Hotell i närheten av La Pedrera - Casa Milà

Se på kartan
Hotell - La Pedrera - Casa Milà

La Pedrera - Casa MilàFrån  355kr

Rekommenderade hotell nära La Pedrera - Casa Milà

 • Suites Avenue
  Från2.251krPer natt

  Suites Avenuestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Paseo de gracia, eixample 83 - Karta
  0.07 km från La Pedrera - Casa Milà
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 955 recensioner från resenärerBaserat på 955 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Suites Avenue har totalt 30 rum. Denna anläggning byggdes 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Suites Avenue tillåter små husdjur. Suites Avenue har ett garage till glädje för gästerna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Suites Avenue kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Paseo de Gracia
  Från1.288krPer natt

  Hotel Paseo de Graciastars

  Eixample, Barcelona , Passeig de gracia, 102 - Karta
  0.12 km från La Pedrera - Casa Milà
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 243 recensioner från resenärerBaserat på 243 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Eixample. Detta boende kan erbjuda totalt 33 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Actual
  Från1.840krPer natt

  Actualstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 238 - Karta
  0.12 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 573 recensioner från resenärerBaserat på 573 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Paseo de Gracia. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Actual. Detta boendes byggår är 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Actual babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. På Actual kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monument Hotel
  Från4.422krPer natt

  Monument Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gràcia 75 - Karta
  0.13 km från La Pedrera - Casa Milà
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Paseo de Gracia. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 84 trivsamma rum. Detta hotell som byggdes 1895 totalrenoverades 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Små husdjur är tillåtna på Monument Hotel. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Casa Mimosa
  Från3.050krPer natt

  H10 Casa Mimosastars

  Eixample, Barcelona , Pau claris 179 179 - Karta
  0.14 km från La Pedrera - Casa Milà
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 659 recensioner från resenärerBaserat på 659 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Eixample. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 230 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 48 rum. Anläggningen byggdes 2016. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Från3.831krPer natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Karta
  0.14 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2165 recensioner från resenärerBaserat på 2165 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paseo de Gracia. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 72 rum. Senast detta hotell renoverades var 2011. Denna anläggning har wifi-anslutning. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alma Barcelona har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alma Barcelona är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sir Victor
  Från2.985krPer natt

  Sir Victorstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Rosellon 265 - Karta
  0.15 km från La Pedrera - Casa Milà
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1651 recensioner från resenärerBaserat på 1651 recensioner från resenärer

  Hotellet har ett bra läge på Passeig de Gràcia, Barcelonas mest eleganta och berömda boulevard. La Pedrera och Casa Batlló ligger endast 5 minuter bort. Till Plaça de Catalunya och Las Ramblas är det bara 15 minuters promenad. Barcelonas internationella flygplats ligger 20 km från hotellet. Hotellet består av 91 rum med imponerande design. Gästerna är välkomna till hotellets lobby, som har en 24-timmarsreception, utcheckningsservice, valutaväxlingsfaciliteter och en garderob. Här finns också en frisörsalong, konferensfaciliteter och internet. En bar och 2 restauranger finns också på hotellet. Boendet är elegant och modernt inrett. Alla rum är fullt utrustade med luftkonditionering, satellit-TV, minibar och uppvärmning.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Från3.549krPer natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Karta
  0.17 km från La Pedrera - Casa Milà
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Eixample. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 89 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på The One Barcelona. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. The One Barcelona erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The One Barcelona. På The One Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Från2.632krPer natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Karta
  0.18 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,2/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1791 recensioner från resenärerBaserat på 1791 recensioner från resenärer

  Beläget direkt på Passeig de Gràcia och mittemot den berömda byggnaden "La Pedrera" har det eleganta hotellet Condes De Barcelona ett perfekt läge i stadens hjärta i jugendstil. Hotellet finns i två tidigare artonhundratalspalats med underbar takterrass med utomhuspooler samt fantastisk utsikt över Passeig de Gràcia och den emblematiska Sagrada Familia katedralen. Rummen är modernt designade. Här finns bland annat Lasarte restaurangen, en två -stjärnig Michelinrestaurang under ledning av Martin Berasategui. En riktig pärla bara en kort promenad från Plaça de Catalunya.

  Se mer
 • Gallery Hotel
  Från1.916krPer natt

  Gallery Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 249 - Karta
  0.2 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2121 recensioner från resenärerBaserat på 2121 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Paseo de Gracia. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Från den här egendomen är det 10. 0 kilometer till backarna. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Detta boende ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. För våra gäster är det bara 5 meter till flygplatsen. Gallery Hotel har totalt 110 rum. Gallery Hotel totalrenoverades 2019. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Gallery Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  337  Hotell - La Pedrera - Casa Milà
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  La Pedrera - Casa Milà

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner