Hotell i närheten av Museum Contemporary Arts

Se på kartan
Hotell - Museum Contemporary Arts

Museum Contemporary ArtsFrån  356kr

Rekommenderade hotell nära Museum Contemporary Arts

 • Acta bcn 40
  Från1.450krPer natt

  Acta bcn 40stars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de joaquin costa 40 - Karta
  0.16 km från Museum Contemporary Arts
  4,1/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 893 recensioner från resenärerBaserat på 893 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Las Ramblas. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Detta boende innefattar 42 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2017. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta hotells gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Acta bcn 40. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Silken Ramblas
  Från1.650krPer natt

  Silken Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer del pintor fortuny 13 - Karta
  0.21 km från Museum Contemporary Arts
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1198 recensioner från resenärerBaserat på 1198 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger precis vid den berömda Ramblas, i hjärtat av staden, omgiven av museer, akademiska och kulturella centrum, konstgallerier och MACBA museet samt specialbibliotek, konstnärliga studior, internationella musikfestivaler, legendarisk musikaffärer, restauranger, barer och exklusiva marknaden La Boqueria. På hotellet finns en lobby med en 24-timmars reception, en säkerhet hotell, en garderob, tillgång till hiss, ett café, en bar, en restaurang och konferensfaciliteter. Gästerna kan också använda trådlöst internet, rumsservice och ett garage

  Se mer
 • Meson Castilla Atiram Hotel
  Från1.236krPer natt

  Meson Castilla Atiram Hotelstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de valldonzella 5 - Karta
  0.21 km från Museum Contemporary Arts
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1080 recensioner från resenärerBaserat på 1080 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Las Ramblas. Från detta boende som är beläget 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Detta hotell innefattar 57 trivsamma rum. Meson Castilla Atiram Hotel totalrenoverades 2002. Meson Castilla Atiram Hotel har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta är ett husdjursvänligt hotell. Denna anläggning har parkering och garage. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dailyflats Raval
  Från2.348krPer natt

  Dailyflats Ravalstars

  Eixample, Barcelona , Tigre 10 - Karta
  0.22 km från Museum Contemporary Arts
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 20 recensioner från resenärerBaserat på 20 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Eixample. Från denna egendom som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Dailyflats Raval byggdes 2013. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Dailyflats Raval. Dailyflats Raval kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ciutat Vella
  Från1.355krPer natt

  Ciutat Vellastars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer dels tallers 66 - Karta
  0.24 km från Museum Contemporary Arts
  4,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 572 recensioner från resenärerBaserat på 572 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett fantastiskt läge på en gågata i den berömda gotiska kvarteren i Barcelona. Du behöver bara korsa vackra blommor att upptäcka Ramblas Boqueria, den mest färgstarka marknaden i staden. De mest moderna butiker och affärer i Barcelona är bara ett steg bort. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi i alla rum, reception och café bar. Detta hotell är det perfekta valet för den som vill ha nära till det modernistiska Barcelona och de gotiska kvarteren, med de bästa museer, turistattraktioner och restauranger, utan att gå miste om komfort.

  Se mer
 • Hotel 1898
  Från2.833krPer natt

  Hotel 1898stars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 109 - Karta
  0.29 km från Museum Contemporary Arts
  4,5/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5323 recensioner från resenärerBaserat på 5323 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Las Ramblas. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Inte långt bort hittar våra resenärer transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Anläggningen har totalt 169 rum. Hotel 1898 är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder Hotel 1898 babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Hotel 1898. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Catalonia Ramblas
  Från2.068krPer natt

  Catalonia Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de pelai 28 - Karta
  0.29 km från Museum Contemporary Arts
  4,0/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1870 recensioner från resenärerBaserat på 1870 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Las Ramblas. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. Catalonia Ramblas har totalt 221 rum. Catalonia Ramblas genomgick en totalrenovering 2006. Både fast och trådlöst internet finns på Catalonia Ramblas. Receptionen på Catalonia Ramblas har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla badrum på Catalonia Ramblas är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Catalonia Ramblas ett garage för kunder som reser med bil. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Catalonia Ramblas kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Lloret Ramblas
  Från867krPer natt

  Hotel Lloret Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla de canaletes 125 - Karta
  0.3 km från Museum Contemporary Arts
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1328 recensioner från resenärerBaserat på 1328 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Las Ramblas. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Våra kunder har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Detta boende kan erbjuda totalt 60 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Hotel Lloret Ramblas bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Reding Croma
  Från1.362krPer natt

  Reding Cromastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de gravina 5-7 - Karta
  0.31 km från Museum Contemporary Arts
  4,3/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 637 recensioner från resenärerBaserat på 637 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i den kommersiella och historiska centrum av staden. Ett sto p av kollektivtrafiken ligger i närheten och stranden är ca 1 km bort. El Prat flygplatsen ligger 12 km från hotellet. Den består av en komplett 44 rum, inc luding handikappvänliga enheter. Denna luftkonditionerade anläggning erbjuder gues ts 24-timmars reception med en säker och lyft. Hotellet har en egen bar, caffe, TV och luftkonditionerade restaurangen. Ett konferensrum, tillgång till Internet, och ro OM och tvättservice samt bil parkeringsmöjligheter finns också. Al l rum har ett eget badrum, en telefon, satellit-TV, gratis internet, en minibar och centralvärme.

  Se mer
 • Lleo
  Från1.301krPer natt

  Lleostars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Calle pelayo 22-24 - Karta
  0.31 km från Museum Contemporary Arts
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1480 recensioner från resenärerBaserat på 1480 recensioner från resenärer

  Det här omtyckta hotellet ligger perfekt i centrum, nära Plaza Catalunya. Många av stadens toppattraktioner, liksom shopping och nöjen, ligger på gångavstånd från hotellet eller kan nås genom att använda det allmänna kommunikationsnätet.Detta bekväma hotell har 89 rum, fördelade på 6 våningar. Det finns 3 singelrum och 80 dubbelrum. Gästerna har tillgång till många bekvämligheter som en dygnetrunt-öppen receptionshall med hissar, garderob och kassaskåp för förvaring av värdeföremål. Dessutom har hotellet TV-rum, café, en mysig bar och en luftkonditionerad restaurang med en avskild icke-rökar avdelning. För er som reser i tjänsten finns dessutom konferensrum och internet. Hotellet erbjuder också tvätt- och roomservice samt läkarassistans.Rummen är smakfullt inredda och har badrum med hårtork, centralvärme, telefon, satellit-TV och intenet, minibar och kassafack.Gästerna erbjuds en frukostbuffet var morgon.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  320  Hotell - Museum Contemporary Arts
Sida  1  av  32
 

Hotell i närheten av  Museum Contemporary Arts

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner