Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  316kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • Metropol Hotel
  Från1.215krPer natt

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Lloret de Mar. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från hotellet. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. De 80 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Metropol Hotel genomgick en renovering 2019. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har Metropol Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Palmeres
  Från1.400krPer natt

  Les Palmeresstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 286 recensioner från resenärerBaserat på 286 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Calella. Från denna egendom som ligger 350 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. De 96 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotells byggår är 2002. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Les Palmeres är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ridomar
  Från895krPer natt

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de catalunya 49-51 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 24. 2 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 700 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 55 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Ridomar bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Ridomar babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Ridomar. Kunderna kan utforska de olika matställena som Ridomar erbjuder. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Ridomar är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gran Hotel Monterrey
  Från1.444krPer natt

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Lloret de Mar, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 24. 6 kilometer från anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Våra kunder har 29. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 100 meter till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 200 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Gran Hotel Monterrey är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Gran Hotel Monterrey. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Gran Hotel Monterrey. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Prestige Goya Park
  Från1.119krPer natt

  Prestige Goya Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Av del port de reig s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 462 recensioner från resenärerBaserat på 462 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Roses. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Prestige Goya Park är 246. Detta hotell renoverades 2001. Prestige Goya Park har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. På Prestige Goya Park kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Checkin Sirius
  Från1.381krPer natt

  Checkin Siriusstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Del mar 18 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 591 recensioner från resenärerBaserat på 591 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Santa Susana. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Det finns totalt 161 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Checkin Sirius har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Checkin Sirius erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla som valt detta boende. Resenärerna får en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Tahiti Playa
  Från1.593krPer natt

  Tahiti Playastars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Paseo maritimo s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1124 recensioner från resenärerBaserat på 1124 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara några meter från Santa Susanna stranden, på Costa del Maresme. I närheten kan man hitta restauranger, barer, pubar och shoppingställen. Hotellet har en enkel ljus inredning och stora rum. Det finns regelbundna tågförbindelser från Santa Susanna till Barcelonas centrum och resan tar cirka en timme. Vattenparken Illa Fantasia ligger cirka 40 km bort.

  Se mer
 • Reymar
  Från1.241krPer natt

  Reymarstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Maritimo 96 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Malgrat de Mar. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Reymar är 222. Reymar genomgick en totalrenovering 2003. Reymar är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Reymar. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Reymar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Från1.736krPer natt

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 629 recensioner från resenärerBaserat på 629 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett lugnt område i Lloret de Mar, bara 5 minuters promenad från stranden. Detta är ett idealiskt hotell att tillbringa en trevlig semester på, tack vare sitt magnifika läge, bara några meter från stranden och stadens centrum. Endast 200 meter bort kan gästerna hitta många shoppingställen, restauranger, barer och nattklubbar. Praktisk kollektivtrafik finns bara 50 meter från hotellet och centrum ligger 500 meter bort.

  Se mer
 • Indalo Park
  Från6.517krPer natt

  Indalo Parkstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Avenida del mar 19 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Santa Susana. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 70 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 308 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2009. Indalo Park har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Indalo Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  236  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  24
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här