Hotell i Puerto Rico-Gran Canaria

Se på kartan
 • Heliomar Palmeras
  Från875krPer natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetskomplex ligger i turistorten Puerto Rico, på den härliga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara 800 meter från närmaste sandstrand. Gästerna kommer att befinna sig bara 150 meter från stadens centrum, där de kan utforska det överflöd av affärer, nöjesställen och restauranger som den har att erbjuda. En busshållplats finns bara en kort bit från anläggningen. Detta underbara komplex välkomnar gäster till en avkopplande tillflyktsort. Lägenheterna erbjuder ett uppfriskande hem och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av faciliteter och tjänster som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Servatur Terrazamar Sunsuite
  Från688krPer natt

  Servatur Terrazamar Sunsuitestars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 5-8 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta underbara lägenhetshotell ligger i nöjesdistriktet i Puerto Rico. Gästerna kommer att befinna sig bara på några minuters promenadavstånd till stranden och stadens centrum. Hotellet ligger bara en kort bit från en mängd shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Hotellet ligger bara 300 meter från en busshållplats, lätt att åka runt till andra områden för att upptäckta dem. Detta charmiga hotell har ett utmärkt inredda lägenheter med moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av en skön simtur i poolen, medan de som söker mer energiska aktiviteter kan delta i en spännande tennismatch.

  Se mer
 • Marina Suites Puerto Rico
  Från1.926krPer natt

  Marina Suites Puerto Ricostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan diaz rodriguez 10 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3803 recensioner från resenärerBaserat på 3803 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex erbjuder sina gäster ett utmärkt läge i Puerto Rico, bara några steg från småbåtshamnen. Gästerna kommer att befinna sig i en perfekt inramning för att utforska de nöjen som finns i området. Detta charmiga komplex består av vackert inredda lägenheter som ger en lyxig hemma-känsla där man kan koppla av i och varva ner på, i slutet av dagen. Lägenheterna är praktfullt inredda med lugnande toner och fascinerande design. Gästerna kommer att imponeras av komplexets exemplariska anläggningar, som säkert möter behoven hos alla typer av resenärer. Man kan njuta av en skön simtur eller koppla av i jacuzzin medan barnen plaskar i närheten. Gästerna kan också äta en utsökt middag i restaurangen och njuta av de härliga läckerheterna på menyn.

  Se mer
 • Portonovo
  Från739krPer natt

  Portonovostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle juan díaz rodríguez 29 - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet ligger i Puerto Rico. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från denna lägenhet är det 50 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Portonovo är 70. Portonovo genomgick en renovering 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Portonovo bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Puerto Azul
  Från1.453krPer natt

  Puerto Azulstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de la cornisa 13 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2291 recensioner från resenärerBaserat på 2291 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger högst upp på en bergssluttning med utsikt över havet, på den vackra ön Gran Canaria. Gästerna kommer att befinna sig bara 1,5 km från stranden, som ligger trapporna ner för backen. Centrum av Puerto Rico ligger bara en kort bit bort, där kan gästerna utforska sevärdheter, shoppingställen, restauranger och nöjesställen. Detta underbara komplex består av vackert inredda lägenheter, som är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Lägenheterna liknar en verkligt hem, där man kan njuta av en minnesvärd vistelse. Anläggningen har en rad utmärkta faciliteter, som möter behoven hos alla typer av resenärer till en hög nivå av excellens.

  Se mer
 • Casablanca
  Från868krPer natt

  Casablancastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. gran canaria 24 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 751 recensioner från resenärerBaserat på 751 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Puerto Rico. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Detta boende kan erbjuda totalt 97 rum. Senast detta boende renoverades var 2006. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Casablanca. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Casablanca kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Colina Mar
  Från1.492krPer natt

  Colina Marstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Calle timanfaya 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1459 recensioner från resenärerBaserat på 1459 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en anspråkslös lägenhet som är lokaliserad i Puerto Rico. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. De 184 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Colina Mar totalrenoverades 2012. Fast och trådlös internetanslutning finns på Colina Mar. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Colina Mar är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Solana
  Från368krPer natt

  Solanastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de los cardones 2 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 161 recensioner från resenärerBaserat på 161 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva lägenhetskomplex är bekvämt beläget i den populära semesterorten Puerto Rico på ön Gran Canaria, den har en fin utsikt över bukten. Här finns en stor pool med barnavdelning, en poolbar och en solterrass. Den fantastiska sandstranden med det turkosa vattnet är bara några steg bort. I stadens centrum helt nära finns ett utbud av affärer, butiker, otaliga barer, restauranger och pulserande nattliv.

  Se mer
 • Holiday Club Puerto Calma
  Från1.618krPer natt

  Holiday Club Puerto Calmastars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Joaquin blanco torrent 2 puerto rico puerto rico na - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 207 recensioner från resenärerBaserat på 207 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Puerto Rico. Detta boende har totalt 109 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2012. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Holiday Club Puerto Calma. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Marina Bayview
  Från1.722krPer natt

  Marina Bayviewstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av. de guayadeque 3 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1608 recensioner från resenärerBaserat på 1608 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet för adults-only är lokaliserad i Puerto Rico. Från denna lägenhet som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 400 meter. Denna anläggning har totalt 113 rum. Denna anläggning snyggades upp 2012. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Marina Bayview. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gäster som bor på Marina Bayview kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  27  Hotell - Puerto Rico-Gran Canaria
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Puerto Rico-Gran Canaria

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här