Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  349kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Hotel Los Rosales
  Från909krPer natt

  Hotel Los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Es Pujols. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 45 trivsamma rum. Hotel Los Rosales genomgick en totalrenovering 2015. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov.

  Se mer
 • Rocabella
  Från1.189krPer natt

  Rocabellastars

  Es Pujols, Formentera , Es pujols - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta enkla hotell ligger i Es Pujols. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Rocabella har totalt 75 rum. Anläggningen totalrenoverades 2003. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Rocabella kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Puerto Ibiza Hotel Spa
  Från2.042krPer natt

  El Puerto Ibiza Hotel Spastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de carles iii 24 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Ibiza. Från den här anläggningen som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från den här anläggningen. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 240 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2019. Både fast och trådlöst internet finns på El Puerto Ibiza Hotel Spa. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. El Puerto Ibiza Hotel Spa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. På El Puerto Ibiza Hotel Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB Los Molinos
  Från1.047krPer natt

  THB Los Molinosstars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de ramon muntaner 60 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter

  Detta bekväma hotell som återfinns i Ibiza, är endast för vuxna. Från denna egendom som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 5 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. För våra kunder är det bara 800 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på THB Los Molinos är 170. THB Los Molinos genomgick en renovering 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. THB Los Molinos tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan resenärerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Capri
  Från722krPer natt

  Capristars

  Es Pujols, Formentera , Avda. miramar 41-47 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Es Pujols. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Capri har totalt 18 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2012. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Från887krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1637 recensioner från resenärerBaserat på 1637 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i San Antonio [Bahia]. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 22. 7 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta hotell. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 253 rum. AzuLine Hotel Bergantin totalrenoverades 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Det finns 3 handikappanpassat rum på AzuLine Hotel Bergantin. De gemensamma utrymmena är också handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. AzuLine Hotel Bergantin tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. AzuLine Hotel Bergantin kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Llevant
  Från352krPer natt

  AzuLine Hotel Llevantstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de ramon i cajal 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 141 recensioner från resenärerBaserat på 141 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i San Antonio [Centro]. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 150 meter till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 57 rum. Senast detta boende renoverades var 2013. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Från675krPer natt
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i San Antonio [Bahia]. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra resenärer har 17. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 294 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II. Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II erbjuder en mängd olika matupplevelser. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från838krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 528 recensioner från resenärerBaserat på 528 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Ibiza. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från den här egendomen. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum är 117. Detta hotell snyggades upp 2004. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende tillåter inte husdjur. Royal Plaza är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Royal Plaza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sirenis Hotel Goleta & SPA
  Från876krPer natt

  Sirenis Hotel Goleta & SPAstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avenida pedro matutes noguera s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 612 recensioner från resenärerBaserat på 612 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och trevliga hotell är fantastiskt beläget på Playa d'en Bossa strand, men ändå nära den berömda historiska staden Ibiza och dess hamn. I området finns flera barer, restauranger och pubar samt ett lockande nattliv med mycket variation. Ett antal marknader och shoppinggator finns i omedelbar närhet. Allmänna kommunikationsmedel ligger cirka 100 meter bort. Ses Salines stranden, världsberömd för sin livliga atmosfär, ligger ca 8 km bort.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  90  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här