Hotell i närheten av Katedral

Se på kartan
Hotell - Katedral

KatedralFrån  337kr

Rekommenderade hotell nära Katedral

 • Barcelona Catedral
  Från2.031krPer natt

  Barcelona Catedralstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer dels capellans 4 - Karta
  0.05 km från Katedral
  4,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2370 recensioner från resenärerBaserat på 2370 recensioner från resenärer

  Detta boutiquehotell kan stoltsera med ett förstklassigt läge mitt i de gotiska kvarteren i Barcelona, några steg från katedralen och den långa gatan Via Laietana, vilket ger besökarna tillgång till en mängd sevärdheter precis i närheten, liksom till mysiga barer och utmärkta restauranger. De eleganta och bekväma rummen är smakfullt inredda och utstrålar en varm atmosfär, tack vare deras förfinade material, som ekträ, speglar och glas. De som övernattar här kommer framför allt att uppskatta takterrassen med soldäck och en fantastisk pool. Det finns också ett välutrustat gym så att besökarna kan hålla sig aktiva under sin vistelse, liksom en trevlig restaurang som serverar medelhavsspecialiteter.

  Se mer
 • Catalonia Catedral
  Från1.457krPer natt

  Catalonia Catedralstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Arcs 10 - Karta
  0.08 km från Katedral
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1565 recensioner från resenärerBaserat på 1565 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Barrio Gotico. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Detta hotell har totalt 71 ombonade rum. Det här boendet byggdes 1914. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Catalonia Catedral är rullstolsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Catalonia Catedral är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna.

  Se mer
 • H10 Raco del Pi
  Från1.522krPer natt

  H10 Raco del Pistars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer del pi 7 - Karta
  0.15 km från Katedral
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Barrio Gotico. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. 37 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2006. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på H10 Raco del Pi är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • H10 Madison
  Från2.059krPer natt

  H10 Madisonstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , C/ dr. joaquim pou 2-4-6 2-4-6 - Karta
  0.17 km från Katedral
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Barrio Gotico. Detta hotell har totalt 101 rum. Detta boende grundades år 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på H10 Madison har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på H10 Madison. H10 Madison tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Catalonia Magdalenes
  Från1.936krPer natt

  Catalonia Magdalenesstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Magdalenes 13-15 - Karta
  0.2 km från Katedral
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 761 recensioner från resenärerBaserat på 761 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Barrio Gotico. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Denna anläggning har totalt 61 rum. Catalonia Magdalenes byggdes 2013. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Catalonia Magdalenes är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på Catalonia Magdalenes. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ilunion Almirante
  Från954krPer natt

  Ilunion Almirantestars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Via layetana 42 - Karta
  0.2 km från Katedral
  3,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 898 recensioner från resenärerBaserat på 898 recensioner från resenärer

  Detta bekväma och moderna hotellet har ett utmärkt läge i hjärtat av Barcelonas gotiska kvarter, bara några meter från katedralen och Palau de la Música och bara några minuter från Born-området, känd för sina restauranger, bohemiska atmosfär och elitistiska stil. Omgivningen är fylld med härliga restauranger, barer och butiker. Mängder av andra attraktioner kan lätt nås till fots inom 5 minuter och hotellet ligger nära till allmänna kommunikationsmedel som underlätta tillgång till hela staden.

  Se mer
 • Grand Hotel Central
  Från2.739krPer natt

  Grand Hotel Centralstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Laietana, 30 - Karta
  0.21 km från Katedral
  4,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2639 recensioner från resenärerBaserat på 2639 recensioner från resenärer

  Detta hotell är inrymt i en elegant byggnad från 1926, den ligger på den berömda Via Laietana väg, och mycket nära de gotiska kvarteren och historiska delen av staden. Inom området kommer gästerna att kunna besöka många platser av historiskt och turistiska intresse, såsom katedralen och Las Ramblas. Gästerna kommer också att kunna nå den centrerad shoppingdistrikt med sina många barer, kaféer och restauranger inom en kort promenad.

  Se mer
 • AinB Born Via Laietana Apartment
  Från6.195krPer natt
  0.23 km från Katedral
   

  Denna anspråkslösa lägenhet ligger i Barrio Gotico. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 1. 7 kilometer från denna egendom. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på AinB Born Via Laietana Apartment som har totalt 7 rum. AinB Born Via Laietana Apartment har wifi-anslutning. Receptionen på AinB Born Via Laietana Apartment har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på AinB Born Via Laietana Apartment. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. AinB Born Via Laietana Apartment erbjuder transfer till flygplatsen. AinB Born Via Laietana Apartment kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Från1.373krPer natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Karta
  0.24 km från Katedral
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1415 recensioner från resenärerBaserat på 1415 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Plaza Catalunya. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Denna anläggning har totalt 83 rum. Denna anläggnings byggår är 1998. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Catalonia Portal De L'Angel Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Catalonia Portal De L'Angel Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Barcino
  Från950krPer natt

  Gran Hotel Barcinostars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de jaume i 6 - Karta
  0.25 km från Katedral
  3,4/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 50 recensioner från resenärerBaserat på 50 recensioner från resenärer

  Omgiven av de fascinerande gatorna i det gotiska kvarteret, är detta eleganta hotell som ligger mitt i Barcelonas historiska hjärta, en kort promenad från katedralen och Las Ramblas. Hotellet ligger på en gata som löper från det magnifika torget Sant Jaume, där den katalanska regeringen håller till. De smala gatorna som omger hotellet är fulla av eleganta butiker, historiska platser och museer, till exempel Picasso-museet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  339  Hotell - Katedral
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  Katedral

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner