Hotell i Pineda de Mar

Se på kartan
 • Sumus Stella & Spa
  Från1.622krPer natt

  Sumus Stella & Spastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de les puntaires, apartado de correos 164 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Pineda de Mar. Från denna anläggning som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 21. 7 kilometer från det här boende. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 195 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Sumus Stella & Spa babysängar på begäran. Alla rum på Sumus Stella & Spa är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Sumus Stella & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Sumus Stella & Spa har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Resenärerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. Sumus Stella & Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • 30 Degrees - Hotel Pineda Splash
  Från940krPer natt

  30 Degrees - Hotel Pineda Splashstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Puntaires 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 517 recensioner från resenärerBaserat på 517 recensioner från resenärer

  Is located in the centre of Pineda de Mar, a tourist town on the Costa de Barcelona-Maresme, and is situated just 300 away from the beach. Its located, equidistant to Barcelona and Girona, makes the hotel an ideal place to spend your family or friends.

  Se mer
 • H·TOP Pineda Palace
  Från931krPer natt

  H·TOP Pineda Palacestars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig maritim, 9 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 842 recensioner från resenärerBaserat på 842 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Pineda de Mar är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende är det 25 meter till närmaste strand. Våra gäster har 31. 3 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 194 rum. Detta hotell totalrenoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). H·TOP Pineda Palace förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Det finns parkeringsplatser på H·TOP Pineda Palace. H·TOP Pineda Palace tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sorrabona
  Från1.366krPer natt

  Sorrabonastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Paseo maritimo 10 10 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 124 recensioner från resenärerBaserat på 124 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Pineda de Mar, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 9. 8 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 20 meter till närmaste strand. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 75. Detta boende renoverades 2006. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Sorrabona. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Sorrabona. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sorrabona Apartamentos
  Från1.012krPer natt

  Sorrabona Apartamentosstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Ignasi iglesias 44 10 - Karta
   

  Denna anspråkslösa semesterandelslägenhet eller lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Pineda de Mar. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 8 kilometer från den här semesterandelslägenheten eller lägenheten. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna semesterandelslägenhet eller lägenhet. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 25 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sorrabona Apartamentos. Denna anläggning byggdes 1990. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Sorrabona Apartamentos är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Sorrabona Apartamentos. Sorrabona Apartamentos kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Taurus Aquapark Resort
  Från1.106krPer natt

  Golden Taurus Aquapark Resortstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Paseo maritimo 33 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1871 recensioner från resenärerBaserat på 1871 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell ligger precis vid Pineda de Mar stranden. Etableringen är cirka 300 meter från centrum av Pineda de Mar, där gästerna kommer att hitta ett utbud av restauranger och turistattraktioner. Grannstaden Calella ligger ca 1 km bort och har ett antal butiker Dessutom är bara en timme med tåg till Barcelona. Detta hotell nära strand Kännetecknas av kvalitet logi, restauranger och underhållning för hela familjen. Grundades år 1963 och är det äldsta hotellet i hotellkedjan. Det har alltid kunnat anpassa sig till sina gästern krävande smaker och behov, samtidigt den välkomnande och tankeväckande som gör att Kännetecknas av det. Du kan koppla av i bubbelpoolen, eller prova på bågskytte. Hotellet erbjuder en myriad av aktiviteter för gästers fritid. Det finns underhållning både för vuxna och barn.

  Se mer
 • Checkin Pineda
  Från918krPer natt

  Checkin Pinedastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Esglesia 76 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Pineda de Mar. Från detta hotell som ligger inbäddat 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 156 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2014. Checkin Pineda har wifi-anslutning. Receptionen på Checkin Pineda håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Checkin Pineda babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Detta är ett miljövänligt boende. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Checkin Pineda. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercé
  Från1.100krPer natt

  Mercéstars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Antoni doltra 2-4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 781 recensioner från resenärerBaserat på 781 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Pineda de Mar. Från detta boende som ligger 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 6 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna egendom. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. De 140 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1992. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Mercé är rullstolsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Mercé är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Mercé kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Checkin Montpalau
  Från937krPer natt

  Checkin Montpalaustars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Roig i jalpi, 1 1 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Pineda de Mar. Från denna egendom är det 400 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 127. Checkin Montpalau totalrenoverades 2012. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Checkin Montpalau tillåter små husdjur. Detta boende har en -certifiering. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Checkin Montpalau kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Pineda de Mar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här