Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  351kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Från537krPer natt

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta mysiga hotell finns i Santa Eulalia. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. 63 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Azuline Hotel Mediterraneo har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell tillåter husdjur. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Azuline Hotel Mediterraneo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming
  Från351krPer natt

  AzuLine Hotel S'Anfora & Flemingstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Av. doctor fleming 55 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta mysiga hotell är beläget i San Antonio [Bahia]. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 155. Detta hotell genomgick en renovering 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Apartamentos Sunshine
  Från489krPer natt

  AzuLine Apartamentos Sunshinestars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer de cantabria 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna enkla lägenhet återfinns i San Antonio [Bahia]. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. För våra resenärer är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna lägenhet. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 101 rum. Detta boende grundades år 1982. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. AzuLine Apartamentos Sunshine tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Puchet
  Från653krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 905 recensioner från resenärerBaserat på 905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i San Antonio [Bahia]. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Våra besökare har 11. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 212 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Puchet. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Sunway Punta Prima
  Från987krPer natt

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Es Pujols. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Detta boende har 97 rum. Detta boende snyggades upp 2011. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Club Sunway Punta Prima bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Club Sunway Punta Prima är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Club Sunway Punta Prima. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Club Sunway Punta Prima kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocabella
  Från934krPer natt

  Rocabellastars

  Es Pujols, Formentera , Es pujols - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Es Pujols. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Det finns totalt 75 rum på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmen på Rocabella är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Paradiso Art Hotel
  Från1.562krPer natt

  Paradiso Art Hotelstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avenida es calo 64 - 70 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i San Antonio [Bahia]. Från den här anläggningen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Våra besökare har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 64 rum. Detta boende renoverades 2004. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Playasol Riviera
  Från724krPer natt
   

  Denna gulliga lägenhet ligger i San Antonio [Bahia]. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 27 rum. Anläggningen totalrenoverades 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Apartamentos Playasol Riviera. Husdjur är tillåtna på detta boende. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer.

  Se mer
 • Complejo Lago Playa
  Från748krPer natt

  Complejo Lago Playastars

  Es Pujols, Formentera , Playa de sa roqueta s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Denna enkla resort finns i Es Pujols. Från denna anläggning som är belägen 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna resort är det 100 meter till närmaste strand. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Det totala antalet rum på Complejo Lago Playa är 30. Denna anläggning totalrenoverades 2003. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ses Sevines Hotel
  Från684krPer natt

  Ses Sevines Hotelstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda del doctor fleming 22 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1189 recensioner från resenärerBaserat på 1189 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i San Antonio [Bahia]. Våra gäster hittar närmaste golfbana 21. 0 kilometer från det här boende. Från denna egendom är det 6 meter till närmaste strand. Totalt 155 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Ses Sevines Hotel. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1999. Receptionen är öppen under hela dagen. Ses Sevines Hotel har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här