Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  305kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Sirenis Hotel Goleta & SPA
  Från1.233krPer natt

  Sirenis Hotel Goleta & SPAstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avenida pedro matutes noguera s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 598 recensioner från resenärerBaserat på 598 recensioner från resenärer

  Detta eleganta och trevliga hotell är fantastiskt beläget på Playa d'en Bossa strand, men ändå nära den berömda historiska staden Ibiza och dess hamn. I området finns flera barer, restauranger och pubar samt ett lockande nattliv med mycket variation. Ett antal marknader och shoppinggator finns i omedelbar närhet. Allmänna kommunikationsmedel ligger cirka 100 meter bort. Ses Salines stranden, världsberömd för sin livliga atmosfär, ligger ca 8 km bort.

  Se mer
 • Es Mirador De Can Prats
  Från1.172krPer natt

  Es Mirador De Can Pratsstars

  Cala Llenya, Ibiza , Diseminado p 3 san carlos 35 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Detta enkla lantligt hotell är beläget i Cala Llenya. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Ibiza
  Från2.558krPer natt

  Hard Rock Hotel Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2920 recensioner från resenärerBaserat på 2920 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Totalt 484 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hard Rock Hotel Ibiza. Detta hotell totalrenoverades 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hard Rock Hotel Ibiza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Hard Rock Hotel Ibiza. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Från1.047krPer natt

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1165 recensioner från resenärerBaserat på 1165 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Totalt 333 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell genomgick en renovering 2002. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Insotel Hotel Formentera Playa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Insotel Hotel Formentera Playa några rullstolsanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Insotel Hotel Formentera Playa. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Insotel Club Maryland
  Från1.376krPer natt

  Insotel Club Marylandstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa des mitjorn s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1489 recensioner från resenärerBaserat på 1489 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Anläggningen har totalt 325 rum. Insotel Club Maryland genomgick en totalrenovering 1991. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Insotel Club Maryland bidrar till gästernas trivsel. Insotel Club Maryland har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. På Insotel Club Maryland kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sirenis Hotel Tres Carabelas & SPA
  Från1.493krPer natt

  Sirenis Hotel Tres Carabelas & SPAstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avenida pedro matutes noguera s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 874 recensioner från resenärerBaserat på 874 recensioner från resenärer

  Denna eleganta och fantastiskt trevliga hotell ligger på Playa d'en Bossa mitt emot havet, men ändå nära till den berömda historiska staden Ibiza och dess hamn. I området, kommer gästerna att hitta ett antal barer, restauranger, pubar och en stor utbud för nattlivet, passande för alla smaker. Ett antal marknader och shoppinggator finns i omedelbar närhet. Allmänna kommunikationer ligger cirka 100 meter bort. Ses Salines "Beach, känd världen över för sin livliga atmosfär, ligger ca 8 km bort.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från2.885krPer natt

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3221 recensioner från resenärerBaserat på 3221 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 50 meter till hamnen. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har totalt 410 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Miguel Torres
  Från1.441krPer natt

  Apartamentos Miguel Torresstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Es mal pas mitjor - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Playa Mitjorn. Totalt 18 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Apartamentos Miguel Torres. Senast denna anläggning renoverades var 2002. Apartamentos Miguel Torres har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Santos Ibiza Suites
  Från1.764krPer natt

  Santos Ibiza Suitesstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Bruc - playa d'en bossa 3 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet för adults-only är lokaliserad i Playa d'en Bossa. Från denna lägenhet som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 10 meter till närmaste strand. Våra gäster har 3. 7 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 3. 4 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 38 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tres Torres
  Från666krPer natt

  Tres Torresstars

  Santa Eulalia, Ibiza , Maritimo - ses estaques s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 751 recensioner från resenärerBaserat på 751 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett fantastiskt läge på den livliga ön Ibiza. Hotellet ligger bredvid strandpromenaden, som ligger bara 300 meter från stranden Santa Eulalia och stadens centrum. Gästerna befinner sig bara 500 meter från kollektivtrafikstopp, medan flygplatsen ligger 30 km bort. Detta härliga hotell utstrålar elegans och sofistikering och välkomnar gästerna i en avkopplande miljö. Rummen är smakfullt inredda och kompletta med moderna bekvämligheter för ökad komfort och bekvämlighet. Gästerna kommer att imponeras av alla faciliteter som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  160  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här