Famlijehotell i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Famlijehotell i Costa Brava - Maresme

Famlijehotell i Costa Brava - MaresmeFrån  248kr

Famlijehotell Recommenderade i Costa Brava - Maresme

 • Comtat Sant Jordi
  Från1.632krPer natt

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Platja d'Aro är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Från detta lägenhetshotell som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 167 trivsamma rum. Comtat Sant Jordi genomgick en totalrenovering 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Comtat Sant Jordi är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna på Comtat Sant Jordi. Det finns parkeringsplatser på Comtat Sant Jordi. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Evenia Olympic Garden
  Från845krPer natt

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 793 recensioner från resenärerBaserat på 793 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 900 meter från denna egendom. Evenia Olympic Garden har totalt 132 rum. Evenia Olympic Garden genomgick en totalrenovering 2003. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Evenia Olympic Garden bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Detta är ett miljövänligt hotell. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Evenia Olympic Garden har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Från842krPer natt

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2189 recensioner från resenärerBaserat på 2189 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger inbäddat 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på H·TOP Royal Star & SPA är 397. Senast detta hotell renoverades var 2001. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på H·TOP Royal Star & SPA har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar grön praxis. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. På H·TOP Royal Star & SPA kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • CHECKIN BLANES
  Från908krPer natt

  CHECKIN BLANESstars

  Blanes, Costa Brava - Maresme , Enric morera 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 263 recensioner från resenärerBaserat på 263 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Blanes. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 33 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 65 meter från denna anläggning. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 155 trivsamma rum. CHECKIN BLANES genomgick en totalrenovering 2000. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. CHECKIN BLANES tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som CHECKIN BLANES erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cleopatra Spa Hotel
  Från1.377krPer natt

  Cleopatra Spa Hotelstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Narcis fors 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 335 recensioner från resenärerBaserat på 335 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna egendom. Denna anläggning har 120 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Cleopatra Spa Hotel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Cleopatra Spa Hotel. Cleopatra Spa Hotel har ett garage till glädje för gästerna. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan resenärerna få roliga upplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Gran Garbi
  Från1.807krPer natt

  Gran Garbistars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Potosi 7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 325. Gran Garbi genomgick en totalrenovering 2012. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Gran Garbi babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Gran Garbi. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Gran Garbi. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Gran Garbi är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Sand
  Från596krPer natt

  Golden Sandstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , C/ de l' oliva 61 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. 111 välkomnande rum finns på anläggningen. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Golden Sand. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Golden Sand tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Els Llorers
  Från289krPer natt

  Els Llorersstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Amadeu vives s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1121 recensioner från resenärerBaserat på 1121 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa semesterandelslägenhet eller lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Lloret de Mar. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. De 74 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. Denna anläggning har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla badrum på Els Llorers är handikappanpassadeStora husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Els Llorers är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Els Llorers erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • H·TOP Royal Beach
  Från927krPer natt

  H·TOP Royal Beachstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda america 15-23 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2410 recensioner från resenärerBaserat på 2410 recensioner från resenärer

  Detta moderna och familjevänliga hotell är fint beläget i Lloret de Mar, bara ett stenkast från den vackra stranden i Fenals. Turistortens livliga centrum med alla dess restauranger, barer, pubar och nöjesställen kan nås genom en kort promenad. Hotellet har en utomhuspool med barnavdelning, en lekplats och en trädgård samt en takterrass med bubbelpooler.

  Se mer
 • Gran Hotel Don Juan Resort
  Från1.252krPer natt

  Gran Hotel Don Juan Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la riera 77 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta hotell är det 900 meter till närmaste strand. Våra besökare har 22. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 800 ombonade rum. Gran Hotel Don Juan Resort genomgick en renovering 2017. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på Gran Hotel Don Juan Resort är rullstolsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan använda sig av garaget. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan kunderna få roliga upplevelser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  79  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  8
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här