Hotell i Amadores

Se på kartan
 • Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
  Från1.324krPer natt

  Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotelstars

  Amadores, Gran Canaria , Calle la palma 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6527 recensioner från resenärerBaserat på 6527 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell, byggt år 2003, är mycket vackert beläget i turistområdet Amadores, ca 1 km från sandstranden och det kristallklara vattnet. Den lokala strandpromenaden är en utmärkt plats där gästerna kan hitta en mängd olika fritidsaktiviteter. Bra kommunikationer ligger mycket nära hotellet. Många butiker, affärer, restauranger och ett stort utbud av barer finns i omgivningen. Det är en livfull plats för att tillbringa en aktiv semester på, vid havet.

  Se mer
 • Hotel Riu Vistamar
  Från1.537krPer natt

  Hotel Riu Vistamarstars

  Amadores, Gran Canaria , Urbanización puerto rico, avenida de la cornisa 23 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 56 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3450 recensioner från resenärerBaserat på 3450 recensioner från resenärer

  Detta vackra hotell ligger i en nyetablerad semesterort längs bergskusten på den inbjudande ön Gran Canaria. Hotellet ligger bara 1,2 km från den orörda sandiga bukten och gästerna kan hitta ett stort utbud av butiker och nöjesställen i centrum av Puerto Rico som ligger 2 km bort. Hotellet har en modern stil med elegant atmosfär. Rummen är underbart inredda och har moderna bekvämligheter för gästernas trevnad. Gästerna kommer att imponeras av hotellets utbud av exceptionella faciliteter som tillgodoser deras fritidsbehov till den högsta graden av excellens.

  Se mer
 • Palmera Mar
  Från423krPer natt

  Palmera Marstars

  Amadores, Gran Canaria , Calle montaña clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 495 recensioner från resenärerBaserat på 495 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Amadores. Från den här lägenheten som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 700 meter från denna lägenhet. Totalt 88 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Palmera Mar. Denna anläggning totalrenoverades 2003. Palmera Mar har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Palmera Mar håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Palmera Mar är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta är en miljövänlig anläggning. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Holiday Club Vista Amadores
  Från1.164krPer natt

  Holiday Club Vista Amadoresstars

  Amadores, Gran Canaria , Calle montaña clara 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Amadores. De 39 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2015. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Holiday Club Vista Amadores kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Las Villas de Amadores
  Från832krPer natt

  Las Villas de Amadoresstars

  Amadores, Gran Canaria , Avda. de tenerife 32 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Amadores. Från den här anläggningen som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här lägenheten. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 50. Det här boendet byggdes 2009. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Las Villas de Amadores har inte öppet dygnet runt. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Las Villas de Amadores. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Amadores

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här