Hotell i närheten av Plaza Catalunya

Se på kartan
Hotell - Plaza Catalunya

Plaza CatalunyaFrån  373kr

Rekommenderade hotell nära Plaza Catalunya

 • Catalonia Plaza Cataluña
  Från2.558krPer natt

  Catalonia Plaza Cataluñastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de bergara 11 - Karta
  0.09 km från Plaza Catalunya
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1766 recensioner från resenärerBaserat på 1766 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell har ett utmärkt läge i centrala Barcelona. Inom gångavstånd kan man nå flera historiska och kulturella platser såsom Plaza Cataluña, Passeig de Gràcia och La Pedrera. Hotellet ligger också tätt på bra allmänna kommunikationsmedel och mycket nära till det mest pulserande shoppingområdet i staden. Detta är definitivt en perfekt plats varifrån man kan börja upptäcka denna underbara stad.

  Se mer
 • Iberostar Paseo De Gracia
  Från2.590krPer natt

  Iberostar Paseo De Graciastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Plaza de catalua±a 10 10 - Karta
  0.13 km från Plaza Catalunya
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Plaza Catalunya. Från denna anläggning som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 12. 5 kilometer till flygplatsen. Iberostar Paseo De Gracia har totalt 119 rum. Iberostar Paseo De Gracia byggdes 2017. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De gemensamma utrymmen på Iberostar Paseo De Gracia är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Exe Plaza Catalunya
  Från1.929krPer natt

  Exe Plaza Catalunyastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda universitat 18 - Karta
  0.17 km från Plaza Catalunya
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell är beläget i Plaza Catalunya. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Exe Plaza Catalunya har totalt 107 rum. Detta boende snyggades upp 2017. Receptionen på Exe Plaza Catalunya har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Exe Plaza Catalunya är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Metropolitan
  Från2.467krPer natt

  H10 Metropolitanstars

  Las Ramblas, Barcelona , Rambla catalunya 7-9 - Karta
  0.2 km från Plaza Catalunya
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1007 recensioner från resenärerBaserat på 1007 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Las Ramblas. Anläggningen har totalt 85 rum. Detta boende grundades år 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla badrum på H10 Metropolitan är handikappanpassadeDetta boende tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Catalunya
  Från2.051krPer natt

  Catalunyastars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de santa anna 24 - Karta
  0.22 km från Plaza Catalunya
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 492 recensioner från resenärerBaserat på 492 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Barrio Gotico. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta boende. 40 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Catalunya tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Nouvel
  Från2.028krPer natt

  Nouvelstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de santa anna 18 - Karta
  0.23 km från Plaza Catalunya
  4,1/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1261 recensioner från resenärerBaserat på 1261 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger nära Plaza Cataluña och Las Ramblas i hjärtat av Barcelona. inom 5 minuter från hotellet finns ett stort utbud shopping, barer, restauranger och allmänna kommunikationer. Närmaste strand ligger på 2 kilometers avstånd.Hotellet är i modernistisk Barcelonastil, renoveras fortlöpande och tar vara på detaljerna som gör det unikt som det utsmyckade taket, brons- och kristallamporna, marmorgolvet och färgerna som har odödliggjorts av konstnären Roca Sastre. Hotellet har 78 rum, fördelade på 5 våningar. Receptionen har öppet dygnet runt, det finns hissar, WiFi, restaurant, tillgång till läkarvård och tvättservice.Rummen har uppvärmning, luftkonditionering, dubbelglasade fönster och platt-TV. Vidare finns badrum, hårtork, telefon, kortlås och kassafack (mot betalning) och WiFi (mot betalning).Gästerna erbjuds en frukostbuffet var morgon.

  Se mer
 • H10 Universitat
  Från1.667krPer natt

  H10 Universitatstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de la universitat 21 - Karta
  0.23 km från Plaza Catalunya
  4,2/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1737 recensioner från resenärerBaserat på 1737 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Plaza Catalunya. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 80 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 94 trivsamma rum. H10 Universitat byggdes 1887 och totalrenoverades 2004. Alla gästerna på H10 Universitat kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. H10 Universitat erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla rum på H10 Universitat är rullstolsanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på H10 Universitat. H10 Universitat är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Victoria City Center
  Från3.993krPer natt

  Victoria City Centerstars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant pere, 3 3 - Karta
  0.24 km från Plaza Catalunya
   

  Där den är belägen i Eixample är denna anspråkslösa lägenhet ett optimalt val för homosexuella. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna lägenhet med läge mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 1. 5 kilometer till hamnen. Med sina totalt 3 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Victoria City Center byggdes 1900 och totalrenoverades 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Victoria City Center håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Ramblas
  Från2.227krPer natt

  Catalonia Ramblasstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de pelai 28 - Karta
  0.24 km från Plaza Catalunya
  4,0/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1832 recensioner från resenärerBaserat på 1832 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Las Ramblas. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Detta boende innefattar 221 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2006. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har detta hotell ett garage för kunder som reser med bil. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Room Mate Pau
  Från1.889krPer natt

  Room Mate Paustars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de fontanella 7 - Karta
  0.24 km från Plaza Catalunya
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1451 recensioner från resenärerBaserat på 1451 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Plaza Catalunya. Från denna anläggning som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det totala antalet rum på Room Mate Pau är 66. Denna anläggning grundades år 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Room Mate Pau tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  338  Hotell - Plaza Catalunya
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  Plaza Catalunya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner