Hotell i närheten av Camp Nou

Se på kartan
Hotell - Camp Nou

Camp NouFrån  373kr

Rekommenderade hotell nära Camp Nou

 • Madanis Hotel
  Från1.229krPer natt

  Madanis Hotelstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer riera blanca 10 - Karta
  0.41 km från Camp Nou
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 506 recensioner från resenärerBaserat på 506 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Camp Nou Area. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Denna anläggning ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 14. 1 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 30 rum. Den här anläggningen byggdes 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Madanis Hotel håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Madanis Hotel är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Madanis Hotel. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Madanis Apartamentos Turisticos
  Från1.360krPer natt

  Madanis Apartamentos Turisticosstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de la riera blanca 14 - Karta
  0.45 km från Camp Nou
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Camp Nou Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna lägenhet ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Madanis Apartamentos Turisticos genomgick en renovering 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. På Madanis Apartamentos Turisticos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Barcelona Stadium
  Från1.190krPer natt

  NH Barcelona Stadiumstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Travessera de les corts 150-152 - Karta
  0.46 km från Camp Nou
  4,0/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 857 recensioner från resenärerBaserat på 857 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Camp Nou Area. Denna anläggning kan erbjuda totalt 106 rum. Detta boende renoverades 1991. Alla som valt detta boende kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder NH Barcelona Stadium babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på NH Barcelona Stadium. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Madanis Liceo
  Från1.227krPer natt

  Madanis Liceostars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de francesc layret 2 - Karta
  0.51 km från Camp Nou
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 240 recensioner från resenärerBaserat på 240 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i Barcelona, i närheten av fotbollsarenan Camp Nou. Gästerna kommer att vara nära de spännande sevärdheter som denna artistiska stad har att erbjuda. Hotellet ligger bara 20 m från tunnelbanestationen Collblanc, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av staden. Det har också ett praktiskt läge endast 10 km från Barcelona flygplats. Detta förtjusande hotell har en charmig arkitektonisk stil som utan ansträngning smälter samman med den fina omgivningen. Gästrummen är elegant inredda och erbjuder en fristad av stillhet och lugn för total avkoppling och vila efter en lång dag. Gästerna kommer med säkerhet att uppskatta de många utmärkta bekvämligheter som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Ona Hotels Arya
  Från1.272krPer natt

  Ona Hotels Aryastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Calle sants 383 383 - Karta
  0.63 km från Camp Nou
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sants-Montjuic. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 5. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 61 trivsamma rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Ona Hotels Arya håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Ona Hotels Arya förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel SOFIA Barcelona - in the Unbound Collection
  Från2.570krPer natt
  0.66 km från Camp Nou
  4,0/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell ligger direkt på Avenida Diagonal i en hög byggnad med utsikt över Barcelona, bara en kort promenad från Camp Nou stadion, FC Barcelonas fotbollsklubbs säte. Hotellet har en utmärk VIP Club. Centrum av den katalanska huvudstaden med sevärdheter, som till exempel Plaça de Catalunya och Sagrada Familia katedralen, är lätt att nå med tunnelbanan.

  Se mer
 • Catalonia Rigoletto
  Från1.810krPer natt

  Catalonia Rigolettostars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Sabino de arana 22-24 - Karta
  0.71 km från Camp Nou
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 769 recensioner från resenärerBaserat på 769 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Camp Nou Area. Detta hotell innefattar 65 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Senator Barcelona Spa
  Från1.331krPer natt

  Senator Barcelona Spastars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Karta
  0.74 km från Camp Nou
  3,9/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1580 recensioner från resenärerBaserat på 1580 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell ligger i närheten av Camp Nou stadion, säte för FC Barcelonas fotbollsklubb. Som stadshotell har det ändå en stor utomhuspool och ett fantastiskt spa- och hälsocenter. Kongresscentret Palau de Congresos ligger inom 5 minuters promenad och järnvägsstation Sants, som ger en direkt anslutning till flygplatsen, ligger inom en kort promenad. Den berömda katedralen La Sagrada Familia kan nås med tunnelbana.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Från1.253krPer natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Karta
  0.92 km från Camp Nou
  4,2/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 722 recensioner från resenärerBaserat på 722 recensioner från resenärer

  Detta affärs-aparthotell ligger utmärkt till i ett livligt shopping- och affärsområde vid avenyn Diagonal. Komplexet ligger inom gångavstånd till ett antal barer, restauranger och kaféer av lokal karaktär. Allmänna kommunikationsmedel finns också nära. Detta är det perfekta läget för de affärsresenärer som behöver ett centralt läge och ett hotell som erbjuder allt som behövs för denna typ av resa.

  Se mer
 • Upper Diagonal
  Från1.451krPer natt

  Upper Diagonalstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Passeig de manuel girona 7-21 - Karta
  1.08 km från Camp Nou
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 514 recensioner från resenärerBaserat på 514 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Diagonal S. . Detta hotell kan erbjuda totalt 39 rum. Detta hotells byggår är 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Upper Diagonal har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Upper Diagonal har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på Upper Diagonal är rullstolsanpassade. Upper Diagonal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  92  Hotell - Camp Nou
Sida  1  av  10
 

Hotell i närheten av  Camp Nou

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner