Hotell i närheten av Aquadiver

Se på kartan
Hotell - Aquadiver

AquadiverFrån  248kr

Rekommenderade hotell nära Aquadiver

 • H·TOP Caleta Palace
  Från1.148krPer natt

  H·TOP Caleta Palacestars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Cavall bernat 122 - Karta
  0.73 km från Aquadiver
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1411 recensioner från resenärerBaserat på 1411 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Platja d'Aro, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har ett strandnära läge. Denna anläggning har totalt 300 rum. Boendet totalrenoverades 2017. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på H·TOP Caleta Palace är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Costa Brava
  Från2.479krPer natt

  Costa Bravastars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Punta d'en ramis s/n - Karta
  0.91 km från Aquadiver
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Platja d'Aro. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom har ett strandnära läge. Totalt 111 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell grundades år 1929. Kunderna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Costa Brava är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • GHT Xaloc
  Från1.400krPer natt

  GHT Xalocstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Carrer cala rovira 9 - Karta
  0.92 km från Aquadiver
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 165 recensioner från resenärerBaserat på 165 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Platja d'Aro. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 25 meter från denna anläggning. Detta hotell har totalt 47 ombonade rum. GHT Xaloc totalrenoverades 1988. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på GHT Xaloc. Små husdjur är tillåtna på GHT Xaloc. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på GHT Xaloc. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • COSTA BRAVA PLATJA D ARO
  Från1.884krPer natt

  COSTA BRAVA PLATJA D AROstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , C punta d en ramis s n girona - Karta
  0.99 km från Aquadiver
   

  Detta enkla hotell finns i Platja d'Aro.

  Se mer
 • H·TOP Platja Park
  Från1.057krPer natt

  H·TOP Platja Parkstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Estrasburg 10 - Karta
  1.03 km från Aquadiver
  3,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Platja d'Aro. Från denna anläggning som ligger 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 1 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. Detta boende har totalt 208 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 1997. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cosmo Apartments Platja D'Aro
  Från5.600krPer natt

  Cosmo Apartments Platja D'Arostars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nuestra señora del carmen 12 - Karta
  1.04 km från Aquadiver
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Platja d'Aro. Denna anläggning med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boendes byggår är 2015. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Cosmo Apartments Platja D'Aro babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Cosmo Apartments Platja D'Aro är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Claramar
  Från1.686krPer natt

  Claramarstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Carrer pineda del mar 29 - Karta
  1.07 km från Aquadiver
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 117 recensioner från resenärerBaserat på 117 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Platja d'Aro. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. 36 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2009. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på Claramar bidrar till gästernas trivsel. Claramar tillhandahåller babysängar på begäran. Små husdjur kan bo på detta hotell. Parkering och garage finns att tillgå. Claramar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Els Pins
  Från857krPer natt

  Els Pinsstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Nostra sra. del carme 34 - Karta
  1.08 km från Aquadiver
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 333 recensioner från resenärerBaserat på 333 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Platja d'Aro. Från denna anläggning som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 20 meter till närmaste strand. 68 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2015. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Els Pins är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Els Pins erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hote Cala del Pi Beach Retreat - ADULTS ONLY
  Från5.491krPer natt

  Hote Cala del Pi Beach Retreat - ADULTS ONLYstars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Avinguda del cavall bernat 160 - Karta
  1.21 km från Aquadiver
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1250 recensioner från resenärerBaserat på 1250 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Platja d'Aro är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Anläggningen har totalt 52 rum. Den här anläggningen byggdes 2006. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Salles Hotel & SPA Cala del Pi bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. Salles Hotel & SPA Cala del Pi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comtat Sant Jordi
  Från1.632krPer natt

  Comtat Sant Jordistars

  Platja d'Aro, Costa Brava - Maresme , Travessera ginebró 2 - Karta
  1.31 km från Aquadiver
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Platja d'Aro är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Från detta lägenhetshotell som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 167 trivsamma rum. Comtat Sant Jordi genomgick en totalrenovering 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Comtat Sant Jordi är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Små husdjur är tillåtna på Comtat Sant Jordi. Det finns parkeringsplatser på Comtat Sant Jordi. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Aquadiver
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Aquadiver

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här