Hotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell - Costa Brava - Maresme

Costa Brava - MaresmeFrån  305kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa Brava - Maresme

 • Sumus Stella & Spa
  Från589krPer natt

  Sumus Stella & Spastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de les puntaires, apartado de correos 164 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Pineda de Mar. Från denna anläggning som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 21. 7 kilometer från det här boende. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 195 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Sumus Stella & Spa babysängar på begäran. Alla rum på Sumus Stella & Spa är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Sumus Stella & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Sumus Stella & Spa har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Resenärerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. Sumus Stella & Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sumus Monteplaya
  Från589krPer natt

  Sumus Monteplayastars

  Malgrat de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim 50-52 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 939 recensioner från resenärerBaserat på 939 recensioner från resenärer

  Detta nybyggda hotell ligger vid kusten, helt vid strandpromenaden i Malgrat de Mar, i den södra delen av Costa Brava. Detta idealiska läge, nära till Francesc Macià Park och bara 30 minuters bilresa från Gironas flygplats, gör det till den perfekta platsen för att njuta av stranden och för att lämna all stress bakom sig. Alla de bekväma rummen är välutrustade för att passa kundernas behov och man erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och tjänster, till exempel tv med internationella kanaler, luftkonditionering, Wi-Fi (extra avgift) och hårtork mm. De mest krävande kunderna kan välja standard plus eller superior rum, med sen utcheckning (i mån av tillgång), litet kylskåp eller LED-TV 32''. Kunderna kommer också att uppskatta restaurangen som serverar lokala och internationella rätter, och den stora terrassen med lummiga trädgårdar och två pooler.

  Se mer
 • Alba Seleqtta
  Från455krPer natt

  Alba Seleqttastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la senia del barral 46 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1012 recensioner från resenärerBaserat på 1012 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. De 175 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alba Seleqtta genomgick en renovering 2012. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Det finns parkeringsplatser. Detta miljövänliga boende har en -certifiering. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alba Seleqtta är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Metropol Hotel
  Från410krPer natt

  Metropol Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , De la torre 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Lloret de Mar. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från hotellet. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. De 80 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Metropol Hotel genomgick en renovering 2019. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har Metropol Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Miramar
  Från421krPer natt

  Miramarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 6 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 278 recensioner från resenärerBaserat på 278 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Lloret de Mar. Från detta hotell som är beläget 20 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 1 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. 54 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boendes byggår är 2000. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Miramar håller öppet dygnet runt. Miramar tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Miramar är handikappanpassadeDetta är inte en husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ridomar
  Från593krPer natt

  Ridomarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de catalunya 49-51 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 24. 2 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 700 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 55 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Ridomar bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Ridomar babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Ridomar. Kunderna kan utforska de olika matställena som Ridomar erbjuder. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Ridomar är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Resenärerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Från462krPer natt

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 65 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Empuriabrava. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 14. 8 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 3 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna egendom är det 125 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 210. APARTHOTEL XONS PLATJA totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på APARTHOTEL XONS PLATJA. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder APARTHOTEL XONS PLATJA babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. APARTHOTEL XONS PLATJA har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Comtat Sant Jordi
  Från453krPer natt

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Platja d'Aro är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Från detta lägenhetshotell som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 167 trivsamma rum. Comtat Sant Jordi genomgick en totalrenovering 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Comtat Sant Jordi är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna på Comtat Sant Jordi. Det finns parkeringsplatser på Comtat Sant Jordi. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Kaktus Playa
  Från749krPer natt

  Kaktus Playastars

  Calella, Costa Brava - Maresme , antoni gaudí 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 581 recensioner från resenärerBaserat på 581 recensioner från resenärer

  Detta komplex ligger i kustområdet i Calella, känd för sitt typiska medelhavsklimat och dess fantastiska stränder. Det har ett utmärkt läge nära Gironas flygplats (på bara 35 minuters bilresa) och flygplatsen El Prat (cirka 50 minuter bort). Det ligger bara 250 meter från den långa sandstranden i Calella och nära till barer och restauranger i området. Denna anläggning är perfekt anpassad till familjens behov och erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och nöjen. De bekväma rummen är ljusa och är välutrustade med luftkonditionering och centralvärme. Kunderna kommer att uppskatta gratis Wi-Fi och kostnadsfri hälsocenter. Den rymliga restaurangen erbjuder en högklassig buffé och "temakvällar" två gånger i veckan. De gäster som har möjlighet att bo på denna exceptionella anläggning kommer att känna sig som hemma.

  Se mer
 • Guitart Gold Central Park Aqua Resort
  Från10.094krPer natt

  Guitart Gold Central Park Aqua Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Constantí ribalaigua 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter

  Detta vänliga beach hotell familj är belägg i huvudgatan i Lloret de Mar på närheten gäster kommer att kunna hitta den berömda sandstranden i staden. Lloret strand promenad och är aktiv och livlig plats där gästerna kommer att hitta en mängd olika fritids aktiviteter och restauranger med lokal mat alternativ. Olika turist attraktioner t.ex. Jardins de Santa Clotilde, ca 2 km bort och Sea Museum, ca 1 km bort, kan lätt nås från hotellet. Gironas flygplats ligger ca 30 km från hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  138  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Costa Brava är en region som ligger på Geronakusten, med början vid floden Torderas utlopp (i Blanes) och med slut vid gränsen till Frankrike. Det intressanta med Costa Brava är dess naturområden, dess angenäma medelhavsklimat och fantastiskt vackra badstränder, en perfekt kombination för dem som letar efter en plats att koppla av på. En av de huvudsakliga turistattraktionerna på Costa Brava är vikarna och promenadvägarna i kommunen Begur, som kommer att överraska dig med sina imponerande klippväggar som har givit upphov till namnet på denna vackra trakt. Du kan även besöka Sa Tuna, Aiguablava och Sa Riera, några av de vackraste vikarna på hela Costa Brava. En annan intressant plats att besöka är övärlden Islas Medes, som ligger ungefär mitt framför Costa Brava. Den utgörs av sju öar och det speciella med detta otroliga landskap är att naturen här är orörd, med en intressant flora och fauna. Costa Brava är ett område som är fullt utrustat med hotell, restauranger, barer, diskotek, kasinon och affärer i en perfekt kombination med det vackra naturlandskapet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa Brava - Maresme

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här