Hotell i Lloret de Mar

Se på kartan
 • Blue Sea Montevista-Hawai
  Från816krPer natt

  Blue Sea Montevista-Hawaistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la roca grossa 15 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 629 recensioner från resenärerBaserat på 629 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett lugnt område i Lloret de Mar, bara 5 minuters promenad från stranden. Detta är ett idealiskt hotell att tillbringa en trevlig semester på, tack vare sitt magnifika läge, bara några meter från stranden och stadens centrum. Endast 200 meter bort kan gästerna hitta många shoppingställen, restauranger, barer och nattklubbar. Praktisk kollektivtrafik finns bara 50 meter från hotellet och centrum ligger 500 meter bort.

  Se mer
 • Augusta Club Hotel & Spa
  Från1.442krPer natt

  Augusta Club Hotel & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Dels mestres 6 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 461 recensioner från resenärerBaserat på 461 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 26. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 800 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 172 rum. Senast detta boende renoverades var 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen är lättillgängliga på Augusta Club Hotel & Spa och 6 rum är handikappvänligt. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Almirall
  Från565krPer natt

  Almirallstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig d agusti font 20 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 159 recensioner från resenärerBaserat på 159 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex ligger i det livliga centrum av Lloret del Mar. Lägenheterna finns vid havet och några har ett underbar utsikt över havet. Inom själva komplexet, kommer gästerna att hitta olika shopping och nöjen. Länkar till allmänna kommunikationer är bara cirka 100 meter bort. Lägenheterna ligger precis vid strandpromenaden längs den långa sandstranden. Det finns bussförbindelser från Lloret till Girona Airport. Barcelona kan lätt nås med bil.

  Se mer
 • The 15th Boutique Hotel
  Från945krPer natt

  The 15th Boutique Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Vicens bou 15 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 91 recensioner från resenärerBaserat på 91 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Lloret de Mar. Det finns totalt 105 rum på anläggningen. The 15th Boutique Hotel byggdes 1960. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum på The 15th Boutique Hotel är rullstolsanpassade. Detta miljövänliga hotell har en -certifiering. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Evenia Olympic Garden
  Från845krPer natt

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 793 recensioner från resenärerBaserat på 793 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 900 meter från denna egendom. Evenia Olympic Garden har totalt 132 rum. Evenia Olympic Garden genomgick en totalrenovering 2003. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Evenia Olympic Garden bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Detta är ett miljövänligt hotell. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Evenia Olympic Garden har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Vila del Mar
  Från1.556krPer natt

  Hostal Vila del Marstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la vila 55 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 59 recensioner från resenärerBaserat på 59 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Lloret de Mar. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 24. 2 kilometer från egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 29. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 36 ombonade rum. Boendet byggdes år 2000. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal Vila del Mar. De som bor på denna anläggning kan vilja använda dess garage. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Magnolia
  Från541krPer natt

  Magnoliastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer sant jaume 8 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är beläget i Lloret de Mar. Från detta vandrarhem som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 22. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 36 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2002. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albamar
  Från634krPer natt

  Albamarstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Platja de santa cristina s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 57 recensioner från resenärerBaserat på 57 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Lloret de Mar. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna anläggning är det 150 meter till närmaste strand. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Denna egendom har omedelbar närhet till hamnen. De 27 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Albamar har wifi-anslutning. Receptionen på Albamar håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Från842krPer natt

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2189 recensioner från resenärerBaserat på 2189 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger inbäddat 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på H·TOP Royal Star & SPA är 397. Senast detta hotell renoverades var 2001. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på H·TOP Royal Star & SPA har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar grön praxis. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. På H·TOP Royal Star & SPA kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Garbi
  Från1.807krPer natt

  Gran Garbistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Potosi 7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 325. Gran Garbi genomgick en totalrenovering 2012. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Gran Garbi babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Gran Garbi. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Gran Garbi. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Gran Garbi är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  69  Hotell - Lloret de Mar
Sida  1  av  7
 

De populäraste hotellen - Lloret de Mar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här