Hotell i Roses

Se på kartan
 • Prestige Coral Platja
  Från1.538krPer natt

  Prestige Coral Platjastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , De rhoda 28 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 459 recensioner från resenärerBaserat på 459 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i turistorten Santa Magarita, med utsikt över havet. Centrum i staden Roses, med sina många barer, affärer och restauranger, som bara ligger 300 meter bort. Gästerna kan ta en promenad längs strandpromenaden i närheten, och utforska området. Hotellet ligger bara 800 meter från en dykning och surfingskola, perfekt för dem som gillar att utforska vattnet. Hotellet ligger bara 25 km från närmaste golfbana. Detta charmiga hotell innefattar elegant inredda rum. Hotellet har inomhuspool och ett spännande, varierat underhållningsprogram. Du garanteras säkert en vistelse som du kommer att minnas på detta fantastiska hotell.

  Se mer
 • Prestige Mar y Sol
  Från1.703krPer natt

  Prestige Mar y Solstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Placa de catalunya 20 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Roses. Våra gäster hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 15 meter från denna anläggning. Detta boende har totalt 37 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. På Prestige Mar y Sol kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Univers
  Från1.518krPer natt

  Universstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Josep pla 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Roses. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder Univers babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Almadraba Park
  Från1.637krPer natt

  Almadraba Parkstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Avd.diaz pacheco -platja de l'almadraba - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 308 recensioner från resenärerBaserat på 308 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Roses. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Totalt 66 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Almadraba Park genomgick en totalrenovering 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?Det finns parkeringsplatser. Almadraba Park tillämpar en hållbar policy. Almadraba Park är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunder som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Carmen
  Från699krPer natt

  Hotel Carmenstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Trinidad 41 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 373 recensioner från resenärerBaserat på 373 recensioner från resenärer

  Detta gulliga livsstilshotell är perfekt för familjer och ligger i Roses. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Hotel Carmen har totalt 30 rum. Den här anläggningen byggdes 2010. Hotel Carmen är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Hotel Carmen har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Hotel Carmen. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta boende. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prestige Sant Marc
  Från1.137krPer natt

  Prestige Sant Marcstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Avinguda de la bocana 38-48 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 380 recensioner från resenärerBaserat på 380 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell har ett idylliskt läge på Costa Brava. Hotellet ligger bara 150 meter från närmaste sandstrand, medan det livliga centrumet Rosa ligger bara 2 km bort. I stadskärnan kan gästerna hitta en mängd butiker, restauranger, barer, och ett varierat nattliv. Hotellet har smakfullt inredda rum där besökarna kan koppla av på, i slutet av dagen. De stora rummen är trevligt inredda och har moderna bekvämligheter för gästernas komfort. Gäster i alla åldrar kommer att uppskatta hotellets fritidsfaciliteter och säsongens underhållningsprogram med varierande danskvällar, som tillgodoser det bästa nöjet för alla.

  Se mer
 • Prestige Victoria
  Från1.663krPer natt

  Prestige Victoriastars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Gola de l´estany, platja de sta margarida. s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Roses. Våra gäster hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från den här egendomen. Denna egendom har ett strandnära läge. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Prestige Victoria. Hotellet totalrenoverades 2001. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på Prestige Victoria är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Nautilus
  Från1.370krPer natt

  Nautilusstars

  Roses, Costa Brava - Maresme , Berganti 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 171 recensioner från resenärerBaserat på 171 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Roses. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Totalt 64 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 1999. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Roses

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här