Hotell i Tafira Alta

Se på kartan
 • RK El Cabo Cottage
  Från754krPer natt

  RK El Cabo Cottagestars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Cuesta de la grama 130 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Santa Brigida. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 20. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 5 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta hotell snyggades upp 2017. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på RK El Cabo Cottage kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På RK El Cabo Cottage kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Escuela Santa Brígida
  Från683krPer natt

  Hotel Escuela Santa Brígidastars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Calle real de coello 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 203 recensioner från resenärerBaserat på 203 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Santa Brigida. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Det totala antalet rum är 40. Hotel Escuela Santa Brígida genomgick en totalrenovering 2014. Hotel Escuela Santa Brígida har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kan utforska de olika matställena som Hotel Escuela Santa Brígida erbjuder. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Rural Maipez The Senses Collection
  Från792krPer natt

  Hotel Rural Maipez The Senses Collectionstars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Carretera de la calzada 104 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Santa Brigida är detta enkla hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från detta hotell. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 10 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning byggdes 2004. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Hotel Rural Maipez The Senses Collection är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bandama Golf Hotel
  Från603krPer natt

  Bandama Golf Hotelstars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Lugar campo de golf 14 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantliga hotell för adults-only är lokaliserat i Santa Brigida. Våra gäster hittar närmaste golfbana 700 meter från detta lantliga hotell. De 33 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Bandama Golf Hotel genomgick en totalrenovering 2014. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Små husdjur är tillåtna på Bandama Golf Hotel. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Bandama Golf Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Tafira Alta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här