Hotell i närheten av Tibidabo/Amusement Park

Se på kartan
Hotell - Tibidabo/Amusement Park

Tibidabo/Amusement ParkFrån  374kr

Rekommenderade hotell nära Tibidabo/Amusement Park

 • Gran Hotel la Florida
  Från2.448krPer natt

  Gran Hotel la Floridastars

  Sarria-området, Barcelona , Ctra de vallvidrera al tibidabo 83-93 - Karta
  0.47 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1407 recensioner från resenärerBaserat på 1407 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger cirka 7 kilometer från Barcelonas centrum med dess utbud av affärer, restauranger och barer, som alla är enkla att nå med hotellets gratis transferservice. Detta hotell, som ligger på en huvudgata som leder in till staden, har ett bekvämt läge cirka 15 kilometer från stranden. Anslutning till kollektivtrafiken finns direkt utanför hotellet. De eleganta rummen är spridda över 6 våningar. Rummen varierar från bekväma dubbelrum till lyxiga sviter utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för att kunna njuta av en oförglömlig vistelse. Resenärer som bor på detta exklusiva hotell kan använda hotellets alla exklusiva faciliteter, inklusive en trädgård som är idealisk för att strosa i solskenet, en bar och en luftkonditionerad à la carte-restaurang där gästerna kan njuta av utsökt mat. För fritidsaktiviteter finns en sötvattenpool med solstolar och parasoller, liksom bastu och solarium.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Från373krPer natt

  Inout Hostelstars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Karta
  1.71 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 199 recensioner från resenärerBaserat på 199 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sarria Area är detta mysiga vandrarhem ett optimalt val för familjer. 27 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Inout Hostel. Detta boende har parkering och garage. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna.

  Se mer
 • ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento
  Från3.389krPer natt

  ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumentostars

  Sarria-området, Barcelona , Avinguda del tibidabo 1 - Karta
  1.88 km från Tibidabo/Amusement Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 644 recensioner från resenärerBaserat på 644 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Sarria Area. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento genomgick en renovering 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento erbjuder.

  Se mer
 • Vilana Hotel
  Från1.616krPer natt

  Vilana Hotelstars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer de vilana 7 - Karta
  2.03 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 145 recensioner från resenärerBaserat på 145 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sarria Area. Från den här anläggningen som ligger 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Vilana Hotel är 22. Boendet totalrenoverades 2012. Alla gästerna på Vilana Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Vilana Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Vilana Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Angli
  Från1.377krPer natt

  Eurostars Anglistars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer d angli 60 - Karta
  2.08 km från Tibidabo/Amusement Park
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 456 recensioner från resenärerBaserat på 456 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sarria Area. Denna anläggning har totalt 48 rum. Eurostars Angli byggdes 2006. Eurostars Angli är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Eurostars Angli. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aparthotel Bertran
  Från1.029krPer natt

  Aparthotel Bertranstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer de bertran 150 - Karta
  2.13 km från Tibidabo/Amusement Park
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  The hotel is located in a quiet part of Barcelona, 5 min walk from Avinguda Tibidabo FGC Station and Vallcarca Metro. The Parc Güell is just over 1 km away.

  Se mer
 • Catalonia Mikado
  Från1.290krPer natt

  Catalonia Mikadostars

  Sarria-området, Barcelona , Passeig de la bonanova 58 - Karta
  2.14 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sarria Area. Detta boende har totalt 68 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Catalonia Mikado tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Catalonia Mikado är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Catalonia Mikado. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. På Catalonia Mikado kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bonanova Suite
  Från1.067krPer natt

  Bonanova Suitestars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer del bisbe sivilla 7 - Karta
  2.29 km från Tibidabo/Amusement Park
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Hotellet konstruerades år 1986. Hotellet rustades upp år 2001. Det finns totalt 21 rum i lokalerna. Egendomen består av 21 dubbelrum, 2 sviter, 21 lägenheter och 1 handikappanpassat rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Catalonia Park Güell
  Från1.447krPer natt

  Catalonia Park Güellstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Passeig de la mare de deu del coll 10 - Karta
  2.31 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,6/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Park Güell Area. Det totala antalet rum är 140. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1900 och totalrenoverades 1999. Catalonia Park Güell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Catalonia Park Güell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Catalonia Park Güell har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?

  Se mer
 • Hostel Albergue Studio
  Från899krPer natt

  Hostel Albergue Studiostars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer de la duquessa d orleans 56 b - Karta
  2.41 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem finns i Sarria Area. Boendet har totalt 20 rum. Hostel Albergue Studio har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Hostel Albergue Studio tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Detta Hostel Albergue Studio har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Hostel Albergue Studio kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Tibidabo/Amusement Park
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Tibidabo/Amusement Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här