Lägenheter och lägenhetshotell i Gran Canaria

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Gran Canaria

Lägenheter och lägenhetshotell i Gran CanariaFrån  353kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Gran Canaria

 • Heliomar Palmeras
  Från352krPer natt

  Heliomar Palmerasstars

  Puerto Rico-Gran Canaria, Gran Canaria , Avenida las palmeras 10 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetskomplex ligger i turistorten Puerto Rico, på den härliga ön Gran Canaria. Anläggningen ligger bara 800 meter från närmaste sandstrand. Gästerna kommer att befinna sig bara 150 meter från stadens centrum, där de kan utforska det överflöd av affärer, nöjesställen och restauranger som den har att erbjuda. En busshållplats finns bara en kort bit från anläggningen. Detta underbara komplex välkomnar gäster till en avkopplande tillflyktsort. Lägenheterna erbjuder ett uppfriskande hem och är väl utrustade med moderna bekvämligheter. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av faciliteter och tjänster som komplexet har att erbjuda.

  Se mer
 • Bungalows Miraflor Suites
  Från1.040krPer natt

  Bungalows Miraflor Suitesstars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle timple 4 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 333 recensioner från resenärerBaserat på 333 recensioner från resenärer

  Centralt beläget i den livliga semesterorten Playa del Ingles, är denna bungalow-anläggning omgiven av lummiga trädgårdar med palmer en oas av stillhet, men ändå nära till allt resort har att erbjuda. Anläggningen har en utomhuspool med barnavdelning, idrottsanläggningar och en gratis buss till stranden, som är 1,5 km bort. Otaliga restauranger, barer och shoppingcenter är populära i närheten.

  Se mer
 • Miami Santa Catalina
  Från523krPer natt

  Miami Santa Catalinastars

  Las Palmas, Gran Canaria , Parque santa catalina 12 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet hotell har ett utmärkt läge i området Parque Santa Catalina i huvudstaden Las Palmas på den populära semester ön Gran Canaria. Stranden Las Canteras, en av Spaniens vackraste urbana stränder, sträcker sig över 4 km och är bara några steg bort. Många affärer, restauranger, barer, pubar och nöjesliv är i närheten.

  Se mer
 • Bajamar
  Från503krPer natt

  Bajamarstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Venezuela 34 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Las Palmas. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 19 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta boende, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På Bajamar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rondo
  Från824krPer natt

  Rondostars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Avenida de tirajana 38 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 384 recensioner från resenärerBaserat på 384 recensioner från resenärer

  Detta 5 vånings lägenhetshotell, som inkluderar 98 studior och lägenheter, ligger på norra sidan av Playa del Ingles, mellan den populära Avenida Tirajana och Avenida Gran Canaria. Den närmaste sandstrand, nås med kollektivtrafik och ligger ca 2 km bort från hotellet. Det finns också ett antal shoppingcenter och nöjesplatser som ligger på cirka 800 meter bort. Detta är en fantastisk plats att tillbringa som turist under soliga semesterdagar.

  Se mer
 • Catalina Park
  Från510krPer natt

  Catalina Parkstars

  Las Palmas, Gran Canaria , Tomas miller 67 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva lägenhetshotell har ett utmärkt läge i Las Palmas, huvudstaden i den populära semester ön Gran Canaria, bara några meter från stranden Playa de las Canteras, en av Spaniens vackraste urbana stränder, som sträcker sig över 4 km. Hotellet har en 24-timmarsreception och är omgiven av många affärer, restauranger och barer. Den vackra Parque de Santa Catalina ligger bara några steg bort.

  Se mer
 • Atis Tirma
  Från382krPer natt

  Atis Tirmastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Av. tirma 10 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet ligger i Playa del Ingles. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. 18 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på Atis Tirma har inte öppet dygnet runt. Atis Tirma tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bungalows Vista Oasis
  Från1.020krPer natt

  Bungalows Vista Oasisstars

  Maspalomas, Gran Canaria , Calle einstein 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 46 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1295 recensioner från resenärerBaserat på 1295 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex finns mellan Puerto Rico och Playa del Inglés, i centrum av Sonnenland. Inom området kan gästerna hitta ett flertal butiker och nöjen. Den underbara stranden i Maspalomas kan nås med allmänna kommunikationsmedel, som finns precis framför hotellet. Ett litet snabbköp, en bar, en restaurang, parkering och lekplats för barn är några av komplexets bekvämligheter.

  Se mer
 • Cordial Green Golf (Bungalows)
  Från537krPer natt

  Cordial Green Golf (Bungalows)stars

  Maspalomas, Gran Canaria , Avenida touroperador tjaereborg 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter

  Perfekt för familjer och en mysig lägenhet som är lokaliserad i Maspalomas. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 300 meter från detta lägenhet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 266 rum. Cordial Green Golf (Bungalows) totalrenoverades 2006. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Cordial Green Golf (Bungalows). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Cordial Green Golf (Bungalows). Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Olympia
  Från393krPer natt

  Apartamentos Olympiastars

  Playa del Ingles, Gran Canaria , Calle hamburgo 31 - Karta
   

  Detta anspråkslösa lägenhetshotell finns i Playa del Ingles. Från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta lägenhetshotell ligger 1. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Våra besökare har 27. 0 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 12 rum. Detta boende totalrenoverades 2017. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Apartamentos Olympia tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Apartamentos Olympia.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  58  Hotell - Gran Canaria
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här