Hotell i Costa del Sol

Se på kartan
Hotell - Costa del Sol

Costa del SolFrån  394kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa del Sol

 • Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos
  Från1.356krPer natt

  Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinosstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Paseo del colorado 29 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 112 recensioner från resenärerBaserat på 112 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Torremolinos är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 36 rum. Detta boende byggdes 2016. Alla gästerna på Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos babysängar på begäran. Alla badrum på Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos är handikappanpassadeHusdjur är tillåtna på detta hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Luxury Boutique Hotel Costa Del Sol Torremolinos kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • La Cala Resort
  Från1.112krPer natt

  La Cala Resortstars

  Mijas Costa, Costa del Sol , Urb. la cala golf s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta hotell är ett enastående Golf Resort i Mijas, Costa del Sol, omgiven av berg, men med nära räckhåll från kusten och ligger bara 30 minuter från Malaga internationella flygplats. Hotellet är lugnt och privat, en riktig oas där du kan koppla av och varva ner. Traditionell andalusisk stil, varma rum och sviter erbjuder dig ett spännande urval av dekor, komfort och bekvämligheter. Anläggningen har tre 18-håls mästerskapsbanor och Golf Academy. La Cala Spa (inuti hotellet) Ger gästerna med innovativa och omfattande spa-faciliteter. Våra två restauranger på hotellet (La Terraza och La Bodega) tillsammans med Laurel restaurang (i klubbhuset) försynen den perfekta komplement till din sport, affärer eller fritid. Vi har ett utbud av dedikerad mötes-och evenemangsområden där våra välutrustade anläggningar rymmer all stil av händelser från små möten, seminarier till stora konferenser och speciella tillfällen.

  Se mer
 • Roc Flamingo
  Från1.087krPer natt

  Roc Flamingostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Avenida isabel manoja 9 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 164 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 203 recensioner från resenärerBaserat på 203 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt beläget mitt i centrum av den livliga turistorten Torremolinos. Hotellet ligger bara några minuters promenad från en härlig sandstrand som ger gästerna möjlighet att njuta av sköna promenader och av en drömsemester vid havet. Det finns ett stort utbud av butiker och nöjesställen alldeles i närheten. Detta moderna hotell välkomnar gästerna med varm gästfrihet, utmärkta faciliteter och en avkopplande miljö. De stiliga rummen är smakfullt designade och erbjuder besökarna en lugn oas för att slappna av på och varva ner på i slutet av dagen. Gästerna är välkomna att koppla av vid poolen, spela bordtennis eller vara med i de dagliga underhållningsprogrammen, som är noga med att hålla besökare i alla åldrar glada.

  Se mer
 • Senator Marbella Spa
  Från2.135krPer natt

  Senator Marbella Spastars

  Marbella, Costa del Sol , Avenida bulevar principe alfonso de hohenlohe 97 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 969 recensioner från resenärerBaserat på 969 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Marbella. Totalt 185 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Dessutom tillåter denna anläggning stora husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marbella Playa
  Från2.571krPer natt

  Marbella Playastars

  Marbella, Costa del Sol , carretera nacional 340, km 189 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1101 recensioner från resenärerBaserat på 1101 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Marbella är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 331 rum. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Marbella Playa tillhandahåller inga babysängar på begäran. Stora husdjur är tillåtna på det här hotellet. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Marbella Playa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Roc Costa Park
  Från2.780krPer natt

  Roc Costa Parkstars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle el pinar 2 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 203 Åsikter

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Torremolinos, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Detta hotell har totalt 253 ombonade rum. Roc Costa Park totalrenoverades 2003. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Roc Lago Rojo
  Från1.390krPer natt

  Roc Lago Rojostars

  Torremolinos, Costa del Sol , Calle miami 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Torremolinos. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Totalt 144 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Roc Lago Rojo. Detta hotell genomgick en renovering 2002. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Roc Lago Rojo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Betania
  Från912krPer natt

  Betaniastars

  Benalmádena, Costa del Sol , Calle carril de contreras 12 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Benalmadena. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Från denna anläggning är det 150 meter till närmaste strand. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 53 rum. Detta hotells byggår är 2006. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Diverhotel Marbella
  Från1.234krPer natt

  Diverhotel Marbellastars

  Marbella, Costa del Sol , Carretera de cadiz km 189 km 189 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 748 recensioner från resenärerBaserat på 748 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Marbella. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Denna anläggning innefattar 140 trivsamma rum. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Diverhotel Marbella. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Dessutom tillåter Diverhotel Marbella stora husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel Cervantes by Blue Sea
  Från1.369krPer natt

  Gran Hotel Cervantes by Blue Seastars

  Torremolinos, Costa del Sol , Las mercedes s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 67 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3413 recensioner från resenärerBaserat på 3413 recensioner från resenärer

  Hotellet är beläget i centrum av Torremolinos. Stranden ligger bara några steg bort och är lätt att nå via trappor eller hiss. Länkar till allmänna kommunikationer ligger bara 300 meter från hotellet. Denna högkvalitativa anläggning erbjuder totalt 398 rum fördelade på 8 våningar. Olika faciliteter är tillgängliga för gäster inklusive en stor foajé med hissar, TV-rum, frisör, internetuppkoppling, kaffe och en restaurang. Alla rum har ett eget badrum, vardagsrum, satellit kabel-TV, ambient musik, luftkonditionering, centralvärme och en terrass. Hotellet erbjuder en utomhuspool med barn badplats, en solterrass, en poolbar, en uppvärmd inomhuspool och ett gym. Gästerna kan välja sin frukost, lunch och middag från en riklig buffé.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  216  Hotell - Costa del Sol
Sida  1  av  22
 

Beskrivning av destination

  Solkusten (Costa del Sol) ligger på Spaniens södra kust, i Andalusien, och den omfattar kustområdet och de orter som ligger längs Medelhavet. Den sträcker sig över 150 kilometer från Málaga till gränsen till Cádiz. Det är ett internationellt turistmål med vackra, vidsträckta sandstränder. Förr i världen beboddes större delen av Solkusten av fiskare, men det är ett område som har genomgått en kraftig utveckling och tillväxt och nu erbjuder det turisterna de allra bästa anläggningar. Strändernas skönhet kan bara jämföras med den lockande lokala kulturen, som många turister kommer för att lära känna. Solkusten är också känd för att vara det idealiska målet för golfspelare, ja, så till den grad att den har fått tillnamnet Golfkusten, tack vare det stora antalet förstklassiga banor (mer än 50) där man kan utöva denna sport. De flesta banorna ligger i Marbella. Det finns stora bostadsområden i städerna längs kusten till bekvämlighet för de turister som är vana vid stadslivet. På så sätt får man en perfekt kombination mellan lugn och ro och modernitet. Njut av Solkustens charm!

Populäraste zoner från Costa del Sol

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner