Hotell i närheten av Innerstad

Se på kartan
Hotell - Innerstad

InnerstadFrån  356kr

Rekommenderade hotell nära Innerstad

 • Continental Barcelona Hotel
  Från1.258krPer natt

  Continental Barcelona Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de canaletes 138 - Karta
  0.12 km från Innerstad
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1196 recensioner från resenärerBaserat på 1196 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är strategiskt beläget i hjärtat av Barcelona vilket gör det till en perfekt utgångspunkt för besök och upptäckter i resten av staden. Boendet ligger nära Las Ramblas och precis vid Plaça de Catalunya. Distriktet El Raval och de gotiska kvarteren ligger bara en kort promenad bort. Museu d'Art Contemporani de Barcelona ligger 300 meter bort, och till flygplatsen Barcelona-El Prat är det cirka 15 km. Detta familjevänliga cityhotell är inrett i glada färger och har luftkonditionering. Det erbjuder en unik atmosfär i kombination med de allra modernaste tjänsterna och faciliteterna för en bekväm vistelse. Rummen är charmiga och fullt utrustade med standardfaciliteter. I middagsfaciliteterna ingår en dygnetruntbuffé.

  Se mer
 • Hotel Lloret Ramblas
  Från867krPer natt

  Hotel Lloret Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de canaletes 125 - Karta
  0.13 km från Innerstad
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1328 recensioner från resenärerBaserat på 1328 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Las Ramblas. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Våra kunder har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Detta boende kan erbjuda totalt 60 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Hotel Lloret Ramblas bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Catalunya
  Från1.274krPer natt

  Catalunyastars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de santa anna 24 - Karta
  0.14 km från Innerstad
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 496 recensioner från resenärerBaserat på 496 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Barrio Gotico. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på Catalunya är 40. Detta hotell genomgick en renovering 2005. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Catalunya tillhandahåller babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Catalonia Plaza Cataluña
  Från2.290krPer natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Karta
  0.17 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1808 recensioner från resenärerBaserat på 1808 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell har ett utmärkt läge i centrala Barcelona. Inom gångavstånd kan man nå flera historiska och kulturella platser såsom Plaza Cataluña, Passeig de Gràcia och La Pedrera. Hotellet ligger också tätt på bra allmänna kommunikationsmedel och mycket nära till det mest pulserande shoppingområdet i staden. Detta är definitivt en perfekt plats varifrån man kan börja upptäcka denna underbara stad.

  Se mer
 • H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel
  Från1.767krPer natt

  H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Placa de catalunya 7 - Karta
  0.17 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 904 recensioner från resenärerBaserat på 904 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Plaza Catalunya. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Det totala antalet rum är 46. Detta hotell renoverades 2013. Fast och trådlös internetanslutning finns på H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel. Receptionen på H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på H10 Catalunya Plaza-Boutique Hotel. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Denit Barcelona
  Från1.602krPer natt

  Denit Barcelonastars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer d estruc 24-26 - Karta
  0.22 km från Innerstad
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1642 recensioner från resenärerBaserat på 1642 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Barrio Gotico. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 36 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Denit Barcelona. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denit Barcelona har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Denit Barcelona är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. På Denit Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Room Mate Pau
  Från1.661krPer natt

  Room Mate Paustars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de fontanella 7 - Karta
  0.22 km från Innerstad
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1491 recensioner från resenärerBaserat på 1491 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Plaza Catalunya. Från detta hotell som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Anläggningen har totalt 66 rum. Detta boendes byggår är 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Room Mate Pau. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Room Mate Pau tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Serhs Rivoli Rambla
  Från1.564krPer natt

  Serhs Rivoli Ramblastars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 128 - Karta
  0.22 km från Innerstad
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1870 recensioner från resenärerBaserat på 1870 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga cityhotell ligger på gångavstånd från den underbara gatan Las Ramblas i Barcelona. Hotellet är omgivet av en mängd mysiga restauranger, förtjusande butiker och livliga barer, och erbjuder gästerna ett perfekt läge för en spännande cityhelg. Hotellet kan stoltsera med en påfallande design och spektakulär stil. Rummen är elegant inredda och erbjuder gästerna en välkommen reträtt från stadens stress precis utanför. De är välutrustade med moderna bekvämligheter för ökad komfort. Gästerna kan få en uppfriskande upplevelse i bastun, eller köra ett energiskt pass i gymmet för en verkligt föryngrande vistelse.

  Se mer
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Från1.734krPer natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Karta
  0.23 km från Innerstad
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1470 recensioner från resenärerBaserat på 1470 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Plaza Catalunya. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Det finns totalt 83 rum på anläggningen. Catalonia Portal De L'Angel Hotel är från år 1998. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Catalonia Portal De L'Angel Hotel håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Exe Plaza Catalunya
  Från1.838krPer natt

  Exe Plaza Catalunyastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda universitat 18 - Karta
  0.25 km från Innerstad
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Plaza Catalunya. Från denna egendom som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Exe Plaza Catalunya är 107. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Receptionen på Exe Plaza Catalunya har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Exe Plaza Catalunya kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  331  Hotell - Innerstad
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  Innerstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner