Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  237kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Från545krPer natt

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 629 recensioner från resenärerBaserat på 629 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett lugnt område i Lloret de Mar, bara 5 minuters promenad från stranden. Detta är ett idealiskt hotell att tillbringa en trevlig semester på, tack vare sitt magnifika läge, bara några meter från stranden och stadens centrum. Endast 200 meter bort kan gästerna hitta många shoppingställen, restauranger, barer och nattklubbar. Praktisk kollektivtrafik finns bara 50 meter från hotellet och centrum ligger 500 meter bort.

  Se mer
 • Prestige Goya Park
  Från642krPer natt

  Prestige Goya Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Av del port de reig s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 462 recensioner från resenärerBaserat på 462 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Roses. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Prestige Goya Park är 246. Detta hotell renoverades 2001. Prestige Goya Park har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. På Prestige Goya Park kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Monterrey
  Från814krPer natt

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Lloret de Mar, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 24. 6 kilometer från anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Våra kunder har 29. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 100 meter till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 200 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Gran Hotel Monterrey är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Gran Hotel Monterrey. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Gran Hotel Monterrey. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Prestige Victoria
  Från937krPer natt

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Roses. Våra gäster hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från den här egendomen. Denna egendom har ett strandnära läge. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Prestige Victoria. Hotellet totalrenoverades 2001. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på Prestige Victoria är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Prestige Mar y Sol
  Från713krPer natt

  Prestige Mar y Solstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Placa de catalunya 20 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Roses. Våra gäster hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Detta boende har totalt 37 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. På Prestige Mar y Sol kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Från420krPer natt

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2189 recensioner från resenärerBaserat på 2189 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Lloret de Mar. Från denna anläggning som är belägen 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Våra resenärer har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 397 rum. H·TOP Royal Star & SPA genomgick en totalrenovering 2001. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på H·TOP Royal Star & SPA bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tahiti Playa
  Från672krPer natt

  Tahiti Playastars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Paseo maritimo s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1124 recensioner från resenärerBaserat på 1124 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara några meter från Santa Susanna stranden, på Costa del Maresme. I närheten kan man hitta restauranger, barer, pubar och shoppingställen. Hotellet har en enkel ljus inredning och stora rum. Det finns regelbundna tågförbindelser från Santa Susanna till Barcelonas centrum och resan tar cirka en timme. Vattenparken Illa Fantasia ligger cirka 40 km bort.

  Se mer
 • Guitart Rosa
  Från482krPer natt

  Guitart Rosastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de sant pere 67 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 329 recensioner från resenärerBaserat på 329 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Lloret de Mar. Från denna egendom som är belägen 450 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 23. 7 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Våra gäster har 28. 7 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 149 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2000. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Guitart Rosa tillhandahåller babysängar på begäran. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Palmeres
  Från678krPer natt

  Les Palmeresstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 286 recensioner från resenärerBaserat på 286 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Calella. Från denna egendom som ligger 350 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. De 96 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotells byggår är 2002. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Les Palmeres är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Checkin Sirius
  Från557krPer natt

  Checkin Siriusstars

  Santa Susana, Costa Brava - Maresme , Del mar 18 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 591 recensioner från resenärerBaserat på 591 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Santa Susana. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Det finns totalt 161 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Checkin Sirius har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Checkin Sirius erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla som valt detta boende. Resenärerna får en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  156  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här