Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  520kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Simbad
  Från815krPer natt

  Simbadstars

  Playa de Talamanca, Ibiza , Carrer ses figueres 22 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 127 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Playa de Talamanca. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 1 kilometer från den här anläggningen. Från detta boende är det 5 meter till närmaste strand. Boendet har totalt 111 rum. Simbad genomgick en renovering 2007. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Royal Plaza
  Från966krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Ibiza. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Denna anläggning kan erbjuda totalt 117 rum. Royal Plaza genomgick en renovering 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna på Royal Plaza. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Royal Plaza har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Royal Plaza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal Adelino
  Från582krPer natt

  Hostal Adelinostars

  San Antonio Centrum, Ibiza , Calle alicante 16 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i San Antonio [Centro]. Från detta vandrarhem som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 650 meter från detta boende. De 44 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hostal Adelino totalrenoverades 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Hostal Adelino är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Puchet
  Från687krPer natt

  Puchetstars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Avinguda doctor fleming 51 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 905 recensioner från resenärerBaserat på 905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i San Antonio [Bahia]. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Våra besökare har 11. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 212 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Puchet. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Puerto Ibiza Hotel Spa
  Från912krPer natt

  El Puerto Ibiza Hotel Spastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de carles iii 24 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Ibiza. Från detta boende som är beläget 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 240 ombonade rum. Detta boende genomgick en renovering 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på El Puerto Ibiza Hotel Spa. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos del Rey
  Från577krPer natt

  Apartamentos del Reystars

  Cala Portinatx, Ibiza , Carretera venda de portinatx 62-66 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet finns i Cala Portinatx. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 5 meter från denna anläggning. De 130 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Apartamentos del Rey har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Ibiza
  Från991krPer natt

  Eurostars Ibizastars

  Ibiza stad, Ibiza , Ramon muntaner 25 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Ibiza. Från denna anläggning som är belägen 1. 3 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 220 meter till närmaste strand. Våra besökare har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 36 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Hotel Pacha
  Från1.208krPer natt

  El Hotel Pachastars

  Ibiza stad, Ibiza , Historiador joan mari cardona 3 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 412 recensioner från resenärerBaserat på 412 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Ibiza, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta hotell. Detta hotell har 55 rum. El Hotel Pacha genomgick en renovering 2005. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på El Hotel Pacha håller öppet dygnet runt. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. El Hotel Pacha erbjuder en mängd olika matupplevelser. På El Hotel Pacha kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia de San Antonio
  Från694krPer natt

  Bahia de San Antoniostars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Carrer calo 78 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i San Antonio [Bahia] är denna mysiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Bahia de San Antonio har totalt 31 rum. Bahia de San Antonio genomgick en renovering 2012. Bahia de San Antonio tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Bahia de San Antonio förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Bahia de San Antonio erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Bahia de San Antonio. På Bahia de San Antonio kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Duquesa Playa
  Från825krPer natt

  Duquesa Playastars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer de sant llorenc 16-18 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Santa Eulalia. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 32 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 1999. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Duquesa Playa.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  3
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här