Hotell i Ampuriabrava

Se på kartan
 • APARTHOTEL XONS PLATJA
  Från1.414krPer natt

  APARTHOTEL XONS PLATJAstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Carrer de fabra pompeu s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 65 Åsikter

  Perfekt för familjer och en gullig lägenhet som är lokaliserad i Empuriabrava. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 14. 8 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 3 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 125 meter från detta boende. Denna anläggning innefattar 210 trivsamma rum. Boendet totalrenoverades 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på APARTHOTEL XONS PLATJA bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pierre & Vacances Empuriabrava Marina
  Från1.574krPer natt

  Pierre & Vacances Empuriabrava Marinastars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Cavall de mar 25-30 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 561 recensioner från resenärerBaserat på 561 recensioner från resenärer

  Denna enkla semesterandelslägenhet eller lägenhet är lokaliserad i Empuriabrava. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Boendet har totalt 48 rum. Denna anläggnings byggår är 2010. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Pierre & Vacances Empuriabrava Marina?Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comte d'Empuries
  Från842krPer natt

  Comte d'Empuriesstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Av. pompeu fabra s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 186 recensioner från resenärerBaserat på 186 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet, som återfinns i Empuriabrava, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 3 kilometer från den här lägenheten. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Comte d'Empuries har totalt 300 rum. Detta boende genomgick en renovering 2011. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Comte d'Empuries har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta är en miljövänlig anläggning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Port Salins
  Från1.567krPer natt

  Port Salinsstars

  Ampuriabrava, Costa Brava - Maresme , Fages de climent - sector salins 10-15 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 256 recensioner från resenärerBaserat på 256 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Empuriabrava. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 42. Denna anläggning grundades år 2001. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Port Salins håller öppet dygnet runt. Port Salins är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Ampuriabrava

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här