Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  359kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Riu la Mola
  Från3.705krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1589 recensioner från resenärerBaserat på 1589 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Playa Mitjorn. Denna anläggning kan erbjuda totalt 328 rum. Detta boende snyggades upp 1995. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Riu la Mola är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. På Riu la Mola kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från2.519krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Ibiza. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Denna anläggning kan erbjuda totalt 117 rum. Royal Plaza genomgick en renovering 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna på Royal Plaza. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Royal Plaza har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Royal Plaza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocabella
  Från2.898krPer natt

  Rocabellastars

  Es Pujols, Formentera , Es pujols - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta enkla hotell finns i Es Pujols. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har ett strandnära läge. Detta boende har 75 rum. Senast detta boende renoverades var 2003. Rocabella har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga boende. Rocabella kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Pacific
  Från1.270krPer natt

  AzuLine Hotel Pacificstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de londres 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta behagliga hotell har ett perfekt läge bara minuter från stranden i viken San Antonio, i ett lugnt område och nära det intensiva nattlivet i en av de mest turistiska orterna på ön. Det finns en busshållplats i närheten för de som kan behöva använda sig av kollektivtrafiken, och det finns gott om fina stränder som är lätta att nå, som Cala Gració 3 km bort och Cala Conta ca 9 km från hotellet. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster för en trevlig vistelse, däribland att alla de yttre rummen har privat terrass, individuell luftkonditioneringsutrustning och ett fullt utrustat privat badrum. För ökad komfort finns tvättrum och andra faciliteter som en pool för vuxna, samt rekreationstjänster som bordtennisbord och biljard. Gästerna kan varje morgon prova den utsökta frukostbuffén.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Coral Beach
  Från1.916krPer natt

  AzuLine Hotel Coral Beachstars

  Playa es Cana, Ibiza , Avenida cala nova 63 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1372 recensioner från resenärerBaserat på 1372 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa es Cana är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är det 400 meter till närmaste strand. Våra kunder har 23. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 255. AzuLine Hotel Coral Beach genomgick en renovering 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. AzuLine Hotel Coral Beach tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på AzuLine Hotel Coral Beach är handikappanpassadeDetta är inte ett husdjursvänligt hotell. Gäster som bor på AzuLine Hotel Coral Beach kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marble Hotel Stella Maris
  Från3.041krPer natt

  Marble Hotel Stella Marisstars

  Cala Gracio, Ibiza , Carretera cap negret 16 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cala Gracio. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. 309 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2016. Marble Hotel Stella Maris är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Marble Hotel Stella Maris. Marble Hotel Stella Maris är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Marble Hotel Stella Maris erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta hotell.

  Se mer
 • Complejo Lago Playa
  Från2.610krPer natt

  Complejo Lago Playastars

  Es Pujols, Formentera , Playa de sa roqueta s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Denna enkla resort är lokaliserad i Es Pujols. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 2 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. För våra resenärer ligger flygplatsen bara några meter bort. Denna anläggning har 30 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Complejo Lago Playa är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Complejo Lago Playa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Puerto Ibiza Hotel Spa
  Från2.330krPer natt

  El Puerto Ibiza Hotel Spastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de carles iii 24 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Ibiza. Från detta boende som är beläget 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 240 ombonade rum. Detta boende genomgick en renovering 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på El Puerto Ibiza Hotel Spa. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Ibiza
  Från5.181krPer natt

  Hard Rock Hotel Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3257 recensioner från resenärerBaserat på 3257 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Denna egendom har ett strandnära läge. Det totala antalet rum på Hard Rock Hotel Ibiza är 484. Hard Rock Hotel Ibiza totalrenoverades 2013. Alla gästerna på Hard Rock Hotel Ibiza kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Hard Rock Hotel Ibiza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från5.311krPer natt

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3637 recensioner från resenärerBaserat på 3637 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 50 meter till hamnen. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har totalt 410 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  191  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här