Hotell i närheten av La Pedrera - Casa Milà

Se på kartan
Hotell - La Pedrera - Casa Milà

La Pedrera - Casa MilàFrån  374kr

Rekommenderade hotell nära La Pedrera - Casa Milà

 • Suites Avenue
  Från3.227krPer natt

  Suites Avenuestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Paseo de gracia, eixample 83 - Karta
  0.07 km från La Pedrera - Casa Milà
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 938 recensioner från resenärerBaserat på 938 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Paseo de Gracia. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Suites Avenue har totalt 30 rum. Boendet byggdes år 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Suites Avenue tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Suites Avenue kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Suites Avenue som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. På Suites Avenue kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Actual
  Från1.799krPer natt

  Actualstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 238 - Karta
  0.12 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 569 recensioner från resenärerBaserat på 569 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Paseo de Gracia. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Actual byggdes 2002. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Actual tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monument Hotel
  Från7.026krPer natt

  Monument Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gràcia 75 - Karta
  0.13 km från La Pedrera - Casa Milà
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Paseo de Gracia. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från detta boende. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 84 trivsamma rum. Detta hotell som byggdes 1895 totalrenoverades 2016. Monument Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Monument Hotel håller öppet dygnet runt. Monument Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Monument Hotel är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Monument Hotel. Monument Hotel tillhandahåller parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Vid behov kan gästerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Monument Hotel som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. På Monument Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Casa Mimosa
  Från3.267krPer natt

  H10 Casa Mimosastars

  Eixample, Barcelona , Pau claris 179 179 - Karta
  0.14 km från La Pedrera - Casa Milà
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 616 recensioner från resenärerBaserat på 616 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Eixample. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 230 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 48 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotellet byggdes år 2016. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på H10 Casa Mimosa. De gemensamma utrymmena på H10 Casa Mimosa är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på H10 Casa Mimosa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Från3.811krPer natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Karta
  0.14 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2116 recensioner från resenärerBaserat på 2116 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. De 72 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2011. Alma Barcelona har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Alma Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Alma Barcelona tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på Alma Barcelona kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Alma Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Från4.236krPer natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Karta
  0.17 km från La Pedrera - Casa Milà
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Eixample är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 89 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på The One Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Små husdjur kan bo på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta The One Barcelona har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. The One Barcelona är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The One Barcelona. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Från2.488krPer natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Karta
  0.18 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,2/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1774 recensioner från resenärerBaserat på 1774 recensioner från resenärer

  Beläget direkt på Passeig de Gràcia och mittemot den berömda byggnaden "La Pedrera" har det eleganta hotellet Condes De Barcelona ett perfekt läge i stadens hjärta i jugendstil. Hotellet finns i två tidigare artonhundratalspalats med underbar takterrass med utomhuspooler samt fantastisk utsikt över Passeig de Gràcia och den emblematiska Sagrada Familia katedralen. Rummen är modernt designade. Här finns bland annat Lasarte restaurangen, en två -stjärnig Michelinrestaurang under ledning av Martin Berasategui. En riktig pärla bara en kort promenad från Plaça de Catalunya.

  Se mer
 • Gallery Hotel
  Från2.114krPer natt

  Gallery Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer del rossello 249 - Karta
  0.2 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,5/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2018 recensioner från resenärerBaserat på 2018 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Paseo de Gracia. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Från det här hotellet är det 10. 0 kilometer till backarna. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. För våra kunder är det bara 5 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 110 ombonade rum. Senast detta hotell renoverades var 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alexandra Barcelona, Curio Collection by Hilton
  Från1.808krPer natt
  0.2 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,1/5
  Kundomdömenav 64 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2241 recensioner från resenärerBaserat på 2241 recensioner från resenärer

  Hotellet är beläget mitt i centrum av Barcelona mellan Passeig de Gràcia och Rambla de Catalunya. Dess belägenhet gör det möjligt att komma till Plaza Catalunya, Sagrada Familia katedralen och Las Ramblas på 10 minuter till fots. Hotellet har 116 rum, 24-timmarsreception, snabb in och ut checkning, concierge service, valutaväxling, fri WIFI, mötesrum, business center, restaurang, bar, finess center, wellness, bibliotek, cykeluthyrning, biluthyrning och parkering på plats (avgift tillkommer). Handikappanpassade.

  Se mer
 • Murmuri
  Från1.905krPer natt

  Murmuristars

  Eixample, Barcelona , Rambla de catalunya 104 - Karta
  0.21 km från La Pedrera - Casa Milà
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1634 recensioner från resenärerBaserat på 1634 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Eixample. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Detta boende har totalt 53 ombonade rum. Detta hotell som byggdes 1892 totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Hotellet är helt rullstolsanpassat och har 6 handikappanpassat rum. Husdjur är inte tillåtna på Murmuri. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  353  Hotell - La Pedrera - Casa Milà
Sida  1  av  36
 

Hotell i närheten av  La Pedrera - Casa Milà

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner