Hotell i Begur

Se på kartan
 • EETU Adults only
  Från2.356krPer natt

  EETU Adults onlystars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Platja de fornells - aiguablava - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 618 recensioner från resenärerBaserat på 618 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Begur. Från det här boendet som ligger 3. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 400 meter till närmaste strand. Totalt 47 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på EETU Adults only. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på EETU Adults only har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på EETU Adults only. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på EETU Adults only. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aiguablava
  Från2.832krPer natt

  Aiguablavastars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Platja de fornells s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 770 recensioner från resenärerBaserat på 770 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Begur, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Aiguablava är 85. Aiguablava genomgick en totalrenovering 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Husdjur är tillåtna på detta boende. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alta House Suites
  Från1.397krPer natt

  Alta House Suitesstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Sant josep 13 - Karta
   

  Denna charmiga lägenhet finns i Begur. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 3 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Alta House Suites.

  Se mer
 • Alta House Begur
  Från1.650krPer natt

  Alta House Begurstars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Francesc forgas 13 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Begur. Från denna anläggning som är belägen 30 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Detta boende kan erbjuda totalt 21 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Alta House Begur några rullstolsanpassade rum. Alta House Begur tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Parador de Aiguablava
  Från2.618krPer natt

  Parador de Aiguablavastars

  Begur, Costa Brava - Maresme , Platja d'aiguablava s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 654 recensioner från resenärerBaserat på 654 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Begur. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Parador de Aiguablava har totalt 78 rum. Parador de Aiguablava genomgick en totalrenovering 2007. Parador de Aiguablava tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta Parador de Aiguablava har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Parador de Aiguablava. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Begur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här