Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  384kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Azuline Hotel Mar Amantis & Mar Amantis II
  Från1.939krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i San Antonio [Bahia]. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 23. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra gäster har 17. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 294 rum. Senast detta hotell renoverades var 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Bergantin
  Från1.583krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1716 recensioner från resenärerBaserat på 1716 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i San Antonio [Bahia]. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 22. 7 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Våra gäster har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på AzuLine Hotel Bergantin är 253. AzuLine Hotel Bergantin genomgick en totalrenovering 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Från1.510krPer natt

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta mysiga hotell finns i Santa Eulalia. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. 63 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Azuline Hotel Mediterraneo har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell tillåter husdjur. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Azuline Hotel Mediterraneo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azuline Hotel Galfi
  Från446krPer natt

  Azuline Hotel Galfistars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda del doctor fleming s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 297 recensioner från resenärerBaserat på 297 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger på Ibizas västra kust i San Antonio, Ibizas näst största stad. San Antonio är en livlig semesterort, populär för sina fritidsaktiviteter och sitt nattliv, som varje år lockar fler och fler semesterfirare. Boendet ligger bara 300 meter från den vackra stranden och 800 meter från stadens centrum, där resenärerna hittar massor av butiker, läckra restauranger, mysiga barer och livliga nattklubbar. Det finns också ett stort utbud av vattensporter i området som är väldigt populära både bland lokalbefolkningen och turister. Hotellet erbjuder praktiska och rymliga rum utrustade med eget badrum och terrass, där gästerna kan njuta och koppla av efter en händelserik dag i staden. Efter en rejäl frukost kan besökarna tillbringa dagen i solstolarna vid poolen eller smutta på en uppfriskande drink i baren. Boendet tillåter husdjur (katter och hundar på upp till 12 kg) på begäran.

  Se mer
 • Azuline Club Cala Martina Ibiza
  Från1.818krPer natt

  Azuline Club Cala Martina Ibizastars

  Playa es Cana, Ibiza , Avinguda punta arabi s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1017 recensioner från resenärerBaserat på 1017 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa es Cana. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Detta boende har totalt 357 ombonade rum. Azuline Club Cala Martina Ibiza genomgick en totalrenovering 2017. Azuline Club Cala Martina Ibiza är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Azuline Club Cala Martina Ibiza har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Azuline Club Cala Martina Ibiza. På Azuline Club Cala Martina Ibiza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Pacific
  Från1.717krPer natt

  AzuLine Hotel Pacificstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de londres 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta behagliga hotell har ett perfekt läge bara minuter från stranden i viken San Antonio, i ett lugnt område och nära det intensiva nattlivet i en av de mest turistiska orterna på ön. Det finns en busshållplats i närheten för de som kan behöva använda sig av kollektivtrafiken, och det finns gott om fina stränder som är lätta att nå, som Cala Gració 3 km bort och Cala Conta ca 9 km från hotellet. Hotellet har en rad moderna bekvämligheter och tjänster för en trevlig vistelse, däribland att alla de yttre rummen har privat terrass, individuell luftkonditioneringsutrustning och ett fullt utrustat privat badrum. För ökad komfort finns tvättrum och andra faciliteter som en pool för vuxna, samt rekreationstjänster som bordtennisbord och biljard. Gästerna kan varje morgon prova den utsökta frukostbuffén.

  Se mer
 • AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming
  Från1.441krPer natt

  AzuLine Hotel S'Anfora & Flemingstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Av. doctor fleming 55 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta mysiga hotell är beläget i San Antonio [Bahia]. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 155. Detta hotell genomgick en renovering 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på AzuLine Hotel S'Anfora & Fleming bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Coral Beach
  Från831krPer natt

  AzuLine Hotel Coral Beachstars

  Playa es Cana, Ibiza , Avenida cala nova 63 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1372 recensioner från resenärerBaserat på 1372 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Playa es Cana, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 23. 2 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 255 rum. Senast detta boende renoverades var 2005. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på AzuLine Hotel Coral Beach är handikappanpassadeDetta är inte en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azuline Hotel-Apartamento Rosamar
  Från1.719krPer natt

  Azuline Hotel-Apartamento Rosamarstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Huelva, cala de bou 14-18 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 954 recensioner från resenärerBaserat på 954 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i San Antonio [Bahia]. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 75 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 3. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 112. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2002. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Azuline Hotel-Apartamento Rosamar har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Azuline Hotel-Apartamento Rosamar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • AzuLine Hotel Llevant
  Från383krPer natt

  AzuLine Hotel Llevantstars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Carrer de ramon i cajal 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i San Antonio [Centro]. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna egendom. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 150 meter. Detta hotell har totalt 57 ombonade rum. Senast detta hotell renoverades var 2013. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. AzuLine Hotel Llevant kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  122  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här