Vandrarhem i Barcelona

Se på kartan
Vandrarhem i Barcelona

Vandrarhem i BarcelonaFrån  337kr

Vandrarhem Recommenderade i Barcelona

 • Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels
  Från754krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är beläget i Camp Nou Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta vandrarhem som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta vandrarhem. Våra besökare har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 12. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Detta boende totalrenoverades 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramblas by Pillow
  Från1.081krPer natt

  Ramblas by Pillowstars

  Las Ramblas, Barcelona , Passatge de la banca 2-4 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 138 recensioner från resenärerBaserat på 138 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Las Ramblas. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ramblas by Pillow som har totalt 10 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Ramblas by Pillow. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Från921krPer natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1822 recensioner från resenärerBaserat på 1822 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Paseo de Gracia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Generator Barcelona har totalt 114 rum. Generator Barcelona genomgick en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Generator Barcelona är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. På Generator Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mellow Youth Hostel
  Från726krPer natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Aguilar 54 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Gracia Area. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Från400krPer natt

  Inout Hostelstars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sarria Area är detta mysiga vandrarhem ett optimalt val för familjer. 27 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Inout Hostel. Detta boende har parkering och garage. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna.

  Se mer
 • Lami
  Från581krPer natt

  Lamistars

  Esplugues de Llobregat, Barcelona , Carrer de laurea miro 278 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Detta tilltalande budgethotell som erbjuder bra valuta för pengarna ligger i Esplugues de Llobregat i utkanten av den katalanska huvudstaden Barcelona. Det har en 24 timmars mottagning. Nästa tunnelbanestation ligger bara en kort promenad bort och lätt att nå med allmänna kommunikationer till centrala Barcelona. Den internationella flygplatsen ligger 10 km bort och kan nås inom 15 minuter med kollektivtrafik.

  Se mer
 • Artistic Hostel BCN
  Från729krPer natt

  Artistic Hostel BCNstars

  Las Ramblas, Barcelona , Carrer de simo oller 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Las Ramblas är detta anspråkslösa vandrarhem ett optimalt val för homosexuella. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 5 rum. Detta boende byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Artistic Hostel BCN tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hostal Balmes Centro
  Från529krPer natt

  Hostal Balmes Centrostars

  Eixample, Barcelona , Carrer de balmes 83 - Karta
   

  Detta mysiga vandrarhem är särskilt utformat för homosexuella och finns i Eixample. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta vandrarhem ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till hamnen. Detta boende med endast 15 rum passar bra för en lugn vistelse. Hostal Balmes Centro har wifi-anslutning. Receptionen på Hostal Balmes Centro håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Balmes Centro. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Casa Gracia
  Från1.068krPer natt

  Casa Graciastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 116 116 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter

  Detta mysiga vandrarhem som ligger i Paseo de Gracia är perfekt för homosexuella personer. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta boende. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 7 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 75 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende har affärsfaciliteter. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostel Albergue Studio
  Från422krPer natt

  Hostel Albergue Studiostars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer de la duquessa d orleans 56 b - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 146 recensioner från resenärerBaserat på 146 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem finns i Sarria Area. Boendet har totalt 20 rum. Hostel Albergue Studio har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Hostel Albergue Studio tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Detta Hostel Albergue Studio har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Hostel Albergue Studio kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här