Hotell i närheten av Les Glòries - Torre Agbar

Se på kartan
Hotell - Les Glòries - Torre Agbar

Les Glòries - Torre AgbarFrån  355kr

Rekommenderade hotell nära Les Glòries - Torre Agbar

 • Claris and Spa
  Från2.270krPer natt

  Claris and Spastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de pau claris 150 - Karta
  0.06 km från Les Glòries - Torre Agbar
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2330 recensioner från resenärerBaserat på 2330 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Totalt 124 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Claris and Spa genomgick en renovering 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Små husdjur kan bo på detta hotell. Dessutom har Claris and Spa ett garage för kunder som reser med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Claris and Spa är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Resenärena kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. På Claris and Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Passeig de Gracia
  Från1.849krPer natt

  Cosmo Apartments Passeig de Graciastars

  Eixample, Barcelona , Valencia 290 - Karta
  0.13 km från Les Glòries - Torre Agbar
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Eixample. Totalt 32 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Cosmo Apartments Passeig de Gracia genomgick en renovering 2017. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Charm Apartments BCN
  Från1.447krPer natt

  Charm Apartments BCNstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , C/ pelai 12 - Karta
  0.15 km från Les Glòries - Torre Agbar
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet finns i Paseo de Gracia. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 6 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Val Barcelona Apartment
  Från1.946krPer natt

  Val Barcelona Apartmentstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valència, 284 barcelona barcelona 08007 - Karta
  0.16 km från Les Glòries - Torre Agbar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 73 recensioner från resenärerBaserat på 73 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet är belägen i Eixample. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 12. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Val Barcelona Apartment bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Val Barcelona Apartment är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta boende tillåter endast små husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Room Mate Carla
  Från1.393krPer natt

  Room Mate Carlastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de mallorca 288 - Karta
  0.17 km från Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 628 recensioner från resenärerBaserat på 628 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Eixample. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Det finns totalt 88 rum på anläggningen. Room Mate Carla är från år 2007. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Dygnet-runt-servicen på Room Mate Carla bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Room Mate Carla är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Från3.838krPer natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Karta
  0.17 km från Les Glòries - Torre Agbar
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2165 recensioner från resenärerBaserat på 2165 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paseo de Gracia. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 72 rum. Senast detta hotell renoverades var 2011. Denna anläggning har wifi-anslutning. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alma Barcelona har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alma Barcelona är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Från3.816krPer natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Karta
  0.2 km från Les Glòries - Torre Agbar
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2932 recensioner från resenärerBaserat på 2932 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger på en av Barcelonas mest berömda gator, Passeig de Gràcia, bara ett stenkast från Gaudís Casa Batlló. Dess neoklassiska fasad är i perfekt kombination med en modern inredning. Det finns en takterrass med utomhuspool och därifrån har man en fantastisk utsikt över staden. Sevärdheter såsom Plaça de Catalunya, Las Ramblas och Sagrada Familia katedralen ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Från3.555krPer natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Karta
  0.21 km från Les Glòries - Torre Agbar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Eixample. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 10. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 89 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på The One Barcelona. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. The One Barcelona erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The One Barcelona. På The One Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Majestic Residence
  Från4.911krPer natt

  Majestic Residencestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 69 - Karta
  0.23 km från Les Glòries - Torre Agbar
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 183 recensioner från resenärerBaserat på 183 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Paseo de Gracia. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Majestic Residence har totalt 28 rum. Anläggningen totalrenoverades 2010. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Majestic Residence. Det finns parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Room Mate Anna
  Från1.811krPer natt

  Room Mate Annastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de arago 271 - Karta
  0.23 km från Les Glòries - Torre Agbar
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 775 recensioner från resenärerBaserat på 775 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Paseo de Gracia. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 81 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Room Mate Anna. Senast detta hotell renoverades var 2016. Alla gästerna på Room Mate Anna kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Room Mate Anna håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  337  Hotell - Les Glòries - Torre Agbar
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  Les Glòries - Torre Agbar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner