Hotell i närheten av Faro de San Sebastian

Se på kartan
Hotell - Faro de San Sebastian

Faro de San SebastianFrån  248kr

Rekommenderade hotell nära Faro de San Sebastian

 • Alga
  Från714krPer natt

  Algastars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Avinguda joan pericot i garcia 55 - Karta
  1.57 km från Faro de San Sebastian
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 347 recensioner från resenärerBaserat på 347 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Calella de Palafrugell är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 59 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alga förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Alga?Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Alga erbjuder. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Alga. På Alga kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Calella de Palafrugell
  Från2.516krPer natt

  Calella de Palafrugellstars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Llado 40 - Karta
  2.04 km från Faro de San Sebastian
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Calella de Palafrugell. Med sina totalt 13 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta boende tillåter inte husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Garbi Calella Palafrugell
  Från2.338krPer natt

  Garbi Calella Palafrugellstars

  Calella de Palafrugell, Costa Brava - Maresme , Avinguda de baldomer gili i roig 20 - Karta
  2.22 km från Faro de San Sebastian
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 302 recensioner från resenärerBaserat på 302 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Calella de Palafrugell. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 6 kilometer från den här anläggningen. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 34. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 52 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2006. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Garbi Calella Palafrugell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På Garbi Calella Palafrugell kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Faro de San Sebastian

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här