Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Heliomar Palmeras
  Från344krPer natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetskomplex ligger i turistorten Puerto Rico, på den härliga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara 800 meter från närmaste sandstrand. Gästerna kommer att befinna sig bara 150 meter från stadens centrum, där de kan utforska det överflöd av affärer, nöjesställen och restauranger som den har att erbjuda. En busshållplats finns bara en kort bit från anläggningen. Detta underbara komplex välkomnar gäster till en avkopplande tillflyktsort. Lägenheterna erbjuder ett uppfriskande hem och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av faciliteter och tjänster som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • El Greco
  Från1.138krPer natt

  El Grecostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Doreste y molina 38 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 319 recensioner från resenärerBaserat på 319 recensioner från resenärer

  Apartments situated in the cosmopolitan area of Puerto Rico, and only 20 metres from the beach and a few metres from the shopping centre with bars, restaurants, shops and nightlife.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Från1.163krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1457 recensioner från resenärerBaserat på 1457 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Andelslägenhet som återfinns i Puerto Rico, är endast för vuxna. Från detta boende som är beläget 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här VR Andelslägenheten. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 400 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 400 meter. Denna anläggning har totalt 113 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2012. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Marina Bayview håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Marina Bayview. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Marina Bayview. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från1.267krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3489 recensioner från resenärerBaserat på 3489 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Gloria Palace Royal Hotel & Spa
  Från1.675krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2871 recensioner från resenärerBaserat på 2871 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Puerto Rico, är ett bra alternativ för familjer. Från den här anläggningen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. 197 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende grundades år 2006. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Gloria Palace Royal Hotel & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från560krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle timanfaya 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1324 recensioner från resenärerBaserat på 1324 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en enkel VR Andelslägenhet som är lokaliserad i Puerto Rico. Från denna VR Andelslägenhet som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från egendomen. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Totalt 184 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Colina Mar. Husdjur är inte tillåtna på Colina Mar. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bahia Blanca
  Från925krPer natt

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 1 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 423 recensioner från resenärerBaserat på 423 recensioner från resenärer

  Denna charmiga VR Andelslägenhet belägen i Puerto Rico. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna VR Andelslägenhet är det 500 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Bahia Blanca är 108. Bahia Blanca genomgick en renovering 2000. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Puerto Azul
  Från1.018krPer natt

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 13 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2057 recensioner från resenärerBaserat på 2057 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger högst upp på en bergssluttning med utsikt över havet, på den vackra ön Gran Canaria. Gästerna kommer att befinna sig bara 1,5 km från stranden, som ligger trapporna ner för backen. Centrum av Puerto Rico ligger bara en kort bit bort, där kan gästerna utforska sevärdheter, shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Detta underbara komplex består av vackert inredda lägenheter, som är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Lägenheterna liknar en verkligt hem, där man kan njuta av en minnesvärd vistelse. Anläggningen har en rad utmärkta faciliteter, som möter behoven hos alla typer av resenärer till en hög nivå av excellens.

  Se mer
 • Holiday Club Puerto Calma
  Från809krPer natt

  Holiday Club Puerto Calmastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Joaquin blanco torrent 2 puerto rico puerto rico na - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Puerto Rico. Denna anläggning har totalt 109 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Holiday Club Puerto Calma babysängar på begäran. Holiday Club Puerto Calma är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Holiday Club Puerto Calma. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palmera Mar
  Från369krPer natt

  Palmera Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle montana clara 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 461 recensioner från resenärerBaserat på 461 recensioner från resenärer

  Denna mysiga VR Andelslägenhet ligger i Puerto Rico. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 89 rum. Anläggningen totalrenoverades 2003. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Palmera Mar håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning har en -certifiering. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här