Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  371kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Invisa Es Pla
  Från615krPer natt

  Invisa Es Plastars

  San Antonio Centrum, Ibiza , De portmany 7 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 872 recensioner från resenärerBaserat på 872 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i San Antonio [Centro]. Våra gäster hittar närmaste golfbana 21. 2 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Från detta hotell är det 350 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Invisa Es Pla är 175. Anläggningen totalrenoverades 2000. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Invisa Es Pla förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ibiza Playa
  Från1.194krPer natt

  Ibiza Playastars

  Figueretas, Ibiza , Carrer de tarragona 3 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Figueretas är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta boende. Detta hotell innefattar 157 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Ibiza Playa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Ibiza Playa. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Ibiza Playa. Ibiza Playa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från837krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Ibiza. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Detta boende har totalt 117 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Royal Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Royal Plaza. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Duquesa Playa
  Från824krPer natt

  Duquesa Playastars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer de sant llorenc 16-18 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Santa Eulalia. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. 32 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 1999. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Marvell Club Hotel & Apartments
  Från970krPer natt
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i San Antonio [Bahia] är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Från denna egendom är det 400 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 103 trivsamma rum. Marvell Club Hotel & Apartments genomgick en totalrenovering 2007. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Marvell Club Hotel & Apartments har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Marvell Club Hotel & Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Marvell Club Hotel & Apartments är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Hotel Pacha
  Från1.618krPer natt

  El Hotel Pachastars

  Ibiza stad, Ibiza , Historiador joan mari cardona 3 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 412 recensioner från resenärerBaserat på 412 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Ibiza. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta hotell. Detta hotell har 55 rum. El Hotel Pacha genomgick en totalrenovering 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på El Hotel Pacha. Detta hotell tillåter inte husdjur. El Hotel Pacha erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Från482krPer natt
  3,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet ligger i San Antonio [Bahia]. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Apartamentos San Antonio Beach. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bahia de San Antonio
  Från694krPer natt

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer calo 78 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet, som återfinns i San Antonio [Bahia], är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 31. Senast detta boende renoverades var 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Bahia de San Antonio. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • OD Ocean Drive
  Från1.219krPer natt

  OD Ocean Drivestars

  Playa de Talamanca, Ibiza , Port deportivo marina botafoch 66 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Playa de Talamanca. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Denna anläggning innefattar 40 trivsamma rum. OD Ocean Drive genomgick en totalrenovering 2009. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga OD Ocean Drive är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns parkeringsplatser på OD Ocean Drive. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. OD Ocean Drive kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos del Rey
  Från654krPer natt

  Apartamentos del Reystars

  Cala Portinatx, Ibiza , Carretera venda de portinatx 62-66 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet finns i Cala Portinatx. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 5 meter från denna anläggning. De 130 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Apartamentos del Rey har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  89  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här