Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  395kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Från591krPer natt

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta mysiga hotell finns i Santa Eulalia. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. 63 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Azuline Hotel Mediterraneo har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell tillåter husdjur. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Azuline Hotel Mediterraneo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playasol The New Algarb
  Från724krPer natt

  Playasol The New Algarbstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Avinguda pere matutes noguera 107 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2617 recensioner från resenärerBaserat på 2617 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell, omgivet av vackra trädgårdar med palmer och Medelhavet vegetation ligger precis framför Playa d'en Bossa och erbjuder sina gäster en fantastisk utsikt över havet mot horisonten. Shopping och nöjen ligger i närheten liksom restauranger, kaféer, barer och pubar. Flygplatsen och stadens centrum ligger bara 3 km från hotellet och finns en busshållplats precis utanför hotellet.

  Se mer
 • Puchet
  Från723krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 905 recensioner från resenärerBaserat på 905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i San Antonio [Bahia]. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Våra besökare har 11. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 212 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Puchet. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Axelbeach Ibiza
  Från935krPer natt

  Axelbeach Ibizastars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Cala de bou 46 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Där det är beläget i San Antonio [Bahia] är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra kunder har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 89 rum. Axelbeach Ibiza har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Axelbeach Ibiza tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Axelbeach Ibiza. Axelbeach Ibiza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paradiso Art Hotel
  Från863krPer natt

  Paradiso Art Hotelstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avenida es calo 64 - 70 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i San Antonio [Bahia]. Från den här anläggningen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Våra besökare har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 64 rum. Detta boende renoverades 2004. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia de San Antonio
  Från565krPer natt

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer calo 78 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet, som återfinns i San Antonio [Bahia], är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 31. Senast detta boende renoverades var 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Bahia de San Antonio. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Santos Ibiza
  Från882krPer natt

  Santos Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Bruc - playa d'en bossa 3 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Där det är beläget i Playa d'en Bossa är detta bekväma lägenhetshotell endast avsett för vuxna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta lägenhetshotell är det 10 meter till närmaste strand. Våra besökare har 3. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 3. 4 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 38 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Torrent Bay by Intercorp Hotel Group
  Från590krPer natt

  Torrent Bay by Intercorp Hotel Groupstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , port des torrent-c/ valencia 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Denna mysiga lägenhet återfinns i San Antonio [Bahia]. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Denna anläggning har totalt 59 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Torrent Bay by Intercorp Hotel Group. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos San Antonio Beach
  Från406krPer natt
  3,1/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 33 recensioner från resenärerBaserat på 33 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet ligger i San Antonio [Bahia]. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 22. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 24 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Apartamentos San Antonio Beach. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Tropicana Ibiza
  Från877krPer natt

  Tropicana Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle deessa tanit 10/12 - Karta
   

  Där den är belägen i Playa d'en Bossa är denna gulliga lägenhet endast avsedd för vuxna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 3. 5 kilometer till hamnen. Totalt 28 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Tropicana Ibiza. Tropicana Ibiza totalrenoverades 2015. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Tropicana Ibiza bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Tropicana Ibiza är handikappanpassadeDe som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Tropicana Ibiza. Tropicana Ibiza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här