Hotell i närheten av Barcelona Nord Station

Se på kartan
Hotell - Barcelona Nord Station

Barcelona Nord StationFrån  374kr

Rekommenderade hotell nära Barcelona Nord Station

 • AinB Sagrada Familia Apartments
  Från1.695krPer natt

  AinB Sagrada Familia Apartmentsstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de sicilia 109 - Karta
  0.24 km från Barcelona Nord Station
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 68 recensioner från resenärerBaserat på 68 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är belägen i Sagrada Familia Area. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. AinB Sagrada Familia Apartments totalrenoverades 2012. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. AinB Sagrada Familia Apartments tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. AinB Sagrada Familia Apartments tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BruStar Gotic
  Från1.025krPer natt

  BruStar Goticstars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant pere 53 - Karta
  0.37 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 111 recensioner från resenärerBaserat på 111 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Eixample. Från denna anläggning som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 45 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 2. 2 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 15. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 11. 1 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. Denna anläggning byggdes 1870 och totalrenoverades 2012. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på BruStar Gotic. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmo Apartaments Marina
  Från2.055krPer natt

  Cosmo Apartaments Marinastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Ausias march 136 - Karta
  0.42 km från Barcelona Nord Station
   

  Där den är belägen i Sagrada Familia Area är denna mysiga lägenhet ett optimalt val för homosexuella. Cosmo Apartaments Marina garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Cosmo Apartaments Marina tillhandahåller babysängar på begäran. Cosmo Apartaments Marina är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Barcelona Podium
  Från2.515krPer natt

  NH Collection Barcelona Podiumstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de bailen 4-6 - Karta
  0.44 km från Barcelona Nord Station
  4,2/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 959 recensioner från resenärerBaserat på 959 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Eixample. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 145 rum. Det här boendet byggdes 1992. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder NH Collection Barcelona Podium babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rec Barcelona-Only Adults
  Från1.911krPer natt

  Rec Barcelona-Only Adultsstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Del rec comtal 19 19 - Karta
  0.47 km från Barcelona Nord Station
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 641 recensioner från resenärerBaserat på 641 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Barrio Gotico. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 2. 2 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 5 kilometer till hamnen. 99 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Rec Barcelona-Only Adults. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Rec Barcelona-Only Adults kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BruStar Centric
  Från1.130krPer natt

  BruStar Centricstars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant pere 60 - Karta
  0.49 km från Barcelona Nord Station
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 79 recensioner från resenärerBaserat på 79 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Eixample är detta enkla hotell endast avsett för vuxna. Från denna egendom som ligger inbäddad 850 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 11. 1 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på BruStar Centric som har totalt 15 rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. BruStar Centric är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Born
  Från1.952krPer natt

  Catalonia Bornstars

  El Born, Barcelona , Rec comtal 16-18 - Karta
  0.52 km från Barcelona Nord Station
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2121 recensioner från resenärerBaserat på 2121 recensioner från resenärer

  Detta hotell kan skryta med ett centralt läge i Barcelona, med Arco del Triunfo och Picasso-museet på bekvämt avstånd. En uppsjö av affärer, barer, restauranger och diskotek finns runt hotellet. Kollektivtrafik finns bara några steg från hotellet. De smakfullt designade rummen skänker gästerna komfort och bekvämlighet. Hotellet har en härlig restaurang där läckra rätter kan avnjutas. Affärsresenärer kan utnyttja hotellets konferensrum. Gästerna kan njuta av den fantastiska frukosten på morgonen och få en perfekt start på dagen.

  Se mer
 • Barna House Hotel
  Från1.335krPer natt

  Barna House Hotelstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de lepant 143 - Karta
  0.52 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 195 recensioner från resenärerBaserat på 195 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Sagrada Familia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 5 kilometer från denna anläggning. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 19 trivsamma rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta hotell har parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Barna House Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Tetuan
  Från2.250krPer natt

  MH Apartments Tetuanstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Plaza de tetuan 8 - Karta
  0.53 km från Barcelona Nord Station
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Plaza Catalunya. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna lägenhet. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 11 rum. Denna anläggning renoverades 2016. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Room Mate Gerard
  Från2.059krPer natt

  Room Mate Gerardstars

  Eixample, Barcelona , Ausias march 34 - Karta
  0.56 km från Barcelona Nord Station
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 285 recensioner från resenärerBaserat på 285 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Eixample. Totalt 66 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  316  Hotell - Barcelona Nord Station
Sida  1  av  32
 

Hotell i närheten av  Barcelona Nord Station

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner