Hotell i närheten av Tibidabo/Amusement Park

Se på kartan
Hotell - Tibidabo/Amusement Park

Tibidabo/Amusement ParkFrån  353kr

Rekommenderade hotell nära Tibidabo/Amusement Park

 • Gran Hotel la Florida
  Från1.767krPer natt

  Gran Hotel la Floridastars

  Sarria-området, Barcelona , Ctra de vallvidrera al tibidabo 83-93 - Karta
  0.47 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1426 recensioner från resenärerBaserat på 1426 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger cirka 7 kilometer från Barcelonas centrum med dess utbud av affärer, restauranger och barer, som alla är enkla att nå med hotellets gratis transferservice. Detta hotell, som ligger på en huvudgata som leder in till staden, har ett bekvämt läge cirka 15 kilometer från stranden. Anslutning till kollektivtrafiken finns direkt utanför hotellet. De eleganta rummen är spridda över 6 våningar. Rummen varierar från bekväma dubbelrum till lyxiga sviter utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för att kunna njuta av en oförglömlig vistelse. Resenärer som bor på detta exklusiva hotell kan använda hotellets alla exklusiva faciliteter, inklusive en trädgård som är idealisk för att strosa i solskenet, en bar och en luftkonditionerad à la carte-restaurang där gästerna kan njuta av utsökt mat. För fritidsaktiviteter finns en sötvattenpool med solstolar och parasoller, liksom bastu och solarium.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Från353krPer natt

  Inout Hostelstars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Karta
  1.71 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 204 recensioner från resenärerBaserat på 204 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är särskilt utformat för familjer och finns i Sarria Area. Det totala antalet rum är 27. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Inout Hostel är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Inout Hostel tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento
  Från2.459krPer natt

  ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumentostars

  Sarria-området, Barcelona , Avinguda del tibidabo 1 - Karta
  1.88 km från Tibidabo/Amusement Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 649 recensioner från resenärerBaserat på 649 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Sarria Area. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Anläggningen totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på ABaC Restaurant Hotel Barcelona GL Monumento. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Eurostars Angli
  Från1.143krPer natt

  Eurostars Anglistars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer d angli 60 - Karta
  2.08 km från Tibidabo/Amusement Park
  4,4/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 464 recensioner från resenärerBaserat på 464 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sarria Area. Totalt 48 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Eurostars Angli. Denna anläggnings byggår är 2006. Eurostars Angli är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. På Eurostars Angli kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aparthotel Bertran
  Från576krPer natt

  Aparthotel Bertranstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer de bertran 150 - Karta
  2.13 km från Tibidabo/Amusement Park
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  The hotel is located in a quiet part of Barcelona, 5 min walk from Avinguda Tibidabo FGC Station and Vallcarca Metro. The Parc Güell is just over 1 km away.

  Se mer
 • Catalonia Mikado
  Från1.013krPer natt

  Catalonia Mikadostars

  Sarria-området, Barcelona , Passeig de la bonanova 58 - Karta
  2.14 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sarria Area. Anläggningen har totalt 68 rum. Catalonia Mikado genomgick en renovering 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på Catalonia Mikado är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Catalonia Mikado. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Catalonia Mikado. Gäster som bor på Catalonia Mikado kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Bonanova Suite
  Från1.194krPer natt

  Bonanova Suitestars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer del bisbe sivilla 7 - Karta
  2.29 km från Tibidabo/Amusement Park
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Hotellet konstruerades år 1986. Hotellet rustades upp år 2001. Det finns totalt 21 rum i lokalerna. Egendomen består av 21 dubbelrum, 2 sviter, 21 lägenheter och 1 handikappanpassat rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Catalonia Park Güell
  Från1.030krPer natt

  Catalonia Park Güellstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Passeig de la mare de deu del coll 10 - Karta
  2.31 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,6/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Park Güell Area. Det totala antalet rum på Catalonia Park Güell är 140. Catalonia Park Güell byggdes 1900 och totalrenoverades 1999. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Detta barnvänliga Catalonia Park Güell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell.

  Se mer
 • Hostel Albergue Studio
  Från1.105krPer natt

  Hostel Albergue Studiostars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer de la duquessa d orleans 56 b - Karta
  2.41 km från Tibidabo/Amusement Park
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Sarria Area. Det totala antalet rum på Hostel Albergue Studio är 20. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Hostel Albergue Studio har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hostel Albergue Studio tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Hostel Albergue Studio. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostel Albergue Studio. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Hostel Albergue Studio kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Silken St. Gervasi
  Från1.306krPer natt

  Silken St. Gervasistars

  Sarria-området, Barcelona , Sant gervasi de cassoles 26 - Karta
  2.5 km från Tibidabo/Amusement Park
  4,4/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 592 recensioner från resenärerBaserat på 592 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sarria Area. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. 63 välkomnande rum finns på anläggningen. Silken St. Gervasi genomgick en totalrenovering 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Tibidabo/Amusement Park
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Tibidabo/Amusement Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här