Hotell i Amadores

Se på kartan
 • Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
  Från1.184krPer natt

  Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotelstars

  Amadores, Gran Canaria , Calle la palma 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6349 recensioner från resenärerBaserat på 6349 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell, byggt år 2003, är mycket vackert beläget i turistområdet Amadores, ca 1 km från sandstranden och det kristallklara vattnet. Den lokala strandpromenaden är en utmärkt plats där gästerna kan hitta en mängd olika fritidsaktiviteter. Bra kommunikationer ligger mycket nära hotellet. Många butiker, affärer, restauranger och ett stort utbud av barer finns i omgivningen. Det är en livfull plats för att tillbringa en aktiv semester på, vid havet.

  Se mer
 • Hotel Riu Vistamar
  Från1.269krPer natt

  Hotel Riu Vistamarstars

  Amadores, Gran Canaria , Urbanización puerto rico, avenida de la cornisa 23 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 53 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3319 recensioner från resenärerBaserat på 3319 recensioner från resenärer

  Detta vackra hotell ligger i en nyetablerad semesterort längs bergskusten på den inbjudande ön Gran Canaria. Hotellet ligger bara 1,2 km från den orörda sandiga bukten och gästerna kan hitta ett stort utbud av butiker och nöjesställen i centrum av Puerto Rico som ligger 2 km bort. Hotellet har en modern stil med elegant atmosfär. Rummen är underbart inredda och har moderna bekvämligheter för gästernas trevnad. Gästerna kommer att imponeras av hotellets utbud av exceptionella faciliteter som tillgodoser deras fritidsbehov till den högsta graden av excellens.

  Se mer
 • Palmera Mar
  Från415krPer natt

  Palmera Marstars

  Amadores, Gran Canaria , Calle montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 491 recensioner från resenärerBaserat på 491 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet är lokaliserad i Amadores. Från den här egendomen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här lägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta boende är det 700 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 88 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2003. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Palmera Mar babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Palmera Mar erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Las Villas de Amadores
  Från842krPer natt

  Las Villas de Amadoresstars

  Amadores, Gran Canaria , Avda. de tenerife 32 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 203 recensioner från resenärerBaserat på 203 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Amadores. Från den här egendomen som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning grundades år 2009. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Las Villas de Amadores kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Serenity
  Från864krPer natt

  Serenitystars

  Amadores, Gran Canaria , Calle san borondon 9 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 254 recensioner från resenärerBaserat på 254 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet återfinns i Amadores. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 3 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna lägenhet. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Serenity är 40. Detta boendes byggår är 2004. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Serenity har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Serenity. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Amadores

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här