Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  293kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Från464krPer natt

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 65 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Empuriabrava. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 14. 8 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 3 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna egendom är det 125 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 210. APARTHOTEL XONS PLATJA totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på APARTHOTEL XONS PLATJA. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder APARTHOTEL XONS PLATJA babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. APARTHOTEL XONS PLATJA har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Comtat Sant Jordi
  Från515krPer natt

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Platja d'Aro är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Från detta lägenhetshotell som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 167 trivsamma rum. Comtat Sant Jordi genomgick en totalrenovering 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Comtat Sant Jordi är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna på Comtat Sant Jordi. Det finns parkeringsplatser på Comtat Sant Jordi. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Almirall
  Från384krPer natt

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig d agusti font 20 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 159 recensioner från resenärerBaserat på 159 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex ligger i det livliga centrum av Lloret del Mar. Lägenheterna finns vid havet och några har ett underbar utsikt över havet. Inom själva komplexet, kommer gästerna att hitta olika shopping och nöjen. Länkar till allmänna kommunikationer är bara cirka 100 meter bort. Lägenheterna ligger precis vid strandpromenaden längs den långa sandstranden. Det finns bussförbindelser från Lloret till Girona Airport. Barcelona kan lätt nås med bil.

  Se mer
 • Hote Cala del Pi Beach Retreat - ADULTS ONLY
  Från1.719krPer natt

  Hote Cala del Pi Beach Retreat - ADULTS ONLYstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avinguda del cavall bernat 160 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1250 recensioner från resenärerBaserat på 1250 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Platja d'Aro är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Anläggningen har totalt 52 rum. Den här anläggningen byggdes 2006. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Salles Hotel & SPA Cala del Pi bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. Salles Hotel & SPA Cala del Pi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Evenia Olympic Palace
  Från13.223krPer natt

  Evenia Olympic Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avd del rieral 55-57 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1204 recensioner från resenärerBaserat på 1204 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i ett lugnt bostadsområde i Lloret de Mar, inom Evenia Resort, som har mer än 30 000 kvm mark med stora trädgårdar, tropiska pooler och områden för sporter som tennisbanor, uppvärmda pooler och ett komplett gym och spa med vattenkrets. Perfekt för familjer. Hotellet har två typer av rymliga och bekväma rum fullt utrustade - Familjerum eller lägenheten - upp till 33 kvm med vardagsrum.

  Se mer
 • La Premsa by Pillow
  Från452krPer natt

  La Premsa by Pillowstars

  Arenys de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de m.m. escolàpies 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 29 recensioner från resenärerBaserat på 29 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är beläget i Arenys de Mar. Våra resenärer har 39. 7 kilometer till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på La Premsa by Pillow som har totalt 12 rum. Detta boende snyggades upp 2018. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. La Premsa by Pillow tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Els Llorers
  Från293krPer natt

  Els Llorersstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Amadeu vives s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1121 recensioner från resenärerBaserat på 1121 recensioner från resenärer

  Denna enkla semesterandelslägenhet eller lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Lloret de Mar. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 1000 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 74 rum. Detta boende snyggades upp 2014. Els Llorers är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Els Llorers är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Dessutom tillåter denna anläggning stora husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Els Llorers kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albamar
  Från543krPer natt

  Albamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Platja de santa cristina s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 57 recensioner från resenärerBaserat på 57 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Lloret de Mar. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna anläggning är det 150 meter till närmaste strand. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Denna egendom har omedelbar närhet till hamnen. De 27 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Albamar har wifi-anslutning. Receptionen på Albamar håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • H·TOP Platja Park
  Från492krPer natt

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platja d'Aro. Från denna anläggning som ligger 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 1 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. Detta boende har totalt 208 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 1997. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • URH Excelsior
  Från429krPer natt

  URH Excelsiorstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 16 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 275 recensioner från resenärerBaserat på 275 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lloret de Mar. Från detta boende som är beläget 20 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Från denna egendom är det 20 meter till närmaste strand. Detta hotell har 45 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2006. Fast och trådlös internetanslutning finns på URH Excelsior. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Resenärerna kan utforska de olika matställena som URH Excelsior erbjuder. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  103  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här