysiga lägenhet ett optimalt val för homosexuella. Cosmo Apartaments Marina garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Cosmo Apartaments Marina tillhandahåller babysängar på begäran. Cosmo Apartaments Marina är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Barcelona Podium
  Från1.303krPer natt

  NH Collection Barcelona Podiumstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de bailen 4-6 - Karta
  0.43 km från Barcelona Nord Station
  4,2/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 925 recensioner från resenärerBaserat på 925 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Eixample. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Detta hotell kan erbjuda totalt 145 rum. NH Collection Barcelona Podium är från år 1992. Alla gästerna på NH Collection Barcelona Podium kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. NH Collection Barcelona Podium är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på NH Collection Barcelona Podium. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rec Barcelona-Only Adults
  Från1.408krPer natt

  Rec Barcelona-Only Adultsstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Del rec comtal 19 19 - Karta
  0.47 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 541 recensioner från resenärerBaserat på 541 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Barrio Gotico. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 2. 2 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 5 kilometer till hamnen. 99 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Rec Barcelona-Only Adults. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Rec Barcelona-Only Adults kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Born
  Från1.130krPer natt

  Catalonia Bornstars

  El Born, Barcelona , Rec comtal 16-18 - Karta
  0.52 km från Barcelona Nord Station
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2086 recensioner från resenärerBaserat på 2086 recensioner från resenärer

  Detta hotell kan skryta med ett centralt läge i Barcelona, med Arco del Triunfo och Picasso-museet på bekvämt avstånd. En uppsjö av affärer, barer, restauranger och diskotek finns runt hotellet. Kollektivtrafik finns bara några steg från hotellet. De smakfullt designade rummen skänker gästerna komfort och bekvämlighet. Hotellet har en härlig restaurang där läckra rätter kan avnjutas. Affärsresenärer kan utnyttja hotellets konferensrum. Gästerna kan njuta av den fantastiska frukosten på morgonen och få en perfekt start på dagen.

  Se mer
 • Barna House Hotel
  Från831krPer natt

  Barna House Hotelstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de lepant 143 - Karta
  0.52 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Sagrada Familia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 5 kilometer från denna anläggning. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 19 trivsamma rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta hotell har parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Barna House Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Tetuan
  Från2.116krPer natt

  MH Apartments Tetuanstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Plaza de tetuan 8 - Karta
  0.53 km från Barcelona Nord Station
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Plaza Catalunya. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna lägenhet. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 11 rum. Denna anläggning renoverades 2016. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Room Mate Gerard
  Från1.296krPer natt

  Room Mate Gerardstars

  Eixample, Barcelona , Ausias march 34 - Karta
  0.56 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 272 recensioner från resenärerBaserat på 272 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Eixample. Totalt 66 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  331  Hotell - Barcelona Nord Station
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  Barcelona Nord Station

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner