Billiga hotell i Gran Canaria

Se på kartan
Billiga hotell i Gran Canaria

Billiga hotell i Gran CanariaFrån  321kr

Billiga hotell Recommenderade i Gran Canaria

 • Bajamar
  Från520krPer natt

  Bajamarstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Venezuela 34 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Las Palmas. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Totalt 19 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Bajamar. Detta hotell totalrenoverades 2016. Detta hotell har wifi-anslutning. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. Detta hotell har parkering och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Bajamar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Miami Santa Catalina
  Från502krPer natt

  Miami Santa Catalinastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Parque santa catalina 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet hotell har ett utmärkt läge i området Parque Santa Catalina i huvudstaden Las Palmas på den populära semester ön Gran Canaria. Stranden Las Canteras, en av Spaniens vackraste urbana stränder, sträcker sig över 4 km och är bara några steg bort. Många affärer, restauranger, barer, pubar och nöjesliv är i närheten.

  Se mer
 • Pujol
  Från730krPer natt

  Pujolstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Salvador cuyas 5 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Las Palmas. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra gäster har 27. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 700 meter. Detta boende har totalt 48 ombonade rum. Pujol totalrenoverades 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Madrid
  Från1.077krPer natt

  Madridstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Del cairasco 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Las Palmas. Denna anläggning med endast 15 rum passar bra för en lugn vistelse. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Madrid har inte öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Blanca Paloma
  Från530krPer natt

  Blanca Palomastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Calle princesa guayarmina 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Las Palmas. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 1 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. Blanca Paloma har totalt 23 rum. Blanca Paloma totalrenoverades 2006. Blanca Paloma har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Mannix Urban Apartments
  Från942krPer natt

  Mannix Urban Apartmentsstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Veintinueve de abril 68 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Las Palmas. Detta hotell kan erbjuda totalt 24 rum. Mannix Urban Apartments genomgick en totalrenovering 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Mannix Urban Apartments tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • MUR Aparthotel Buenos Aires
  Från628krPer natt

  MUR Aparthotel Buenos Airesstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avda. alféceres provisionales 27 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 991 recensioner från resenärerBaserat på 991 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet ligger i Playa del Ingles. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här lägenheten. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Det finns totalt 150 rum på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2003. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder MUR Aparthotel Buenos Aires babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Corona Cedral
  Från6.712krPer natt

  Corona Cedralstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Av de mogán, 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 103 recensioner från resenärerBaserat på 103 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Puerto Rico. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum på Corona Cedral är 30. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • RK Hotel El Cabo
  Från705krPer natt

  RK Hotel El Cabostars

  Agaete, Gran Canaria , Calle antón cerezo 20-26 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Agaete. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 200 meter till hamnen. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på RK Hotel El Cabo. RK Hotel El Cabo genomgick en totalrenovering 2016. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på RK Hotel El Cabo håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. På RK Hotel El Cabo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Avenida de Canarias
  Från628krPer natt

  Avenida de Canariasstars

  Vecindario, Gran Canaria , Avenida de canarias 264 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 121 recensioner från resenärerBaserat på 121 recensioner från resenärer

  Hotellet är beläget i centrala Vecindario, på Avenida de Canarias. Gott om sevärdheterna och flygplatsen ligger inom räckhåll från hotellet. Maspalomas kan nås på cirka 10 minuter med bil, medan Las Palmas är cirka 20 minuter bort. Det luftkonditionerade hotellet har totalt 60 rum, inklusive dubbelrum, enkelrum, trebäddsrum och sviter. Dessutom erbjuder hotellet även ett rum som är tillgängliga med rullstol. Gästerna kan också använda sig av konferensfaciliteter och tillgång till Internet, och det finns ett garage för gäster som anländer med bil. Rummen har eget badrum och en mängd andra bekvämligheter.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Gran Canaria
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här