Vandrarhem i Barcelona

Se på kartan
Vandrarhem i Barcelona

Vandrarhem i BarcelonaFrån  374kr

Vandrarhem Recommenderade i Barcelona

 • Mellow Youth Hostel
  Från1.633krPer natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Aguilar 54 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Gracia Area. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Från373krPer natt

  Inout Hostelstars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 199 recensioner från resenärerBaserat på 199 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sarria Area är detta mysiga vandrarhem ett optimalt val för familjer. 27 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Inout Hostel. Detta boende har parkering och garage. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna.

  Se mer
 • Lami
  Från664krPer natt

  Lamistars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de laurea miro 278 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Detta tilltalande budgethotell som erbjuder bra valuta för pengarna ligger i Esplugues de Llobregat i utkanten av den katalanska huvudstaden Barcelona. Det har en 24 timmars mottagning. Nästa tunnelbanestation ligger bara en kort promenad bort och lätt att nå med allmänna kommunikationer till centrala Barcelona. Den internationella flygplatsen ligger 10 km bort och kan nås inom 15 minuter med kollektivtrafik.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Från1.489krPer natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1844 recensioner från resenärerBaserat på 1844 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Paseo de Gracia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Generator Barcelona har totalt 114 rum. Generator Barcelona genomgick en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Generator Barcelona är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. På Generator Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Be Dream Hostel
  Från704krPer natt

  Be Dream Hostelstars

  Badalona, Barcelona , Avinguda d alfons xiii 28 b - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 191 recensioner från resenärerBaserat på 191 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem finns i Badalona. De 51 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Be Dream Hostel tillhandahåller parkering och garage. Be Dream Hostel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Från1.592krPer natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 140 recensioner från resenärerBaserat på 140 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Las Ramblas. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Ramblas by Pillow tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Ramblas by Pillow kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pere Tarres
  Från415krPer natt

  Pere Tarresstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de numancia 149-151 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem återfinns i Diagonal S. . Från detta vandrarhem som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta vandrarhem är det 12. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 47 rum. Denna anläggnings byggår är 2004. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Pere Tarres bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Pere Tarres. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Pere Tarres kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Safestay Passeig de Gràcia
  Från1.657krPer natt

  Safestay Passeig de Gràciastars

  Eixample, Barcelona , Passeig de gràcia 33 - Karta
   

  Detta enkla vandrarhem är lokaliserat i Eixample. Denna anläggning har totalt 54 rum. Detta boende har wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Safestay Passeig de Gràcia. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Casa Gracia
  Från1.673krPer natt

  Casa Graciastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 116 116 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Detta mysiga vandrarhem som ligger i Paseo de Gracia är perfekt för homosexuella personer. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta boende. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 7 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 75 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende har affärsfaciliteter. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Från1.147krPer natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Las Ramblas är detta anspråkslösa vandrarhem ett optimalt val för homosexuella. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 5 rum. Detta boende byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Artistic Hostel BCN tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här