Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  340kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Riu la Mola
  Från2.867krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1396 recensioner från resenärerBaserat på 1396 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Playa Mitjorn. Detta hotell har totalt 328 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1995. Fast och trådlös internetanslutning finns på Riu la Mola. Receptionen på Riu la Mola har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. På Riu la Mola kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från5.215krPer natt

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3023 recensioner från resenärerBaserat på 3023 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 50 meter till hamnen. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har totalt 420 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Es Mirador De Can Prats
  Från2.072krPer natt

  Es Mirador De Can Pratsstars

  Cala Llenya, Ibiza , Diseminado p 3 san carlos 35 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7 recensioner från resenärerBaserat på 7 recensioner från resenärer

  Detta enkla lantligt hotell är beläget i Cala Llenya. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Club Maryland
  Från3.206krPer natt

  Insotel Club Marylandstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa des mitjorn s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1394 recensioner från resenärerBaserat på 1394 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Anläggningen har totalt 325 rum. Insotel Club Maryland genomgick en totalrenovering 1991. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Insotel Club Maryland bidrar till gästernas trivsel. Insotel Club Maryland har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. På Insotel Club Maryland kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tres Torres
  Från1.921krPer natt

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 714 recensioner från resenärerBaserat på 714 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett fantastiskt läge på den livliga ön Ibiza. Hotellet ligger bredvid strandpromenaden, som ligger bara 300 meter från stranden Santa Eulalia och stadens centrum. Gästerna befinner sig bara 500 meter från kollektivtrafikstopp, medan flygplatsen ligger 30 km bort. Detta härliga hotell utstrålar elegans och sofistikering och välkomnar gästerna i en avkopplande miljö. Rummen är smakfullt inredda och kompletta med moderna bekvämligheter för ökad komfort och bekvämlighet. Gästerna kommer att imponeras av alla faciliteter som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Aguas de Ibiza lifestyle&Spa-Small luxury hotels
  Från4.955krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1019 recensioner från resenärerBaserat på 1019 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Santa Eulalia. Från denna anläggning som är belägen 700 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 50 meter till närmaste strand. Det finns totalt 112 rum på anläggningen. Denna anläggnings byggår är 2008. Aguas de Ibiza lifestyle&Spa-Small luxury hotels är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Aguas de Ibiza lifestyle&Spa-Small luxury hotels. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. De som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Från3.737krPer natt

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1090 recensioner från resenärerBaserat på 1090 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Totalt 333 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell genomgick en renovering 2002. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Insotel Hotel Formentera Playa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Insotel Hotel Formentera Playa några rullstolsanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Insotel Hotel Formentera Playa. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aparthotel Reco des Sol Ibiza
  Från1.254krPer natt

  Aparthotel Reco des Sol Ibizastars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer des vedra 16 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 350 recensioner från resenärerBaserat på 350 recensioner från resenärer

  Denna gulliga VR Andelslägenhet finns i San Antonio [Bahia]. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Denna anläggning har totalt 84 rum. Aparthotel Reco des Sol Ibiza byggdes 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Aparthotel Reco des Sol Ibiza är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Torre del Mar
  Från3.156krPer natt

  Torre del Marstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle carlos román ferrer s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 937 recensioner från resenärerBaserat på 937 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Playa d'en Bossa. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 1 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 217 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Torre del Mar. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Torre del Mar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från2.111krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 475 recensioner från resenärerBaserat på 475 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Ibiza. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Detta boende innefattar 117 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Royal Plaza som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  188  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här