Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Heliomar Palmeras
  Från460krPer natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetskomplex ligger i turistorten Puerto Rico, på den härliga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara 800 meter från närmaste sandstrand. Gästerna kommer att befinna sig bara 150 meter från stadens centrum, där de kan utforska det överflöd av affärer, nöjesställen och restauranger som den har att erbjuda. En busshållplats finns bara en kort bit från anläggningen. Detta underbara komplex välkomnar gäster till en avkopplande tillflyktsort. Lägenheterna erbjuder ett uppfriskande hem och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av faciliteter och tjänster som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Bahia Blanca
  Från941krPer natt

  Bahia Blancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle la palma 1 1 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 485 recensioner från resenärerBaserat på 485 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet återfinns i Puerto Rico. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Detta boende har 108 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2000. Bahia Blanca har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Bahia Blanca har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Servatur Terrazamar Sunsuite
  Från553krPer natt

  Servatur Terrazamar Sunsuitestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 5-8 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta underbara lägenhetshotell ligger i nöjesdistriktet i Puerto Rico. Gästerna kommer att befinna sig bara på några minuters promenadavstånd till stranden och stadens centrum. Hotellet ligger bara en kort bit från en mängd shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Hotellet ligger bara 300 meter från en busshållplats, lätt att åka runt till andra områden för att upptäckta dem. Detta charmiga hotell har ett utmärkt inredda lägenheter med moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av en skön simtur i poolen, medan de som söker mer energiska aktiviteter kan delta i en spännande tennismatch.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från1.159krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3854 recensioner från resenärerBaserat på 3854 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Holiday Club Puerto Calma
  Från861krPer natt

  Holiday Club Puerto Calmastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Joaquin blanco torrent 2 puerto rico puerto rico na - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell, som återfinns i Puerto Rico, är ett bra alternativ för familjer. Totalt 109 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Holiday Club Puerto Calma. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Holiday Club Puerto Calma erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna som bor på detta boende kan dra fördel av boendets hälso- och väbefinnandeutbud. Alla gäster som bor på denna anläggning kan glädjas roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Holiday Club Puerto Calma kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Från1.093krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1632 recensioner från resenärerBaserat på 1632 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet för adults-only är lokaliserad i Puerto Rico. Från denna lägenhet som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 400 meter. Denna anläggning har totalt 113 rum. Denna anläggning snyggades upp 2012. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Marina Bayview. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på Marina Bayview kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puerto Azul
  Från856krPer natt

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 13 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2327 recensioner från resenärerBaserat på 2327 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger högst upp på en bergssluttning med utsikt över havet, på den vackra ön Gran Canaria. Gästerna kommer att befinna sig bara 1,5 km från stranden, som ligger trapporna ner för backen. Centrum av Puerto Rico ligger bara en kort bit bort, där kan gästerna utforska sevärdheter, shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Detta underbara komplex består av vackert inredda lägenheter, som är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Lägenheterna liknar en verkligt hem, där man kan njuta av en minnesvärd vistelse. Anläggningen har en rad utmärkta faciliteter, som möter behoven hos alla typer av resenärer till en hög nivå av excellens.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från513krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle timanfaya 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1475 recensioner från resenärerBaserat på 1475 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Puerto Rico. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Denna anläggning har 184 rum. Detta boende totalrenoverades 2012. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Colina Mar har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Colina Mar tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Colina Mar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från787krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 528 recensioner från resenärerBaserat på 528 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet, som återfinns i Puerto Rico, är ett bra alternativ för familjer. Från denna lägenhet som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från egendomen. Från denna egendom är det 400 meter till närmaste strand. Våra gäster har 36. 0 kilometer till flygplatsen. Maracaibo har totalt 101 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Maracaibo tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Maracaibo tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Maracaibo är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Maracaibo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montebello
  Från409krPer natt

  Montebellostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 5 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 308 recensioner från resenärerBaserat på 308 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger bara 800 meter från stranden, på den charmiga ön Gran Canaria. Gästerna kommer att befinna sig bara 700 meter från det allmänna kommunikationsnätet. Komplexet ligger nära ett antal sevärdheter i området. Detta trevliga lägenhetshotell består av vackert inredda rum, studior och lägenheter, som ger ett avkopplande hem med moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna kommer att glädjas över att hitta en mängd faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Maracaibo
  Maracaibo
  3,9/5
  Kundomdömenav  6 Åsikter

  Nära till havet och centrum. Bra hotell för det priset. Bra att det skulle vara tyst på hotellet från kl 22.00.Badvakt fanns vid poolen hela dagen. Liten affär fanns 100 m från hotellet.

  Eva
  Hotelopias kund, 20/08/2017

  Från788krSe mer