Hotell i närheten av Güell Park

Se på kartan
Hotell - Güell Park

Güell ParkFrån  374kr

Rekommenderade hotell nära Güell Park

 • Hotel Travessera
  Från1.907krPer natt

  Hotel Travesserastars

  Parc Güell-området, Barcelona , Travessera de dalt 121-123 - Karta
  0.52 km från Güell Park
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Park Güell Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 23 ombonade rum. Hotel Travessera genomgick en totalrenovering 2003. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Catalonia Park Güell
  Från1.447krPer natt

  Catalonia Park Güellstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Passeig de la mare de deu del coll 10 - Karta
  0.68 km från Güell Park
  3,6/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Park Güell Area. Det totala antalet rum är 140. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1900 och totalrenoverades 1999. Catalonia Park Güell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Catalonia Park Güell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Catalonia Park Güell har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?

  Se mer
 • Hotel The Originals Can Bonastre Wine Resort
  Från1.922krPer natt

  Hotel The Originals Can Bonastre Wine Resortstars

  Martorell, Barcelona , Carretera b-224 km. 13.20 sn - Karta
  0.82 km från Güell Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Martorell Area. Detta boende med endast 12 rum passar bra för en lugn vistelse. Senast detta boende renoverades var 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Hotel The Originals Can Bonastre Wine Resort bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande.

  Se mer
 • Hotel The Originals Le Palacete
  Från2.354krPer natt

  Hotel The Originals Le Palacetestars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Calle legalitat 10 - Karta
  0.82 km från Güell Park
   

  Detta bekväma hotell finns i Gracia Area. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel The Originals Le Palacete. Husdjur är inte tillåtna på Hotel The Originals Le Palacete. Parkering och garage finns att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Från1.517krPer natt

  Park Güell Areastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Karta
  0.96 km från Güell Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 41 recensioner från resenärerBaserat på 41 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 2 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Park Güell Area som har totalt 4 rum. Denna anläggning byggdes 2000. Park Güell Area har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Güell Area. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sata Olimpic Village Area
  Från1.778krPer natt
  0.97 km från Güell Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Paseo Marítimo / Playa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 4 kilometer från stadens centrum. Denna lägenhet ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Denna egendom ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sata Olimpic Village Area som har totalt 9 rum. Denna anläggnings byggår är 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Sata Olimpic Village Area. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Sata Olimpic Village Area kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Park Putxet
  Från1.185krPer natt

  Catalonia Park Putxetstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer del putget 68 -74 - Karta
  0.99 km från Güell Park
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1081 recensioner från resenärerBaserat på 1081 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Park Güell Area. Detta boende har totalt 152 ombonade rum. Catalonia Park Putxet byggdes 1979. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Catalonia Park Putxet är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Från1.795krPer natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Gran de gracia 205 - Karta
  1.01 km från Güell Park
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell återfinns i Gracia Area. Från det här lägenhetshotellet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 260 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 8 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Barcelona Apartment Gran de Gracia. De gemensamma utrymmena på Barcelona Apartment Gran de Gracia är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Från2.630krPer natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Karta
  1.03 km från Güell Park
   

  Denna charmiga lägenhet finns i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 5 kilometer från denna lägenhet. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på MH Apartments Gracia som har totalt 8 rum. MH Apartments Gracia genomgick en renovering 2016. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. MH Apartments Gracia tillhandahåller parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aparthotel Bertran
  Från1.029krPer natt

  Aparthotel Bertranstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer de bertran 150 - Karta
  1.15 km från Güell Park
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  The hotel is located in a quiet part of Barcelona, 5 min walk from Avinguda Tibidabo FGC Station and Vallcarca Metro. The Parc Güell is just over 1 km away.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  171  Hotell - Güell Park
Sida  1  av  18
 

Hotell i närheten av  Güell Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner