Hotell i Tafira Alta

Se på kartan
 • Bandama Golf Hotel
  Från540krPer natt

  Bandama Golf Hotelstars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Lugar campo de golf 14 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Där det är belägen i Santa Brigida är detta charmiga lantliga hotell endast avsett för vuxna. Våra besökare hittar närmaste golfbana 700 meter från denna egendom. Denna anläggning har 33 rum. Senast detta boende renoverades var 2014. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Bandama Golf Hotel. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter små husdjur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Escuela Santa Brígida
  Från707krPer natt

  Hotel Escuela Santa Brígidastars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Calle real de coello 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 208 recensioner från resenärerBaserat på 208 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Santa Brigida. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Detta hotell kan erbjuda totalt 40 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Detta hotell har wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hotel Escuela Santa Brígida tillhandahåller babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Hotel Escuela Santa Brígida är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • RK El Cabo Cottage
  Från643krPer natt

  RK El Cabo Cottagestars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Cuesta de la grama 130 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Santa Brigida. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 20. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta hotell renoverades 2017. RK El Cabo Cottage har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur och njuta av sin vistelse där. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Tafira Alta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här