Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  350kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Hotel Los Rosales
  Från890krPer natt

  Hotel Los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 384 recensioner från resenärerBaserat på 384 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Es Pujols. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta hotell. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2015. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Los Rosales. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning.

  Se mer
 • THB Los Molinos
  Från1.068krPer natt

  THB Los Molinosstars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de ramon muntaner 60 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Ibiza. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 5 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. För våra resenärer är det bara 800 meter till flygplatsen. Totalt 170 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på THB Los Molinos är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. THB Los Molinos kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från771krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 523 recensioner från resenärerBaserat på 523 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Ibiza. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna anläggning. Totalt 117 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Royal Plaza. Royal Plaza genomgick en totalrenovering 2004. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Royal Plaza bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Royal Plaza. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Royal Plaza. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Från564krPer natt

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Santa Eulalia. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Detta hotell har totalt 63 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Gästerna kan ta med sig sina husdjur till detta boende. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Från1.678krPer natt

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1654 recensioner från resenärerBaserat på 1654 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Playa d'en Bossa, är ett bra alternativ för familjer. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. De 430 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Grand Palladium White Island Resort & Spa. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Grand Palladium White Island Resort & Spa tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Grand Palladium White Island Resort & Spa erbjuder. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Grand Palladium White Island Resort & Spa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Resenärerna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puchet
  Från686krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i San Antonio [Bahia]. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta hotell. Våra resenärer har 11. 6 kilometer till flygplatsen. Totalt 212 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Puchet. Senast detta hotell renoverades var 2009. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palladium Hotel Palmyra
  Från1.191krPer natt

  Palladium Hotel Palmyrastars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer del doctor flèming 18 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 842 recensioner från resenärerBaserat på 842 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i San Antonio [Bahia], är endast för vuxna. Från detta hotell som ligger inbäddat 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 160 rum på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2004. Alla gästerna på Palladium Hotel Palmyra kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Palladium Hotel Palmyra är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Palladium Hotel Don Carlos
  Från1.216krPer natt

  Palladium Hotel Don Carlosstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Los rosales urbanizacion siesta 53 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1720 recensioner från resenärerBaserat på 1720 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i Santa Eulalia, är endast för vuxna. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 17. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Palladium Hotel Don Carlos är 168. Palladium Hotel Don Carlos totalrenoverades 2011. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Palladium Hotel Don Carlos erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan glädjas roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från1.694krPer natt

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3409 recensioner från resenärerBaserat på 3409 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 50 meter till hamnen. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har totalt 410 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Ibiza
  Från815krPer natt

  Eurostars Ibizastars

  Ibiza stad, Ibiza , Ramon muntaner 25 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 28 recensioner från resenärerBaserat på 28 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Ibiza. Från denna egendom som är belägen 1. 3 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 220 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 36 rum. Detta hotell har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Eurostars Ibiza bidrar till gästernas trivsel. Eurostars Ibiza har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Eurostars Ibiza som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på Eurostars Ibiza. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  64  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  7
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här