Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  376kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Riu la Mola
  Från789krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1589 recensioner från resenärerBaserat på 1589 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa Mitjorn. Boendet har totalt 328 rum. Denna anläggning snyggades upp 1995. Riu la Mola tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Riu la Mola erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Sunway Punta Prima
  Från617krPer natt

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Es Pujols. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Detta boende har 97 rum. Detta boende snyggades upp 2011. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Club Sunway Punta Prima bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Club Sunway Punta Prima är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Club Sunway Punta Prima. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Club Sunway Punta Prima kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Axelbeach Ibiza
  Från639krPer natt

  Axelbeach Ibizastars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Cala de bou 46 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Där det är beläget i San Antonio [Bahia] är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra kunder har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 89 rum. Axelbeach Ibiza har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Axelbeach Ibiza tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Axelbeach Ibiza. Axelbeach Ibiza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sabina Playa
  Från658krPer natt

  Sabina Playastars

  La Savina (port), Formentera , Avda. mediterráneo 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 175 recensioner från resenärerBaserat på 175 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet ligger i La Savina (Puerto). Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Totalt 48 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sabina Playa. Det här boendet byggdes 1980. Sabina Playa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Sabina Playa håller inte öppet dygnet-runt-öppen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Formentera
  Från983krPer natt

  Apartamentos Formenterastars

  Es Pujols, Formentera , Carretera punta prima - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 74 recensioner från resenärerBaserat på 74 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet är lokaliserad i Es Pujols. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 700 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta boende totalrenoverades 2010. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gästerna välkomnas till detta miljövänliga boende.

  Se mer
 • Sa Cala Suites - Apartamentos Pascual
  Från663krPer natt

  Sa Cala Suites - Apartamentos Pascualstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de francesc aragó 2 - Karta
   

  Detta charmiga hotell ligger i Playa Mitjorn.

  Se mer
 • Paradiso Art Hotel
  Från988krPer natt

  Paradiso Art Hotelstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avenida es calo 64 - 70 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i San Antonio [Bahia]. Från den här anläggningen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Våra besökare har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 64 rum. Detta boende renoverades 2004. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia de San Antonio
  Från651krPer natt

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer calo 78 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet, som återfinns i San Antonio [Bahia], är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 31. Senast detta boende renoverades var 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Bahia de San Antonio. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Torrent Bay by Intercorp Hotel Group
  Från463krPer natt

  Torrent Bay by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , port des torrent-c/ valencia 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet återfinns i San Antonio [Bahia]. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Denna anläggning har totalt 59 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Torrent Bay by Intercorp Hotel Group. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Från375krPer natt
  3,1/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet ligger i San Antonio [Bahia]. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Apartamentos San Antonio Beach. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här