Hotell i Amadores

Se på kartan
 • Hotel Riu Vistamar
  Från2.361krPer natt

  Hotel Riu Vistamarstars

  Amadores, Gran Canaria , Urbanización puerto rico, avenida de la cornisa 23 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 53 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3229 recensioner från resenärerBaserat på 3229 recensioner från resenärer

  Detta vackra hotell ligger i en nyetablerad semesterort längs bergskusten på den inbjudande ön Gran Canaria. Hotellet ligger bara 1,2 km från den orörda sandiga bukten och gästerna kan hitta ett stort utbud av butiker och nöjesställen i centrum av Puerto Rico som ligger 2 km bort. Hotellet har en modern stil med elegant atmosfär. Rummen är underbart inredda och har moderna bekvämligheter för gästernas trevnad. Gästerna kommer att imponeras av hotellets utbud av exceptionella faciliteter som tillgodoser deras fritidsbehov till den högsta graden av excellens.

  Se mer
 • Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
  Från2.041krPer natt

  Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotelstars

  Amadores, Gran Canaria , Calle la palma 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6145 recensioner från resenärerBaserat på 6145 recensioner från resenärer

  Detta utmärkta strandhotell, byggt år 2003, är mycket vackert beläget i turistområdet Amadores, ca 1 km från sandstranden och det kristallklara vattnet. Den lokala strandpromenaden är en utmärkt plats där gästerna kan hitta en mängd olika fritidsaktiviteter. Bra kommunikationer ligger mycket nära hotellet. Många butiker, affärer, restauranger och ett stort utbud av barer finns i omgivningen. Det är en livfull plats för att tillbringa en aktiv semester på, vid havet.

  Se mer
 • Holiday Club Vista Amadores
  Från708krPer natt

  Holiday Club Vista Amadoresstars

  Amadores, Gran Canaria , Calle montaña clara 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Amadores. Holiday Club Vista Amadores har totalt 36 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på Holiday Club Vista Amadores. Holiday Club Vista Amadores är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Las Villas de Amadores
  Från2.218krPer natt

  Las Villas de Amadoresstars

  Amadores, Gran Canaria , Avda. de tenerife 32 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Amadores. Från denna egendom som är belägen 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 50 rum. Detta boende byggdes 2009. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Las Villas de Amadores håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Las Villas de Amadores förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter små husdjur. Detta boende har parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Las Villas de Amadores kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Club Playa Amadores
  Från1.577krPer natt

  Holiday Club Playa Amadoresstars

  Amadores, Gran Canaria , Avenida ministra anna lindh 1 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 30 recensioner från resenärerBaserat på 30 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Amadores. Det totala antalet rum är 33. Holiday Club Playa Amadores har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Holiday Club Playa Amadores erbjuder transfer till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Serenity
  Från1.085krPer natt

  Serenitystars

  Amadores, Gran Canaria , Calle san borondon 9 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 252 recensioner från resenärerBaserat på 252 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet återfinns i Amadores. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 3 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna lägenhet. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Serenity är 40. Detta boendes byggår är 2004. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Serenity har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Serenity. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Amadores

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här