Hotell i närheten av Güell Park

Se på kartan
Hotell - Güell Park

Güell ParkFrån  355kr

Rekommenderade hotell nära Güell Park

 • Hotel Travessera
  Från1.042krPer natt

  Hotel Travesserastars

  Parc Güell-området, Barcelona , Travessera de dalt 121-123 - Karta
  0.52 km från Güell Park
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Park Güell Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 23 trivsamma rum. Hotel Travessera totalrenoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Hotel Travessera håller öppet dygnet runt. Hotel Travessera tillhandahåller babysängar på begäran. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Hotel Travessera kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Park Güell
  Från1.036krPer natt

  Catalonia Park Güellstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Passeig de la mare de deu del coll 10 - Karta
  0.68 km från Güell Park
  3,6/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Park Güell Area. Det totala antalet rum på Catalonia Park Güell är 140. Catalonia Park Güell byggdes 1900 och totalrenoverades 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Detta barnvänliga Catalonia Park Güell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell.

  Se mer
 • The Originals Boutique, Le Palacete
  Från1.876krPer natt

  The Originals Boutique, Le Palacetestars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Calle legalitat 10 - Karta
  0.82 km från Güell Park
   

  Detta gulliga hotell beläget i Gracia Area. Totalt 50 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på The Originals Boutique, Le Palacete. The Originals Boutique, Le Palacete kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Från1.394krPer natt

  Park Güell Areastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Karta
  0.96 km från Güell Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 42 recensioner från resenärerBaserat på 42 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Gracia Area. Från den här anläggningen som ligger 3. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. Park Güell Area garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 4 rum. Den här anläggningen byggdes 2000. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Park Güell Area babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Güell Area. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sata Olimpic Village Area
  Från1.644krPer natt
  0.97 km från Güell Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Paseo Marítimo / Playa. Från den här lägenheten som ligger 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från detta boende. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sata Olimpic Village Area som har totalt 9 rum. Sata Olimpic Village Area är från år 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Sata Olimpic Village Area kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Park Putxet
  Från1.179krPer natt

  Catalonia Park Putxetstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer del putget 68 -74 - Karta
  0.99 km från Güell Park
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1105 recensioner från resenärerBaserat på 1105 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Park Güell Area. Detta boende har totalt 152 rum. Detta hotells byggår är 1979. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Catalonia Park Putxet. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Från1.733krPer natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Gran de gracia 205 - Karta
  1.01 km från Güell Park
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lägenhetshotell ligger i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 260 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Både fast och trådlöst internet finns på Barcelona Apartment Gran de Gracia. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Från1.791krPer natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Karta
  1.03 km från Güell Park
   

  Denna gulliga lägenhet finns i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 4. 0 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på MH Apartments Gracia som har totalt 8 rum. Boendet totalrenoverades 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. MH Apartments Gracia tillhandahåller parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aparthotel Bertran
  Från579krPer natt

  Aparthotel Bertranstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer de bertran 150 - Karta
  1.15 km från Güell Park
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  The hotel is located in a quiet part of Barcelona, 5 min walk from Avinguda Tibidabo FGC Station and Vallcarca Metro. The Parc Güell is just over 1 km away.

  Se mer
 • Sagrada Familia Area
  Från1.394krPer natt

  Sagrada Familia Areastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de ventallo 48 - Karta
  1.16 km från Güell Park
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet är lokaliserad i Sagrada Familia Area. Från denna lägenhet som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 4. 1 kilometer från närmaste strand. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sagrada Familia Area som har totalt 13 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Sagrada Familia Area har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Sagrada Familia Area är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  159  Hotell - Güell Park
Sida  1  av  16
 

Hotell i närheten av  Güell Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner