Hotell i närheten av Maremagnum

Se på kartan
Hotell - Maremagnum

MaremagnumFrån  374kr

Rekommenderade hotell nära Maremagnum

 • Eurostars Grand Marina GL
  Från2.314krPer natt

  Eurostars Grand Marina GLstars

  Las Ramblas, Barcelona , Moll de barcelona s/n - Karta
  0.39 km från Maremagnum
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2557 recensioner från resenärerBaserat på 2557 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Las Ramblas. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. 291 välkomnande rum finns på anläggningen. Eurostars Grand Marina GL är från år 2002. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Eurostars Grand Marina GL håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gäster som bor på Eurostars Grand Marina GL kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Medinaceli
  Från1.412krPer natt

  Medinacelistars

  Las Ramblas, Barcelona , Placa del duc de medinaceli 8 - Karta
  0.48 km från Maremagnum
  3,8/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 734 recensioner från resenärerBaserat på 734 recensioner från resenärer

  Detta hotell, inrymt i en historisk byggnad som ligger i den berömda Barri Gotic i Barcelona, mitt i hjärtat av Gamla stan, nära Las Ramblas och andra centrala platser av turistiska och kulturella intresse. Inom området kommer gästerna att kunna hitta ett brett utbud av kaféer, restauranger, butiker och köpcentra, liksom barer, pubar och diskotek, passar för alla smaker. Kollektivtrafik kan också nås inom två minuters promenad. Detta är ett perfekt hotell för de gäster som vill leva Barcelonas livliga atmosfär.

  Se mer
 • Catalonia Port
  Från2.336krPer natt

  Catalonia Portstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer ample 1 - Karta
  0.52 km från Maremagnum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 702 recensioner från resenärerBaserat på 702 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Barrio Gotico. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. 41 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2008. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Catalonia Port är inte någon husdjursvänlig anläggning. Catalonia Port kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Från1.592krPer natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Karta
  0.53 km från Maremagnum
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 140 recensioner från resenärerBaserat på 140 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Las Ramblas. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Ramblas by Pillow tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Ramblas by Pillow kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Från1.147krPer natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Karta
  0.6 km från Maremagnum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Las Ramblas är detta anspråkslösa vandrarhem ett optimalt val för homosexuella. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 5 rum. Detta boende byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Artistic Hostel BCN tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Eurostars Ramblas
  Från2.009krPer natt

  Eurostars Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Las ramblas 22-24 - Karta
  0.62 km från Maremagnum
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  The hotel is located across from Plaça del Teatre, the most artistic stretch of the Rambla. It occupies two historic buildings located where Barcelona's mediaeval wall used to be. Within a radius of less than 10 min on foot guests can reach a host of sites in Barcelona: the Gothic Quarter, the cathedral, Plaza de San Jaime, the old Jewish quarter, the shopping areas around the Boquería market. El Prat airport is only 18 km away.

  Se mer
 • Hesperia Barri Gòtic
  Från2.399krPer natt

  Hesperia Barri Gòticstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer ample 31 - Karta
  0.65 km från Maremagnum
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 940 recensioner från resenärerBaserat på 940 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Barrio Gotico. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Hesperia Barri Gòtic har totalt 71 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Hesperia Barri Gòtic är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Bcn Port hostal
  Från1.283krPer natt

  Bcn Port hostalstars

  Parallel, Barcelona , Avinguda del para lel 15 - Karta
  0.65 km från Maremagnum
  4,2/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 262 recensioner från resenärerBaserat på 262 recensioner från resenärer

  Detta pensionat ligger i nordöstra Spanien, i Kataloniens huvudstad Barcelona. Tack vare sitt centrala läge ligger hotellet bara en kort promenad till Las Ramblas, en kilometerlång promenad i Barcelonas östra delar med blomsterkonstnärer, gatuartister och musikanter. Barcelonas hamn och gamla hamn, som domineras av den 68 meter höga Christoffer Columbus-statyn, ligger bara en kort bit från pensionatet. Spaniens näst största stad rymmer Barri Gotic, de gotiska kvarteren med den underbara katedralen St Eulalia, Place del Rei och Frederic Marés-museet. Andra höjdpunkter inkluderar Parc Güell och Picasso-museet. På bara ett stenkasts avstånd finns allmänna färdmedel som förenklar rundresan i staden. Barcelonas flygplats ligger 17 kilometer bort.Detta envåningspensionat öppnades 2005 och har 20 rum. Gästerna har tillgång till foajen med 24h reception, kassafack och hiss. Här finns också garderob, internet och en WLAN access point. Smårätter och drycker kan köpas i en automat.De trevliga rummen har badrum med hårtork, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, internet och individuellt reglerad luftkonditionering och uppvärmning. I de bekväma rummen finns en dubbelsäng och ett kassafack att hyra.Det finns gott om restauranger i grannskapet.

  Se mer
 • chic & basic Ramblas
  Från1.606krPer natt

  chic & basic Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de gutenberg, 7 7 - Karta
  0.68 km från Maremagnum
  3,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1269 recensioner från resenärerBaserat på 1269 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Las Ramblas. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 800 meter till hamnen. De 85 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. chic & basic Ramblas erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som chic & basic Ramblas erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • L'Escudellers by The Streets
  Från2.730krPer natt

  L'Escudellers by The Streetsstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer dels escudellers 18 - Karta
  0.72 km från Maremagnum
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Denna charmiga lägenhet är särskilt utformad för homosexuella och finns i Barrio Gotico. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 200 meter till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Trots att denna anläggning byggdes 1900 har den genomgått en renovering 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på L'Escudellers by The Streets håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har L'Escudellers by The Streets ett garage för kunder som reser med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  249  Hotell - Maremagnum
Sida  1  av  25
 

Hotell i närheten av  Maremagnum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner