Hotell i Tafira Alta

Se på kartan
 • Hotel Escuela Santa Brígida
  Från627krPer natt

  Hotel Escuela Santa Brígidastars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Calle real de coello 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 205 recensioner från resenärerBaserat på 205 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Santa Brigida. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Det totala antalet rum är 40. Hotel Escuela Santa Brígida genomgick en totalrenovering 2014. Hotel Escuela Santa Brígida har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Kunderna kan utforska de olika matställena som Hotel Escuela Santa Brígida erbjuder. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bandama Golf Hotel
  Från584krPer natt

  Bandama Golf Hotelstars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Lugar campo de golf 14 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantliga hotell för adults-only är lokaliserat i Santa Brigida. Våra gäster hittar närmaste golfbana 700 meter från detta lantliga hotell. De 33 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Bandama Golf Hotel genomgick en totalrenovering 2014. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Små husdjur är tillåtna på Bandama Golf Hotel. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Bandama Golf Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • RK El Cabo Cottage
  Från670krPer natt

  RK El Cabo Cottagestars

  Tafira Alta, Gran Canaria , Cuesta de la grama 130 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Santa Brigida. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 24. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 20. 0 kilometer till hamnen. Med sina totalt 5 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta hotell snyggades upp 2017. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på RK El Cabo Cottage kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På RK El Cabo Cottage kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Tafira Alta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här