Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  275kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • Gran Hotel Monterrey
  Från727krPer natt

  Gran Hotel Monterreystars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avda. vila de tossa 27 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 414 recensioner från resenärerBaserat på 414 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Lloret de Mar. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 24. 6 kilometer från det här boendet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 600 meter till närmaste strand. Våra besökare har 29. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 100 meter. 200 välkomnande rum finns på anläggningen. Gran Hotel Monterrey genomgick en renovering 2009. Alla gästerna på Gran Hotel Monterrey kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Gran Hotel Monterrey har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Gran Hotel Monterrey kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prestige Coral Platja
  Från792krPer natt

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 444 recensioner från resenärerBaserat på 444 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i turistorten Santa Magarita, med utsikt över havet. Centrum i staden Roses, med sina många barer, affärer och restauranger, som bara ligger 300 meter bort. Gästerna kan ta en promenad längs strandpromenaden i närheten, och utforska området. Hotellet ligger bara 800 meter från en dykning och surfingskola, perfekt för dem som gillar att utforska vattnet. Hotellet ligger bara 25 km från närmaste golfbana. Detta charmiga hotell innefattar elegant inredda rum. Hotellet har inomhuspool och ett spännande, varierat underhållningsprogram. Du garanteras säkert en vistelse som du kommer att minnas på detta fantastiska hotell.

  Se mer
 • Cap Roig
  Från1.089krPer natt

  Cap Roigstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avenida andorra 18 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 598 recensioner från resenärerBaserat på 598 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Platja d'Aro. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Cap Roig har totalt 170 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Cap Roig. Receptionen på Cap Roig har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • La Premsa by Pillow
  Från564krPer natt

  La Premsa by Pillowstars

  Arenys de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer escolàpies 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 28 recensioner från resenärerBaserat på 28 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem, som återfinns i Arenys de Mar, är ett bra alternativ för homosexuella. Våra kunder har 39. 7 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. La Premsa by Pillow genomgick en renovering 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. La Premsa by Pillow är inte någon husdjursvänlig anläggning. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • H·TOP Amaika Adults Recommended
  Från480krPer natt

  H·TOP Amaika Adults Recommendedstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputacio 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1568 recensioner från resenärerBaserat på 1568 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara ett kort gångavstånd från stranden i Calella. Hotellet har ett utmärkt läge, ligger inom räckhåll från byns centrum. Gästerna kommer att befinna sig bara ett kort gångavstånd från ett antal butiker, barer och restauranger. Stress och spänning i Barcelona är bara en 45 minuters bilavstånd från hotellet. Detta charmiga hotell har en underbar design, vackra prakten återspeglar sig i dess omgivningar. Rummen är smakfullt inredda med lugnande toner och en lugn atmosfär. Gästerna kommer att vara nöjda med de många faciliteter och tjänster som detta charmiga hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Estrella de Mar
  Från457krPer natt

  Estrella de Marstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Turismo 60 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 42 recensioner från resenärerBaserat på 42 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Calella. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 0. 1 kilometer. Den närmaste stranden ligger 80 meter från denna anläggning. De 200 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Estrella de Mar totalrenoverades 1988. Gästerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Detta boende tillåter inte husdjur. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Estrella de Mar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Bernat II
  Från553krPer natt

  Hotel Bernat IIstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer del turisme 42 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 646 recensioner från resenärerBaserat på 646 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Calella. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Våra kunder har 33. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 137 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Bernat II. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Hotel Bernat II är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggnings kan vilja använda dess garaget. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Från509krPer natt

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter

  Detta vänliga beach hotell familj är belägg i huvudgatan i Lloret de Mar på närheten gäster kommer att kunna hitta den berömda sandstranden i staden. Lloret strand promenad och är aktiv och livlig plats där gästerna kommer att hitta en mängd olika fritids aktiviteter och restauranger med lokal mat alternativ. Olika turist attraktioner t.ex. Jardins de Santa Clotilde, ca 2 km bort och Sea Museum, ca 1 km bort, kan lätt nås från hotellet. Gironas flygplats ligger ca 30 km från hotellet.

  Se mer
 • Arenas Resort Giverola
  Från861krPer natt

  Arenas Resort Giverolastars

  Tossa de Mar, Costa Brava - Maresme , Crta. tossa a st feliu de guixols, km 5 apdo 330 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 648 recensioner från resenärerBaserat på 648 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Tossa de Mar. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 22. 7 kilometer från den här lägenheten. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen byggdes 1988. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Arenas Resort Giverola babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. De som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds.

  Se mer
 • Guitart Central Park Aqua Resort
  Från470krPer natt

  Guitart Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 76 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1892 recensioner från resenärerBaserat på 1892 recensioner från resenärer

  Detta imponerande hotell ligger på 20000 kvm av trädgårdar och poollandskap, allt detta i centrum av Lloret del Mar, och inom bara några minuters promenad från sandstranden. Det moderna hotellet har 5 pooler, tennisbanor, 5 restauranger, 7 barer, ett utmärkt spa-och hälsocenter samt den eleganta Palas Atenea balsalen. De varierande nöjesliv, restauranger och barer i Lloret de Mar ligger inom 5 minuters promenadavstånd från hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  132  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här