Billiga hotell i Gran Canaria

Se på kartan
Billiga hotell i Gran Canaria

Billiga hotell i Gran CanariaFrån  353kr

Billiga hotell Recommenderade i Gran Canaria

 • Pujol
  Från467krPer natt

  Pujolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Salvador cuyas 5 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 226 recensioner från resenärerBaserat på 226 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Las Palmas. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Våra besökare har 27. 2 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 700 meter till hamnen. De 48 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2007. Pujol är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Miami Santa Catalina
  Från523krPer natt

  Miami Santa Catalinastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Parque santa catalina 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet hotell har ett utmärkt läge i området Parque Santa Catalina i huvudstaden Las Palmas på den populära semester ön Gran Canaria. Stranden Las Canteras, en av Spaniens vackraste urbana stränder, sträcker sig över 4 km och är bara några steg bort. Många affärer, restauranger, barer, pubar och nöjesliv är i närheten.

  Se mer
 • Bajamar
  Från503krPer natt

  Bajamarstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Venezuela 34 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Las Palmas. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 19 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På Bajamar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maracaibo
  Från727krPer natt

  Maracaibostars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida de mogan 13 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 534 recensioner från resenärerBaserat på 534 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Puerto Rico är denna enkla lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här boendet. Från denna lägenhet är det 400 meter till närmaste strand. Våra besökare har 36. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 101 rum. Maracaibo totalrenoverades 2008. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Maracaibo håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mannix Urban Apartments
  Från650krPer natt

  Mannix Urban Apartmentsstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Veintinueve de abril 68 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 41 recensioner från resenärerBaserat på 41 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Las Palmas. Det totala antalet rum på Mannix Urban Apartments är 24. Mannix Urban Apartments genomgick en renovering 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Mannix Urban Apartments tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Mannix Urban Apartments är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Mannix Urban Apartments.

  Se mer
 • Avocado Surf Hostel
  Från550krPer natt

  Avocado Surf Hostelstars

  Las Palmas, Gran Canaria , El salvador 7 - Karta
   

  Detta mysiga vandrarhem ligger i Las Palmas. Från detta vandrarhem är det 20 meter till närmaste strand. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Avocado Surf Hostel. Avocado Surf Hostel är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Blanca Paloma
  Från369krPer natt

  Blanca Palomastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle princesa guayarmina 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Las Palmas. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 1 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. 23 välkomnande rum finns på anläggningen. Blanca Paloma genomgick en renovering 2006. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Blanca Paloma. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Arco Iris
  Från637krPer natt

  Arco Irisstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle milan s/n - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 127 recensioner från resenärerBaserat på 127 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet ligger i Playa del Ingles. Detta boende har 117 rum. Arco Iris är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Don Gregorio
  Från816krPer natt

  Don Gregoriostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida estados unidos 34 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 29 recensioner från resenärerBaserat på 29 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Playa del Ingles. Det totala antalet rum är 30. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Avenida de Canarias
  Från643krPer natt

  Avenida de Canariasstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida de canarias 264 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Hotellet är beläget i centrala Vecindario, på Avenida de Canarias. Gott om sevärdheterna och flygplatsen ligger inom räckhåll från hotellet. Maspalomas kan nås på cirka 10 minuter med bil, medan Las Palmas är cirka 20 minuter bort. Det luftkonditionerade hotellet har totalt 60 rum, inklusive dubbelrum, enkelrum, trebäddsrum och sviter. Dessutom erbjuder hotellet även ett rum som är tillgängliga med rullstol. Gästerna kan också använda sig av konferensfaciliteter och tillgång till Internet, och det finns ett garage för gäster som anländer med bil. Rummen har eget badrum och en mängd andra bekvämligheter.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här