Hotell i Playa de Pals

Se på kartan
 • La Costa Hotel Golf & Beach Resort
  Från3.009krPer natt

  La Costa Hotel Golf & Beach Resortstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Av. arenals de mar 3 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Playa de Pals. Våra besökare hittar närmaste golfbana bara några steg från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. La Costa Hotel Golf & Beach Resort har totalt 120 rum. Denna anläggning renoverades 2002. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på La Costa Hotel Golf & Beach Resort bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Dessutom har La Costa Hotel Golf & Beach Resort ett garage för kunder som reser med bil. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Golf Beach
  Från10.200krPer natt

  Golf Beachstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Platja de pals km. 4,00 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta välkomnande hotell erbjuder moderna lägenheter på gångavstånd till en bred sandstrand samt en av områdets mest lyxiga golfbanor. Den medeltida staden Pals ligger bara 4 kilometer bort, men besökare kommer att hitta en restaurang och bar, snabbköp, skönhetssalong och olika butiker inom anläggningen själv. Anläggningen har även en grönskande 800 kvm trädgård som omges av pinjeskog och en rad av dammar. Det finns även en idrottsanläggning i närheten som erbjuder flera olika typer av tennisbanor, squashbana, en fotbollsplan och en minigolfbana. De ljusa och mysiga lägenheter och studios är belägna i tre våningar huvudbyggnaden, och erbjuder även 22 attraktiva village hus med en gemensam trädgård och pool, alla för en underbar helg på havet, solen, golf och avkoppling.

  Se mer
 • APARTAMENTS GOLF BY LA COSTA RESORT
  Från1.190krPer natt

  APARTAMENTS GOLF BY LA COSTA RESORTstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Avenida arenales s/n - Karta
   

  Denna charmiga lägenhet finns i Playa de Pals. Det totala antalet rum på APARTAMENTS GOLF BY LA COSTA RESORT är 55. Detta boende totalrenoverades 2005. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Piverd Golf
  Från1.004krPer natt

  Piverd Golfstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Abeurador 26 - Karta
   

  Denna enkla lägenhet återfinns i Playa de Pals. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 270 meter från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Totalt 75 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Piverd Golf. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänlig anläggning. Piverd Golf tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Green Mar
  Från1.033krPer natt

  Green Marstars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Calle del golf s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet finns i Playa de Pals. Från denna lägenhet som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 450 meter från detta lägenhet. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. 60 välkomnande rum finns på anläggningen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På Green Mar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mas Salvi
  Från2.077krPer natt

  Mas Salvistars

  Playa de Pals, Costa Brava - Maresme , Cl. carmany 13 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Playa de Pals. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Boendet har totalt 30 rum. Detta boende genomgick en renovering 2002. Denna anläggning har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Mas Salvi erbjuder. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Mas Salvi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Playa de Pals

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här