Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  362kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Hotel Gran Sol Ibiza
  Från781krPer natt

  Hotel Gran Sol Ibizastars

  Es Calo des Moro, Ibiza , Calle soledad, (calo des moro) 49 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1833 recensioner från resenärerBaserat på 1833 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Es calo des Moro. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Totalt 138 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Gran Sol Ibiza. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på Hotel Gran Sol Ibiza. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. På Hotel Gran Sol Ibiza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från858krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Ibiza. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Detta boende har totalt 117 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Royal Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Royal Plaza. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tagomago
  Från658krPer natt

  Tagomagostars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Playa s'estanyol 16 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett anspråkslöst hotell som är lokaliserat i San Antonio [Bahia]. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 22. 8 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 114 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Tagomago bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Duquesa Playa
  Från1.009krPer natt

  Duquesa Playastars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer de sant llorenc 16-18 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Santa Eulalia. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. 32 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 1999. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Marvell Club Hotel & Apartments
  Från945krPer natt
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i San Antonio [Bahia] är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Från denna egendom är det 400 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 103 trivsamma rum. Marvell Club Hotel & Apartments genomgick en totalrenovering 2007. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Marvell Club Hotel & Apartments har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Marvell Club Hotel & Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Marvell Club Hotel & Apartments är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OD Talamanca
  Från1.247krPer natt

  OD Talamancastars

  Playa de Talamanca, Ibiza , Calle de jesús 28 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Playa de Talamanca. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 117 rum. OD Talamanca byggdes 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på OD Talamanca har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta hotell tillåter små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta hotell har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på denna anläggning. OD Talamanca kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grupotel Cala San Vicente
  Från952krPer natt

  Grupotel Cala San Vicentestars

  Cala San Vicente-Ibiza, Ibiza , Cala san vicente s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Cala San Vicente. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Denna anläggning har totalt 117 ombonade rum. Detta hotell grundades år 1970. Grupotel Cala San Vicente tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Grupotel Cala San Vicente. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Hotel Pacha
  Från1.103krPer natt

  El Hotel Pachastars

  Ibiza stad, Ibiza , Historiador joan mari cardona 3 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 412 recensioner från resenärerBaserat på 412 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Ibiza. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta hotell. Detta hotell har 55 rum. El Hotel Pacha genomgick en totalrenovering 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på El Hotel Pacha. Detta hotell tillåter inte husdjur. El Hotel Pacha erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Från482krPer natt
  3,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet ligger i San Antonio [Bahia]. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Apartamentos San Antonio Beach. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bahia de San Antonio
  Från739krPer natt

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer calo 78 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet, som återfinns i San Antonio [Bahia], är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 31. Senast detta boende renoverades var 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Bahia de San Antonio. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  114  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här