Hotell i närheten av Sagrada Familia

Se på kartan
Hotell - Sagrada Familia

Sagrada FamiliaFrån  355kr

Rekommenderade hotell nära Sagrada Familia

 • Marina
  Från600krPer natt

  Marinastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de la marina 306 - Karta
  0.27 km från Sagrada Familia
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Denna enkla lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Sagrada Familia Area. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. 20 välkomnande rum finns på anläggningen. Marina är från år 2004. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Hispanos 7 Suiza Apartament-Restaurant
  Från3.027krPer natt
  0.27 km från Sagrada Familia
  4,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 681 recensioner från resenärerBaserat på 681 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Sagrada Familia Area. Från den här anläggningen som ligger 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna lägenhet ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 19 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hispanos 7 Suiza Apartament-Restaurant. Hispanos 7 Suiza Apartament-Restaurant genomgick en totalrenovering 2007. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Hispanos 7 Suiza Apartament-Restaurant tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Hispanos 7 Suiza Apartament-Restaurant tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Suite Home Barcelona
  Från1.887krPer natt

  Suite Home Barcelonastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Avinguda de gaudi 28 - Karta
  0.33 km från Sagrada Familia
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Sagrada Familia Area. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta lägenhetshotell. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta lägenhetshotell. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Suite Home Barcelona som har totalt 12 rum. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Suite Home Barcelona. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning är miljövänlig. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sagrada Familia
  Från1.126krPer natt

  Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de corsega 541 - Karta
  0.36 km från Sagrada Familia
  4,0/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter

  City Hotellet ligger mitt i ett bostads- och kommersiella området. Den har goda allmänna kommunikationer till centrum och andra delar av staden, som kan nås snabbt med tunnelbana, buss eller bil. Turistbussen från Barcelona, som tar en turnerande väg runt staden, har en busshållplats vid hotellet. Det är ca 17 km till Barcelonas flygplats. Hotellet består av 84 rum fördelade på 8 våningar. Faciliteterna inkluderar en lobby med en 24-timmars reception, ett värdeskåp, en valuta utbyte skrivbord och tillgång till hiss. Dessutom finns Internet-och konferensfaciliteter. Room service är tillgänglig samt medicinsk hjälp. Allt boende har eget badrum, diverse bekvämligheter, såsom en telefon, satellit/kabel-TV, Hi-Fi-system, Internetanslutning, minibar, centralvärme och värdeskåp.

  Se mer
 • Ibis Barcelona Centro
  Från1.101krPer natt

  Ibis Barcelona CentrostarsGreenProgram Icon

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Napols 230-232 - Karta
  0.36 km från Sagrada Familia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1910 recensioner från resenärerBaserat på 1910 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Sagrada Familia Area. Detta hotell har totalt 80 ombonade rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Ibis Barcelona Centro. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner.

  Se mer
 • Barcelona 1882
  Från2.355krPer natt

  Barcelona 1882stars

  Norra Diagonal, Barcelona , Carrer corsega 482 - Karta
  0.42 km från Sagrada Familia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Diagonal N. . 182 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 2018. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Barcelona 1882 förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning har parkering och garage. Detta är ett miljövänligt hotell. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Eurostars Monumental
  Från1.210krPer natt

  Eurostars Monumentalstars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer del consell de cent 500 - Karta
  0.49 km från Sagrada Familia
  4,1/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 599 recensioner från resenärerBaserat på 599 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sagrada Familia Area. Denna anläggning har totalt 45 rum. Eurostars Monumental byggdes 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Eurostars Monumental har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Eurostars Monumental. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sant Antoni
  Från880krPer natt

  Sant Antonistars

  Eixample, Barcelona , Carrer del consell de cent 476 - Karta
  0.49 km från Sagrada Familia
  4,2/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1133 recensioner från resenärerBaserat på 1133 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i Eixample i Barcelona, ett bostads- och affärsområde där gästerna hittar restauranger, kaféer, affärer och butiker. I närheten finns en del av det bästa arkitektoniska utbudet i form av Sagrada Familia, tjurfäktningsarenan Monumental, parken Ciutadella, torget Arc de Triomf, Kataloniens nationalteater, auditoriet och det nyskapande Torre Agbar. Med hjälp av den närliggande kollektivtrafiken kan gästerna nå hela staden på bara några minuter.

  Se mer
 • BruStar Sagrada Familia
  Från1.485krPer natt

  BruStar Sagrada Familiastars

  Sagrada Familia-området, Barcelona , Carrer de roger de flor 215 - Karta
  0.51 km från Sagrada Familia
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 30 recensioner från resenärerBaserat på 30 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sagrada Familia Area är detta mysiga vandrarhem endast avsett för vuxna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 2 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 14. 6 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 13. 8 kilometer till hamnen. Alla som valt detta boende, som har totalt 4 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Hotel Aranea
  Från1.071krPer natt

  Hotel Araneastars

  Eixample, Barcelona , Carrer del consell de cent 444 - Karta
  0.59 km från Sagrada Familia
  3,6/5
  Kundomdömenav 46 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1102 recensioner från resenärerBaserat på 1102 recensioner från resenärer

  Detta mysiga och eleganta hotell är bekvämt beläget i stadsdelen Eixample, ett utmärkt läge för att utforska staden till fots ifrån. Här finns en takterrass med utsikt över den världsberömda Sagrada Familia katedralen, som ligger bara några steg bort. Andra attraktioner som Passeig de Gràcia, Gaudís Casa Batlló, Triumfbågen, Plaça de Catalunya, Las Ramblas och den gamla stadsdelen Barri Gòtic kan nås inom en kort promenad.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  296  Hotell - Sagrada Familia
Sida  1  av  30
 

Hotell i närheten av  Sagrada Familia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner