Vandrarhem i Barcelona

Se på kartan
Vandrarhem i Barcelona

Vandrarhem i BarcelonaFrån  349kr

Vandrarhem Recommenderade i Barcelona

 • Hostal Balmes Centro
  Från480krPer natt

  Hostal Balmes Centrostars

  Eixample, Barcelona , Carrer de balmes 83 - Karta
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Eixample. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta vandrarhem. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 15 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Hostal Center Inn
  Från522krPer natt

  Hostal Center Innstars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 688 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 259 recensioner från resenärerBaserat på 259 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem ligger i Eixample. Denna anläggning har totalt 20 ombonade rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Hostal Center Inn är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Centre Esplai Hostel
  Från527krPer natt

  Centre Esplai Hostelstars

  Området kring Barcelona Flygplats, Barcelona , Carrer del riu anoia 42-54 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 363 recensioner från resenärerBaserat på 363 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Barcelona Aeropuerto Area. Detta hotell har 74 rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Hostal Nilo
  Från559krPer natt

  Hostal Nilostars

  Norra Diagonal, Barcelona , Carrer de josep anselm clave 17 17 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 127 recensioner från resenärerBaserat på 127 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Diagonal N. . Detta vandrarhem som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 6 kilometer från detta vandrarhem. Från denna anläggning är det 280 meter till hamnen. Detta boende innefattar 56 trivsamma rum. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Hostal Nilo tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hostel Albergue Studio
  Från565krPer natt

  Hostel Albergue Studiostars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer de la duquessa d orleans 56 b - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Sarria Area. Det totala antalet rum på Hostel Albergue Studio är 20. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Hostel Albergue Studio har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hostel Albergue Studio tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Hostel Albergue Studio. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hostel Albergue Studio. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Hostel Albergue Studio kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Urbany Bcngo
  Från1.028krPer natt

  Urbany Bcngostars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 563 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1642 recensioner från resenärerBaserat på 1642 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i Eixample. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 55 ombonade rum. Trots att denna anläggning byggdes 1900 har den genomgått en renovering 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Urbany Bcngo. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Från805krPer natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1903 recensioner från resenärerBaserat på 1903 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Paseo de Gracia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta vandrarhem som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Detta boende har totalt 114 rum. Detta boende snyggades upp 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Generator Barcelona har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lami
  Från474krPer natt

  Lamistars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de laurea miro 278 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 173 recensioner från resenärerBaserat på 173 recensioner från resenärer

  Detta tilltalande budgethotell som erbjuder bra valuta för pengarna ligger i Esplugues de Llobregat i utkanten av den katalanska huvudstaden Barcelona. Det har en 24 timmars mottagning. Nästa tunnelbanestation ligger bara en kort promenad bort och lätt att nå med allmänna kommunikationer till centrala Barcelona. Den internationella flygplatsen ligger 10 km bort och kan nås inom 15 minuter med kollektivtrafik.

  Se mer
 • Pere Tarres
  Från349krPer natt

  Pere Tarresstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de numancia 149-151 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 220 recensioner från resenärerBaserat på 220 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem finns i Diagonal S. . Från detta vandrarhem som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Detta boende ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Pere Tarres har totalt 47 rum. Pere Tarres är från år 2004. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Pere Tarres tillhandahåller inga babysängar på begäran. Pere Tarres förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Pere Tarres kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Från1.076krPer natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Las Ramblas. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ramblas by Pillow som har totalt 10 rum. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här