Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  265kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • Estrella de Mar
  Från316krPer natt

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Calella. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Från denna anläggning är det 0. 1 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 80 meter från detta boende. Detta boende har totalt 200 ombonade rum. Estrella de Mar totalrenoverades 1988. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta hotell tillåter inte husdjur. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Bernat II
  Från783krPer natt

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 662 recensioner från resenärerBaserat på 662 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Calella. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Våra besökare har 33. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 137 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2016. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Hotel Bernat II är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Hotel Bernat II som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golf Beach
  Från873krPer natt

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta välkomnande hotell erbjuder moderna lägenheter på gångavstånd till en bred sandstrand samt en av områdets mest lyxiga golfbanor. Den medeltida staden Pals ligger bara 4 kilometer bort, men besökare kommer att hitta en restaurang och bar, snabbköp, skönhetssalong och olika butiker inom anläggningen själv. Anläggningen har även en grönskande 800 kvm trädgård som omges av pinjeskog och en rad av dammar. Det finns även en idrottsanläggning i närheten som erbjuder flera olika typer av tennisbanor, squashbana, en fotbollsplan och en minigolfbana. De ljusa och mysiga lägenheter och studios är belägna i tre våningar huvudbyggnaden, och erbjuder även 22 attraktiva village hus med en gemensam trädgård och pool, alla för en underbar helg på havet, solen, golf och avkoppling.

  Se mer
 • Reymar
  Från561krPer natt

  Reymarstars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Maritimo 96 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Malgrat de Mar. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Reymar är 222. Reymar genomgick en totalrenovering 2003. Reymar är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Reymar. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Reymar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Astoria Park
  Från483krPer natt

  Astoria Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , C/hipolito lazaro 18 18 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 592 recensioner från resenärerBaserat på 592 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Lloret de Mar. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Detta boende kan erbjuda totalt 124 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Astoria Park tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Astoria Park. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. På Astoria Park kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Costa Brava Blanes
  Från731krPer natt

  Costa Brava Blanesstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Anselm clave 48 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Blanes. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 65 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Denna anläggning har totalt 80 ombonade rum. Costa Brava Blanes totalrenoverades 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Costa Brava Blanes har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende tillåter inte husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aparthotel Miami Park
  Från465krPer natt

  Aparthotel Miami Parkstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Monturiol 34 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 322 recensioner från resenärerBaserat på 322 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning är beläget i ett lugnt område i Calella de la Costa. Anläggningen ligger bara 350 meter från stranden. En busshållplats ligger bara 250 meter bort. Du kan njuta av ett brett utbud av barer, restauranger och nattklubbar i närheten av komplext. Detta charmiga komplex har en underbar design. Lägenheterna har hög komfort och bekvämlighet i en avspänd och lugn miljö. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för extra komfort. Här finns en mängd typiska tjänster och faciliteter, denna anläggning ger största möjliga komfort och bekvämlighet, kompletterat med oklanderlig omsorg och gästfrihet.

  Se mer
 • Safari
  Från348krPer natt

  Safaristars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Valldebanador 18 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 128 recensioner från resenärerBaserat på 128 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet ligger i Calella. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna lägenhet. Denna anläggning har totalt 60 rum. Safari genomgick en totalrenovering 2006. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Safari håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Papi
  Från499krPer natt

  Papistars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. barcelona/paisos catalans s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Malgrat de Mar. Från denna egendom som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 231 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Papi har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Papi babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Papi är rullstolsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Papi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Stella Maris
  Från509krPer natt

  Stella Marisstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Vila de madrid 18 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 234 recensioner från resenärerBaserat på 234 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Blanes. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. 90 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2002. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Stella Maris kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  111  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här