Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  374kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Catalunya
  Från2.055krPer natt

  Catalunyastars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de santa anna 24 - Karta
  0.14 km från Innerstad
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 492 recensioner från resenärerBaserat på 492 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Barrio Gotico. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta boende. 40 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Catalunya tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Nouvel
  Från2.032krPer natt

  Nouvelstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de santa anna 18 - Karta
  0.14 km från Innerstad
  4,1/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1261 recensioner från resenärerBaserat på 1261 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger nära Plaza Cataluña och Las Ramblas i hjärtat av Barcelona. inom 5 minuter från hotellet finns ett stort utbud shopping, barer, restauranger och allmänna kommunikationer. Närmaste strand ligger på 2 kilometers avstånd.Hotellet är i modernistisk Barcelonastil, renoveras fortlöpande och tar vara på detaljerna som gör det unikt som det utsmyckade taket, brons- och kristallamporna, marmorgolvet och färgerna som har odödliggjorts av konstnären Roca Sastre. Hotellet har 78 rum, fördelade på 5 våningar. Receptionen har öppet dygnet runt, det finns hissar, WiFi, restaurant, tillgång till läkarvård och tvättservice.Rummen har uppvärmning, luftkonditionering, dubbelglasade fönster och platt-TV. Vidare finns badrum, hårtork, telefon, kortlås och kassafack (mot betalning) och WiFi (mot betalning).Gästerna erbjuds en frukostbuffet var morgon.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Från2.563krPer natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Karta
  0.17 km från Innerstad
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1766 recensioner från resenärerBaserat på 1766 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell har ett utmärkt läge i centrala Barcelona. Inom gångavstånd kan man nå flera historiska och kulturella platser såsom Plaza Cataluña, Passeig de Gràcia och La Pedrera. Hotellet ligger också tätt på bra allmänna kommunikationsmedel och mycket nära till det mest pulserande shoppingområdet i staden. Detta är definitivt en perfekt plats varifrån man kan börja upptäcka denna underbara stad.

  Se mer
 • Iberostar Paseo De Gracia
  Från2.595krPer natt

  Iberostar Paseo De Graciastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Plaza de catalua±a 10 10 - Karta
  0.19 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Plaza Catalunya. Från denna anläggning som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 12. 5 kilometer till flygplatsen. Iberostar Paseo De Gracia har totalt 119 rum. Iberostar Paseo De Gracia byggdes 2017. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De gemensamma utrymmen på Iberostar Paseo De Gracia är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Denit Barcelona
  Från1.528krPer natt

  Denit Barcelonastars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer d estruc 24-26 - Karta
  0.22 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1630 recensioner från resenärerBaserat på 1630 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Barrio Gotico. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 36 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Denit Barcelona håller öppet dygnet runt. Denit Barcelona erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på Denit Barcelona är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Room Mate Pau
  Från1.892krPer natt

  Room Mate Paustars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de fontanella 7 - Karta
  0.22 km från Innerstad
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1451 recensioner från resenärerBaserat på 1451 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Plaza Catalunya. Från denna anläggning som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det totala antalet rum på Room Mate Pau är 66. Denna anläggning grundades år 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Room Mate Pau tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Serhs Rivoli Rambla
  Från1.946krPer natt

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Karta
  0.22 km från Innerstad
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1806 recensioner från resenärerBaserat på 1806 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga cityhotell ligger på gångavstånd från den underbara gatan Las Ramblas i Barcelona. Hotellet är omgivet av en mängd mysiga restauranger, förtjusande butiker och livliga barer, och erbjuder gästerna ett perfekt läge för en spännande cityhelg. Hotellet kan stoltsera med en påfallande design och spektakulär stil. Rummen är elegant inredda och erbjuder gästerna en välkommen reträtt från stadens stress precis utanför. De är välutrustade med moderna bekvämligheter för ökad komfort. Gästerna kan få en uppfriskande upplevelse i bastun, eller köra ett energiskt pass i gymmet för en verkligt föryngrande vistelse.

  Se mer
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Från2.197krPer natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Karta
  0.23 km från Innerstad
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1430 recensioner från resenärerBaserat på 1430 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Plaza Catalunya. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Denna anläggning har totalt 83 rum. Denna anläggnings byggår är 1998. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Catalonia Portal De L'Angel Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Catalonia Portal De L'Angel Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Exe Plaza Catalunya
  Från1.933krPer natt

  Exe Plaza Catalunyastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda universitat 18 - Karta
  0.25 km från Innerstad
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Plaza Catalunya. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Exe Plaza Catalunya har totalt 107 rum. Detta boende snyggades upp 2017. Receptionen på Exe Plaza Catalunya har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Exe Plaza Catalunya är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Victoria City Center
  Från4.001krPer natt

  Victoria City Centerstars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant pere, 3 3 - Karta
  0.26 km från Innerstad
   

  Där den är belägen i Eixample är denna anspråkslösa lägenhet ett optimalt val för homosexuella. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna lägenhet med läge mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 1. 5 kilometer till hamnen. Med sina totalt 3 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Victoria City Center byggdes 1900 och totalrenoverades 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Victoria City Center håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  337  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner