Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  513kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Riu la Mola
  Från4.292krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1589 recensioner från resenärerBaserat på 1589 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa Mitjorn. Boendet har totalt 328 rum. Denna anläggning snyggades upp 1995. Riu la Mola tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Riu la Mola erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Från3.771krPer natt

  Insotel Hotel Formentera PlayastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1255 recensioner från resenärerBaserat på 1255 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Från denna egendom är det 9. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 333 trivsamma rum. Senast detta hotell renoverades var 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Insotel Hotel Formentera Playa bidrar till gästernas trivsel. Insotel Hotel Formentera Playa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Insotel Hotel Formentera Playa är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Insotel Hotel Formentera Playa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Insotel Hotel Formentera Playa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Complejo Lago Playa
  Från2.081krPer natt

  Complejo Lago Playastars

  Es Pujols, Formentera , Playa de sa roqueta s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Denna enkla resort finns i Es Pujols. Från denna anläggning som är belägen 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna resort är det 100 meter till närmaste strand. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Det totala antalet rum på Complejo Lago Playa är 30. Denna anläggning totalrenoverades 2003. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Sunway Punta Prima
  Från2.030krPer natt

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Es Pujols. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Detta boende har 97 rum. Detta boende snyggades upp 2011. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Club Sunway Punta Prima bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Club Sunway Punta Prima är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Club Sunway Punta Prima. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Club Sunway Punta Prima kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Club Maryland
  Från3.124krPer natt

  Insotel Club MarylandstarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa migjorn s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1575 recensioner från resenärerBaserat på 1575 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 250 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 13. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 325. Denna anläggning genomgick en renovering 1991. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Insotel Club Maryland erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. På Insotel Club Maryland kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocabella
  Från2.653krPer natt

  Rocabellastars

  Es Pujols, Formentera , Es pujols - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Es Pujols. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Det finns totalt 75 rum på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmen på Rocabella är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puchet
  Från751krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 905 recensioner från resenärerBaserat på 905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i San Antonio [Bahia]. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Våra besökare har 11. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 212 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Puchet. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Från4.828krPer natt

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1830 recensioner från resenärerBaserat på 1830 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Playa d'en Bossa. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. De 430 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Grand Palladium White Island Resort & Spa genomgick en totalrenovering 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Grand Palladium White Island Resort & Spa som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. På Grand Palladium White Island Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från4.397krPer natt

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3637 recensioner från resenärerBaserat på 3637 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 50 meter till hamnen. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har totalt 410 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från1.560krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Ibiza. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Detta boende har totalt 117 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Royal Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Royal Plaza. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  154  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här