Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  534kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Riu la Mola
  Från3.211krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1385 recensioner från resenärerBaserat på 1385 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Playa Mitjorn. Detta hotell har totalt 328 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1995. Fast och trådlös internetanslutning finns på Riu la Mola. Receptionen på Riu la Mola har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. På Riu la Mola kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från3.566krPer natt

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2982 recensioner från resenärerBaserat på 2982 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 50 meter till hamnen. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har totalt 420 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Club Maryland
  Från3.660krPer natt

  Insotel Club Marylandstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa des mitjorn s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1379 recensioner från resenärerBaserat på 1379 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Anläggningen har totalt 325 rum. Insotel Club Maryland genomgick en totalrenovering 1991. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Insotel Club Maryland bidrar till gästernas trivsel. Insotel Club Maryland har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. På Insotel Club Maryland kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tres Torres
  Från1.365krPer natt

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 706 recensioner från resenärerBaserat på 706 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett fantastiskt läge på den livliga ön Ibiza. Hotellet ligger bredvid strandpromenaden, som ligger bara 300 meter från stranden Santa Eulalia och stadens centrum. Gästerna befinner sig bara 500 meter från kollektivtrafikstopp, medan flygplatsen ligger 30 km bort. Detta härliga hotell utstrålar elegans och sofistikering och välkomnar gästerna i en avkopplande miljö. Rummen är smakfullt inredda och kompletta med moderna bekvämligheter för ökad komfort och bekvämlighet. Gästerna kommer att imponeras av alla faciliteter som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Från2.467krPer natt

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1080 recensioner från resenärerBaserat på 1080 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Totalt 333 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell genomgick en renovering 2002. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Insotel Hotel Formentera Playa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Insotel Hotel Formentera Playa några rullstolsanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Insotel Hotel Formentera Playa. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Torre del Mar
  Från2.767krPer natt

  Torre del Marstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle carlos román ferrer s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 923 recensioner från resenärerBaserat på 923 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Playa d'en Bossa. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 1 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 217 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Torre del Mar. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Torre del Mar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från2.307krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 473 recensioner från resenärerBaserat på 473 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Ibiza. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Detta boende har totalt 117 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Royal Plaza har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Royal Plaza. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Puerto
  Från1.864krPer natt

  El Puertostars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de carles iii 24 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Detta enkla hotell ligger i Ibiza. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 1 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 99 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på El Puerto. El Puerto totalrenoverades 2003. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibiza Sun Apartments
  Från2.814krPer natt

  Ibiza Sun Apartmentsstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carrer de la deessa tanit 21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Playa d'en Bossa. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Ibiza Sun Apartments bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmen på Ibiza Sun Apartments är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puchet
  Från1.192krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 821 recensioner från resenärerBaserat på 821 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i San Antonio [Bahia]. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. 212 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2009. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Puchet kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  187  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här