Hotell i närheten av Güell Park

Se på kartan
Hotell - Güell Park

Güell ParkFrån  337kr

Rekommenderade hotell nära Güell Park

 • Hotel Travessera
  Från714krPer natt

  Hotel Travesserastars

  Parc Güell-området, Barcelona , Travessera de dalt 121-123 - Karta
  0.52 km från Güell Park
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Park Güell Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 23 ombonade rum. Hotel Travessera genomgick en totalrenovering 2003. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Catalonia Park Güell
  Från669krPer natt

  Catalonia Park Güellstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Passeig de la mare de deu del coll 10 - Karta
  0.68 km från Güell Park
  3,6/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Park Güell Area. Det totala antalet rum är 140. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1900 och totalrenoverades 1999. Catalonia Park Güell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Catalonia Park Güell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Catalonia Park Güell har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?

  Se mer
 • Park Güell Area
  Från810krPer natt

  Park Güell Areastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Karta
  0.96 km från Güell Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 40 recensioner från resenärerBaserat på 40 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 2 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Park Güell Area som har totalt 4 rum. Denna anläggning byggdes 2000. Park Güell Area har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Güell Area. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sata Olimpic Village Area
  Från1.232krPer natt
  0.97 km från Güell Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Paseo Marítimo / Playa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 4 kilometer från stadens centrum. Denna lägenhet ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Denna egendom ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sata Olimpic Village Area som har totalt 9 rum. Denna anläggnings byggår är 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Sata Olimpic Village Area. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Sata Olimpic Village Area kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Park Putxet
  Från764krPer natt

  Catalonia Park Putxetstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer del putget 68 -74 - Karta
  0.99 km från Güell Park
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1071 recensioner från resenärerBaserat på 1071 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Park Güell Area. Detta boende har totalt 152 ombonade rum. Catalonia Park Putxet byggdes 1979. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Catalonia Park Putxet är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Från987krPer natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Gran de gracia 205 - Karta
  1.01 km från Güell Park
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 88 recensioner från resenärerBaserat på 88 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell återfinns i Gracia Area. Från det här lägenhetshotellet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 260 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 8 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Barcelona Apartment Gran de Gracia. De gemensamma utrymmena på Barcelona Apartment Gran de Gracia är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Från2.211krPer natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Karta
  1.03 km från Güell Park
   

  Denna charmiga lägenhet finns i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 5 kilometer från denna lägenhet. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på MH Apartments Gracia som har totalt 8 rum. MH Apartments Gracia genomgick en renovering 2016. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. MH Apartments Gracia tillhandahåller parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aparthotel Bertran
  Från795krPer natt

  Aparthotel Bertranstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer de bertran 150 - Karta
  1.15 km från Güell Park
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 288 recensioner från resenärerBaserat på 288 recensioner från resenärer

  The hotel is located in a quiet part of Barcelona, 5 min walk from Avinguda Tibidabo FGC Station and Vallcarca Metro. The Parc Güell is just over 1 km away.

  Se mer
 • Sagrada Familia Area
  Från1.014krPer natt

  Sagrada Familia Areastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de ventallo 48 - Karta
  1.16 km från Güell Park
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet ligger i Sagrada Familia Area. Från det här boendet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 4. 1 kilometer från närmaste strand. Med sina totalt 13 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Boendet totalrenoverades 2008. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • No 23 The Streets Apartments Barcelona
  Från1.179krPer natt

  No 23 The Streets Apartments Barcelonastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer de la mare de deu dels desemparats 23 - Karta
  1.31 km från Güell Park
   

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Gracia Area. Våra besökare har 13. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på No 23 The Streets Apartments Barcelona håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på No 23 The Streets Apartments Barcelona. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  176  Hotell - Güell Park
Sida  1  av  18
 

Hotell i närheten av  Güell Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner