Hotell i närheten av Passeig de Gràcia

Se på kartan
Hotell - Passeig de Gràcia

Passeig de GràciaFrån  373kr

Rekommenderade hotell nära Passeig de Gràcia

 • Majestic Residence
  Från4.970krPer natt

  Majestic Residencestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 69 - Karta
  0.03 km från Passeig de Gràcia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 181 recensioner från resenärerBaserat på 181 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet ligger i Paseo de Gracia. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Majestic Residence har totalt 28 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2010. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Majestic Residence har inte öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Från3.435krPer natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Karta
  0.06 km från Passeig de Gràcia
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2880 recensioner från resenärerBaserat på 2880 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger på en av Barcelonas mest berömda gator, Passeig de Gràcia, bara ett stenkast från Gaudís Casa Batlló. Dess neoklassiska fasad är i perfekt kombination med en modern inredning. Det finns en takterrass med utomhuspool och därifrån har man en fantastisk utsikt över staden. Sevärdheter såsom Plaça de Catalunya, Las Ramblas och Sagrada Familia katedralen ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Sixtytwo Barcelona
  Från3.008krPer natt

  Sixtytwo Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 62 - Karta
  0.06 km från Passeig de Gràcia
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1943 recensioner från resenärerBaserat på 1943 recensioner från resenärer

  Detta är det perfekta hotellet för dem som gillar lite lyx och som uppskattar ostördhet och personlig service. Beläget på välkända Paseo de Gracia och omgivet av Barcelonas bästa shopping ligger hotellet mitt bland de senaste modetrenderna och de mest typiska Gaudí-byggnaderna. Detta är ett äkta boutiquehotell där design och modernism harmoniserar perfekt.Beläget mellan Gaudís Casa Batlló och La Pedrera har hotellet bevarat sin modernistiska fasad och interiör från 1897 parat med designmöbler. På hotellet vill vi ge det där lilla extra och bjuda våra gäster på en del ytterligare service. Du är välkommen till vår cava-aperitif med hemgjorda chips varje dag vid 18 på Sixtytwo Cocktail Lounge. Gästerna har också tillgång till kaffe och te från Nespresso, och smaksatt vatten från 11 på morgonen till 1 på natten på Sixtytwo Lounge. Gratis wifi.

  Se mer
 • Apartments Sixtyfour Barcelona
  Från4.335krPer natt

  Apartments Sixtyfour Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 64 - Karta
  0.07 km från Passeig de Gràcia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 645 recensioner från resenärerBaserat på 645 recensioner från resenärer

  They are situated on Passeig de Gracia Boulevard, opposite the famous Gaudi building, Casa Batlló. Plaza Catalunya Square and Las Ramblas are only about 500 m from the hotel.

  Se mer
 • Room Mate Anna
  Från1.926krPer natt

  Room Mate Annastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de arago 271 - Karta
  0.08 km från Passeig de Gràcia
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 747 recensioner från resenärerBaserat på 747 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Paseo de Gracia. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna egendom. Detta boende innefattar 81 trivsamma rum. Detta boende genomgick en renovering 2016. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Room Mate Anna har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Room Mate Anna kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Val Barcelona Apartment
  Från2.213krPer natt

  Val Barcelona Apartmentstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valència, 284 barcelona barcelona 08007 - Karta
  0.11 km från Passeig de Gràcia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 70 recensioner från resenärerBaserat på 70 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Eixample. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 5 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Val Barcelona Apartment. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Små husdjur är tillåtna på Val Barcelona Apartment. På Val Barcelona Apartment kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Från2.483krPer natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Karta
  0.13 km från Passeig de Gràcia
  4,2/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1774 recensioner från resenärerBaserat på 1774 recensioner från resenärer

  Beläget direkt på Passeig de Gràcia och mittemot den berömda byggnaden "La Pedrera" har det eleganta hotellet Condes De Barcelona ett perfekt läge i stadens hjärta i jugendstil. Hotellet finns i två tidigare artonhundratalspalats med underbar takterrass med utomhuspooler samt fantastisk utsikt över Passeig de Gràcia och den emblematiska Sagrada Familia katedralen. Rummen är modernt designade. Här finns bland annat Lasarte restaurangen, en två -stjärnig Michelinrestaurang under ledning av Martin Berasategui. En riktig pärla bara en kort promenad från Plaça de Catalunya.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Passeig de Gracia
  Från2.553krPer natt

  Cosmo Apartments Passeig de Graciastars

  Eixample, Barcelona , Valencia 290 - Karta
  0.14 km från Passeig de Gràcia
   

  Denna mysiga lägenhet ligger i Eixample. Anläggningen har totalt 32 rum. Cosmo Apartments Passeig de Gracia genomgick en totalrenovering 2017. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hcc Regente
  Från2.498krPer natt

  Hcc Regentestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Rambla de catalunya, 76 - Karta
  0.16 km från Passeig de Gràcia
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 724 recensioner från resenärerBaserat på 724 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Paseo de Gracia. Från detta hotell som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. Totalt 79 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Hcc Regente. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Hcc Regente är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Monument Hotel
  Från7.012krPer natt

  Monument Hotelstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gràcia 75 - Karta
  0.18 km från Passeig de Gràcia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Paseo de Gracia. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från detta boende. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 84 trivsamma rum. Detta hotell som byggdes 1895 totalrenoverades 2016. Monument Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Monument Hotel håller öppet dygnet runt. Monument Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på Monument Hotel är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Monument Hotel. Monument Hotel tillhandahåller parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Vid behov kan gästerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Monument Hotel som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. På Monument Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  352  Hotell - Passeig de Gràcia
Sida  1  av  36
 

Hotell i närheten av  Passeig de Gràcia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner