Hotell i närheten av Portal de l'Àngel

Se på kartan
Hotell - Portal de l'Àngel

Portal de l'ÀngelFrån  374kr

Rekommenderade hotell nära Portal de l'Àngel

 • Room Mate Pau
  Från1.892krPer natt

  Room Mate Paustars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Carrer de fontanella 7 - Karta
  0.09 km från Portal de l'Àngel
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1451 recensioner från resenärerBaserat på 1451 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Plaza Catalunya. Från denna anläggning som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det totala antalet rum på Room Mate Pau är 66. Denna anläggning grundades år 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Room Mate Pau tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Denit Barcelona
  Från1.528krPer natt

  Denit Barcelonastars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer d estruc 24-26 - Karta
  0.1 km från Portal de l'Àngel
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1630 recensioner från resenärerBaserat på 1630 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Barrio Gotico. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta hotell. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 36 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Denit Barcelona håller öppet dygnet runt. Denit Barcelona erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på Denit Barcelona är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalunya
  Från2.055krPer natt

  Catalunyastars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de santa anna 24 - Karta
  0.17 km från Portal de l'Àngel
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 492 recensioner från resenärerBaserat på 492 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Barrio Gotico. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta boende. 40 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Catalunya tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Victoria City Center
  Från4.001krPer natt

  Victoria City Centerstars

  Eixample, Barcelona , Ronda sant pere, 3 3 - Karta
  0.18 km från Portal de l'Àngel
   

  Där den är belägen i Eixample är denna anspråkslösa lägenhet ett optimalt val för homosexuella. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna lägenhet med läge mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 1. 5 kilometer till hamnen. Med sina totalt 3 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Victoria City Center byggdes 1900 och totalrenoverades 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Victoria City Center håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nouvel
  Från2.032krPer natt

  Nouvelstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Carrer de santa anna 18 - Karta
  0.18 km från Portal de l'Àngel
  4,1/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1261 recensioner från resenärerBaserat på 1261 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger nära Plaza Cataluña och Las Ramblas i hjärtat av Barcelona. inom 5 minuter från hotellet finns ett stort utbud shopping, barer, restauranger och allmänna kommunikationer. Närmaste strand ligger på 2 kilometers avstånd.Hotellet är i modernistisk Barcelonastil, renoveras fortlöpande och tar vara på detaljerna som gör det unikt som det utsmyckade taket, brons- och kristallamporna, marmorgolvet och färgerna som har odödliggjorts av konstnären Roca Sastre. Hotellet har 78 rum, fördelade på 5 våningar. Receptionen har öppet dygnet runt, det finns hissar, WiFi, restaurant, tillgång till läkarvård och tvättservice.Rummen har uppvärmning, luftkonditionering, dubbelglasade fönster och platt-TV. Vidare finns badrum, hårtork, telefon, kortlås och kassafack (mot betalning) och WiFi (mot betalning).Gästerna erbjuds en frukostbuffet var morgon.

  Se mer
 • Catalonia Square
  Från3.975krPer natt

  Catalonia Squarestars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Ronda de sant pere 9 - Karta
  0.18 km från Portal de l'Àngel
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1113 recensioner från resenärerBaserat på 1113 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Plaza Catalunya. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 58 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2014. Alla gästerna på Catalonia Square kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Catalonia Square. De gemensamma utrymmen på Catalonia Square är rullstolsanpassade. De som väljer denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Hcc Montblanc
  Från1.774krPer natt

  Hcc Montblancstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Via laietana 61 - Karta
  0.18 km från Portal de l'Àngel
  4,2/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1488 recensioner från resenärerBaserat på 1488 recensioner från resenärer

  Detta renoverade hotell ligger alldeles invid Plaza Cataluña och Passeig de Grácia. Härifrån kan gästerna upptäcka de oändliga shopping- och nöjesetablissemangen. allmänna kommunikationer stannar direkt utanför hotellet.Det finns totalt 157 rum, varav 7 enkelrum och 150 dubbelrum. Hotellet har också en vacker trädgård. Bland hotellfaciliteterna märks en foaje med 24h reception, kassafack, garage, parkeringsplats, valutaväxling, hissar. Tvätt- och roomservice och en luftkonditionerad a la carte-restaurang med ett avgränsat icke-rökar-område. Affärsresenärer kan också utnyttja konferensrummet med internet och WLAN internet anslutning.Vart och ett av de bekväma rummen har ett sällskapsutrymme, badrum, hårtork, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, internet, minibar, heltäckningsmatta, kassafack och centralvärme.Under morgonen kan gästerna välja mellan utsökta rätter på frukostbuffen. Lunch och middagar erbjuds fasta menuer och a la carte- servering.

  Se mer
 • H10 CUBIK
  Från2.580krPer natt

  H10 CUBIKstars

  Gotiska kvarteren, Barcelona , Via laietana 69 69 - Karta
  0.19 km från Portal de l'Àngel
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1083 recensioner från resenärerBaserat på 1083 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Barrio Gotico. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 101 trivsamma rum. Anläggningen byggdes 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Dygnet-runt-servicen på H10 CUBIK bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 4 rum är handikappsanpassat. Små husdjur kan bo på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på H10 CUBIK. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på H10 CUBIK. Detta H10 CUBIK har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Catalonia Portal De L'Angel Hotel
  Från2.197krPer natt

  Catalonia Portal De L'Angel Hotelstars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Portal de l angel 17 - Karta
  0.2 km från Portal de l'Àngel
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1430 recensioner från resenärerBaserat på 1430 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Plaza Catalunya. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Denna anläggning har totalt 83 rum. Denna anläggnings byggår är 1998. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Catalonia Portal De L'Angel Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Catalonia Portal De L'Angel Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Paseo De Gracia
  Från2.595krPer natt

  Iberostar Paseo De Graciastars

  Plaza Catalunya, Barcelona , Plaza de catalua±a 10 10 - Karta
  0.2 km från Portal de l'Àngel
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Plaza Catalunya. Från denna anläggning som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 12. 5 kilometer till flygplatsen. Iberostar Paseo De Gracia har totalt 119 rum. Iberostar Paseo De Gracia byggdes 2017. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De gemensamma utrymmen på Iberostar Paseo De Gracia är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  339  Hotell - Portal de l'Àngel
Sida  1  av  34
 

Hotell i närheten av  Portal de l'Àngel

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner