Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  424kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Puchet
  Från864krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 905 recensioner från resenärerBaserat på 905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i San Antonio [Bahia]. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Våra besökare har 11. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 212 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Puchet. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu la Mola
  Från2.051krPer natt

  Riu la MolastarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa de mitjorn - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1589 recensioner från resenärerBaserat på 1589 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa Mitjorn. Boendet har totalt 328 rum. Denna anläggning snyggades upp 1995. Riu la Mola tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Riu la Mola erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Från1.108krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i San Antonio [Bahia]. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra gäster har 17. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 294 rum. Senast detta hotell renoverades var 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Från1.679krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1716 recensioner från resenärerBaserat på 1716 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i San Antonio [Bahia]. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 22. 7 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på AzuLine Hotel Bergantin är 253. AzuLine Hotel Bergantin genomgick en totalrenovering 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Rocabella
  Från2.310krPer natt

  Rocabellastars

  Es Pujols, Formentera , Es pujols - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Es Pujols. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Det finns totalt 75 rum på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmen på Rocabella är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Club Maryland
  Från4.255krPer natt

  Insotel Club MarylandstarsGreenProgram Icon

  Playa Mitjorn, Formentera , Playa migjorn s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1575 recensioner från resenärerBaserat på 1575 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 250 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 13. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 325. Denna anläggning genomgick en renovering 1991. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Insotel Club Maryland erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. På Insotel Club Maryland kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Coral Beach
  Från1.062krPer natt

  AzuLine Hotel Coral Beachstars

  Playa es Cana, Ibiza , Avenida cala nova 63 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1372 recensioner från resenärerBaserat på 1372 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Playa es Cana, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 23. 2 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 255 rum. Senast detta boende renoverades var 2005. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på AzuLine Hotel Coral Beach är handikappanpassadeDetta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Hotel Formentera Playa
  Från2.131krPer natt

  Insotel Hotel Formentera Playastars

  Playa Mitjorn, Formentera , Carrer de migjorn s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1255 recensioner från resenärerBaserat på 1255 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa Mitjorn. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Från denna egendom är det 9. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 333 trivsamma rum. Senast detta hotell renoverades var 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Insotel Hotel Formentera Playa bidrar till gästernas trivsel. Insotel Hotel Formentera Playa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Insotel Hotel Formentera Playa är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Insotel Hotel Formentera Playa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Insotel Hotel Formentera Playa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grand Palladium White Island Resort & Spa
  Från3.904krPer natt

  Grand Palladium White Island Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carretera playa d'en bossa s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1830 recensioner från resenärerBaserat på 1830 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Playa d'en Bossa. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. De 430 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Grand Palladium White Island Resort & Spa genomgick en totalrenovering 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Grand Palladium White Island Resort & Spa som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. På Grand Palladium White Island Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Casin
  Från706krPer natt

  Apartamentos Casinstars

  Playa Mitjorn, Formentera , Es mal pas - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna enkla lägenhet är lokaliserad i Playa Mitjorn. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Apartamentos Casin garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  139  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här