Hotell i närheten av Passeig de Gràcia

Se på kartan
Hotell - Passeig de Gràcia

Passeig de GràciaFrån  356kr

Rekommenderade hotell nära Passeig de Gràcia

 • Majestic Residence
  Från4.699krPer natt

  Majestic Residencestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 69 - Karta
  0.03 km från Passeig de Gràcia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 183 recensioner från resenärerBaserat på 183 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Paseo de Gracia. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Majestic Residence har totalt 28 rum. Anläggningen totalrenoverades 2010. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Majestic Residence. Det finns parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Från3.440krPer natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Karta
  0.06 km från Passeig de Gràcia
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2932 recensioner från resenärerBaserat på 2932 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger på en av Barcelonas mest berömda gator, Passeig de Gràcia, bara ett stenkast från Gaudís Casa Batlló. Dess neoklassiska fasad är i perfekt kombination med en modern inredning. Det finns en takterrass med utomhuspool och därifrån har man en fantastisk utsikt över staden. Sevärdheter såsom Plaça de Catalunya, Las Ramblas och Sagrada Familia katedralen ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Room Mate Anna
  Från1.816krPer natt

  Room Mate Annastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de arago 271 - Karta
  0.08 km från Passeig de Gràcia
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 775 recensioner från resenärerBaserat på 775 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Paseo de Gracia. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 81 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Room Mate Anna. Senast detta hotell renoverades var 2016. Alla gästerna på Room Mate Anna kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Room Mate Anna håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Val Barcelona Apartment
  Från1.951krPer natt

  Val Barcelona Apartmentstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valència, 284 barcelona barcelona 08007 - Karta
  0.11 km från Passeig de Gràcia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 73 recensioner från resenärerBaserat på 73 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet är belägen i Eixample. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 12. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Val Barcelona Apartment bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Val Barcelona Apartment är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta boende tillåter endast små husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Från2.350krPer natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Karta
  0.13 km från Passeig de Gràcia
  4,2/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1791 recensioner från resenärerBaserat på 1791 recensioner från resenärer

  Beläget direkt på Passeig de Gràcia och mittemot den berömda byggnaden "La Pedrera" har det eleganta hotellet Condes De Barcelona ett perfekt läge i stadens hjärta i jugendstil. Hotellet finns i två tidigare artonhundratalspalats med underbar takterrass med utomhuspooler samt fantastisk utsikt över Passeig de Gràcia och den emblematiska Sagrada Familia katedralen. Rummen är modernt designade. Här finns bland annat Lasarte restaurangen, en två -stjärnig Michelinrestaurang under ledning av Martin Berasategui. En riktig pärla bara en kort promenad från Plaça de Catalunya.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Passeig de Gracia
  Från1.854krPer natt

  Cosmo Apartments Passeig de Graciastars

  Eixample, Barcelona , Valencia 290 - Karta
  0.14 km från Passeig de Gràcia
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Eixample. Totalt 32 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Cosmo Apartments Passeig de Gracia genomgick en renovering 2017. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hcc Regente
  Från1.472krPer natt

  Hcc Regentestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Rambla de catalunya, 76 - Karta
  0.16 km från Passeig de Gràcia
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 812 recensioner från resenärerBaserat på 812 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Paseo de Gracia. Från denna egendom som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta boende. De 79 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Hcc Regente har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monument Hotel
  Från4.442krPer natt

  Monument Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gràcia 75 - Karta
  0.18 km från Passeig de Gràcia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Paseo de Gracia. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 84 trivsamma rum. Detta hotell som byggdes 1895 totalrenoverades 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Små husdjur är tillåtna på Monument Hotel. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Från3.849krPer natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Karta
  0.19 km från Passeig de Gràcia
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2165 recensioner från resenärerBaserat på 2165 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paseo de Gracia. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 72 rum. Senast detta hotell renoverades var 2011. Denna anläggning har wifi-anslutning. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alma Barcelona har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alma Barcelona är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ona Hotels Mosaic
  Från1.471krPer natt

  Ona Hotels Mosaicstars

  Eixample, Barcelona , Rambla catalunya 84 84 - Karta
  0.19 km från Passeig de Gràcia
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Eixample. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 5 kilometer till hamnen. Ona Hotels Mosaic har totalt 53 rum. Ona Hotels Mosaic byggdes 2017. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  345  Hotell - Passeig de Gràcia
Sida  1  av  35
 

Hotell i närheten av  Passeig de Gràcia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner