Hotell i närheten av Cementerio modernista

Se på kartan
Hotell - Cementerio modernista

Cementerio modernistaFrån  248kr

Rekommenderade hotell nära Cementerio modernista

 • H·TOP Royal Star & SPA
  Från842krPer natt

  H·TOP Royal Star & SPAstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avinguda vila de blanes 70 - Karta
  0.11 km från Cementerio modernista
  3,7/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2189 recensioner från resenärerBaserat på 2189 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger inbäddat 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på H·TOP Royal Star & SPA är 397. Senast detta hotell renoverades var 2001. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på H·TOP Royal Star & SPA har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillämpar grön praxis. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På denna anläggning finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. På H·TOP Royal Star & SPA kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Evenia Olympic Park
  Från777krPer natt

  Evenia Olympic Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Karta
  0.29 km från Cementerio modernista
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1801 recensioner från resenärerBaserat på 1801 recensioner från resenärer

  Detta moderna semesterhotell är bekvämt beläget i ett lugnt område i Lloret de Mar, i ett hotellkomplex med mer än 30000 kvadratmeter trädgårdar och flera pooler. Den berömda sandstranden och ett stort utbud av restauranger, barer, pubar och nöjesställen kan nås inom en kort promenad. Hotellet har ett utmärkt spa- och fitness-center, idrottsanläggningar och konferenslokaler.

  Se mer
 • Bolero Park
  Från721krPer natt

  Bolero Parkstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Francesc cambó 15-17 - Karta
  0.3 km från Cementerio modernista
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Lloret de Mar. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från den här lägenheten. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 250 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 120 trivsamma rum. Bolero Park genomgick en renovering 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder Bolero Park babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Apartaments AR Santa Anna II
  Från371krPer natt

  Apartaments AR Santa Anna IIstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de costa de carbonell 37 - Karta
  0.32 km från Cementerio modernista
   

  Denna enkla lägenhet finns i Lloret de Mar. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 6. 0 kilometer till hamnen. Apartaments AR Santa Anna II har totalt 45 rum. Detta boendes byggår är 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDetta är inte ett husdjursvänligt boende. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Samba
  Från783krPer natt

  Sambastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de francesc cambo 10 - Karta
  0.32 km från Cementerio modernista
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1890 recensioner från resenärerBaserat på 1890 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Lloret de Mar. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. Samba har totalt 377 rum. Denna anläggning snyggades upp 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Samba. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • GHT Aquarium & Spa
  Från1.087krPer natt

  GHT Aquarium & Spastars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de pere codina i mont 19 - Karta
  0.33 km från Cementerio modernista
  4,2/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1414 recensioner från resenärerBaserat på 1414 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger 400 meter från stranden Fenals, i ett lugnt område i Lloret, 800 meter från det livliga centrumet. I hotellets omedelbara närhet finns shoppingställen, restauranger och barer. De närliggande städerna är Blanes och Tossa de Mar. På 10 minuters promenad bort finns regelbundna bussförbindelser till Gironas flygplats och till busstationen Lloret.

  Se mer
 • Evenia Olympic Palace
  Från1.369krPer natt

  Evenia Olympic Palacestars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Avd del rieral 55-57 - Karta
  0.36 km från Cementerio modernista
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1204 recensioner från resenärerBaserat på 1204 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i ett lugnt bostadsområde i Lloret de Mar, inom Evenia Resort, som har mer än 30 000 kvm mark med stora trädgårdar, tropiska pooler och områden för sporter som tennisbanor, uppvärmda pooler och ett komplett gym och spa med vattenkrets. Perfekt för familjer. Hotellet har två typer av rymliga och bekväma rum fullt utrustade - Familjerum eller lägenheten - upp till 33 kvm med vardagsrum.

  Se mer
 • Evenia Olympic Garden
  Från845krPer natt

  Evenia Olympic Gardenstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Karta
  0.37 km från Cementerio modernista
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 793 recensioner från resenärerBaserat på 793 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lloret de Mar är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 900 meter från denna egendom. Evenia Olympic Garden har totalt 132 rum. Evenia Olympic Garden genomgick en totalrenovering 2003. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Evenia Olympic Garden bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Detta är ett miljövänligt hotell. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Evenia Olympic Garden har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Evenia Olympic Suites
  Från898krPer natt

  Evenia Olympic Suitesstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Sra. de rossell s/n - Karta
  0.38 km från Cementerio modernista
   

  Detta gulliga hotell finns i Lloret de Mar. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Detta boende innefattar 132 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2003. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Evenia Olympic Suites håller öppet dygnet runt. Evenia Olympic Suites tillhandahåller babysängar på begäran. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta är ett miljövänligt boende. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Evenia Olympic Suites. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Don Juan Resort
  Från1.252krPer natt

  Gran Hotel Don Juan Resortstars

  Lloret de Mar, Costa Brava - Maresme , Carrer de la riera 77 - Karta
  0.39 km från Cementerio modernista
  3,7/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Lloret de Mar. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta hotell är det 900 meter till närmaste strand. Våra besökare har 22. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 800 ombonade rum. Gran Hotel Don Juan Resort genomgick en renovering 2017. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på Gran Hotel Don Juan Resort är rullstolsanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan använda sig av garaget. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan kunderna få roliga upplevelser. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  68  Hotell - Cementerio modernista
Sida  1  av  7
 

Hotell i närheten av  Cementerio modernista

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här