Hotell med spa i Costa Brava - Maresme

Se på kartan
Hotell med spa i Costa Brava - Maresme

Hotell med spa i Costa Brava - MaresmeFrån  248kr

Hotell med spa Recommenderade i Costa Brava - Maresme

 • Sumus Stella & Spa
  Från1.622krPer natt

  Sumus Stella & Spastars

  Pineda de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de les puntaires, apartado de correos 164 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Pineda de Mar. Från denna anläggning som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 21. 7 kilometer från det här boende. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 195 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Sumus Stella & Spa babysängar på begäran. Alla rum på Sumus Stella & Spa är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Sumus Stella & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Sumus Stella & Spa har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Resenärerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. Sumus Stella & Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Augusta Club Hotel & Spa
  Från1.442krPer natt

  Augusta Club Hotel & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Dels mestres 6 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 461 recensioner från resenärerBaserat på 461 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 26. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 800 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 172 rum. Senast detta boende renoverades var 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen är lättillgängliga på Augusta Club Hotel & Spa och 6 rum är handikappvänligt. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H·TOP Royal Star & SPA
  Från842krPer natt

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2189 recensioner från resenärerBaserat på 2189 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger inbäddat 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på H·TOP Royal Star & SPA är 397. Senast detta hotell renoverades var 2001. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på H·TOP Royal Star & SPA har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar grön praxis. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. På H·TOP Royal Star & SPA kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Guitart
  Från1.326krPer natt

  Apartamentos Guitartstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de josep maria sert 16-18 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Anläggningen erbjuder boende med ett brett utbud av hälso-och skönhetsbehandlingar. Det är en liten oas av lugn i Lloret de Mar, nära till stranden Fenals. Den har ett modernt utrymme för skönhetsbehandlingar, sjukgymnastik, balneoterapi och gymnastik så att kunderna kan njuta av oförglömliga dagar av avkoppling och vila. Det finns en restaurang med dietkontroll och med hög matkvalitet, medelhavsmat och man använder färska säsongsbetonade råvaror. Gästerna har också till sitt förfogande alla hotellets faciliteter, Guitart Central Park, och det vackra utomhuspoolområdet.

  Se mer
 • Marsol
  Från1.681krPer natt

  Marsolstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig de jacint verdaguer 7 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 575 recensioner från resenärerBaserat på 575 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lloret de Mar. Från denna anläggning som ligger 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 24. 2 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 114 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2002. Marsol är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggnings kan vilja använda dess garaget. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds. Marsol som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Resenärerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Acacias Suites & Spa
  Från962krPer natt

  Hotel Acacias Suites & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Passeig acàcies, 21 21 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Lloret de Mar. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 26. 0 kilometer från anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 23. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 56. Hotellet totalrenoverades 2010. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • L´Azure
  Från1.008krPer natt

  L´Azurestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Calle esports s/n - Karta
   

  Detta attraktiva hotell ligger knappt 5 minuters promenad från stranden och har ett centralt läge i hjärtat av den populära semesterorten Lloret de Mar. Det berömda nattlivet, restauranger, barer, affärer och nöjesliv finns i närområdet. Det familjevänliga hotellet har en swimmingpool, en restaurang, en bar, en barnklubb och en lekplats.

  Se mer
 • Hote Cala del Pi Beach Retreat - ADULTS ONLY
  Från5.491krPer natt

  Hote Cala del Pi Beach Retreat - ADULTS ONLYstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avinguda del cavall bernat 160 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1250 recensioner från resenärerBaserat på 1250 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Platja d'Aro är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Anläggningen har totalt 52 rum. Den här anläggningen byggdes 2006. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Salles Hotel & SPA Cala del Pi bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. Salles Hotel & SPA Cala del Pi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Platja D'Aro
  Från5.600krPer natt

  Cosmo Apartments Platja D'Arostars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nuestra señora del carmen 12 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Platja d'Aro. Denna anläggning med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boendes byggår är 2015. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Cosmo Apartments Platja D'Aro babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Cosmo Apartments Platja D'Aro är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Palmeres
  Från1.041krPer natt

  Les Palmeresstars

  Calella, Costa Brava - Maresme , Carrer de la diputació 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 286 recensioner från resenärerBaserat på 286 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Calella, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger 350 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Les Palmeres är 96. Les Palmeres totalrenoverades 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Les Palmeres tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är ett rullstolsanpassat boende som har en rad handikappanpassade faciliteter. Det har 3 handikappanpassat rum. Det finns parkeringsplatser. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Detta hotell har affärsfaciliteter. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  23  Hotell - Costa Brava - Maresme
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här