Hotell i Ibiza och Formentera

Se på kartan
Hotell - Ibiza och Formentera

Ibiza och FormenteraFrån  415kr

Aktuella hotellerbjudanden - Ibiza och Formentera

 • Royal Plaza
  Från945krPer natt

  Royal Plazastars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de pere frances 27-29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 513 recensioner från resenärerBaserat på 513 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Ibiza. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Detta boende innefattar 117 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Royal Plaza som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Es Mirador De Can Prats
  Från1.045krPer natt

  Es Mirador De Can Pratsstars

  Cala Llenya, Ibiza , Diseminado p 3 san carlos 35 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Detta enkla lantligt hotell är beläget i Cala Llenya. Denna anläggning med endast 5 rum passar bra för en lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Sunway Punta Prima
  Från623krPer natt

  Club Sunway Punta Primastars

  Es Pujols, Formentera , Nueva en ponència, playa es pujols s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 700 recensioner från resenärerBaserat på 700 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Es Pujols är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Detta boende har totalt 97 ombonade rum. Boendet totalrenoverades 2011. Fast och trådlös internetanslutning finns på Club Sunway Punta Prima. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer.

  Se mer
 • Hotel Los Rosales
  Från906krPer natt

  Hotel Los Rosalesstars

  Es Pujols, Formentera , Avd.miramar s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 382 recensioner från resenärerBaserat på 382 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Es Pujols. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. 45 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotel Los Rosales genomgick en renovering 2015. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter.

  Se mer
 • Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa
  Från1.439krPer natt

  Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle playa d en bossa s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3387 recensioner från resenärerBaserat på 3387 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa d'en Bossa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 50 meter till hamnen. Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa har totalt 410 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB Los Molinos
  Från1.071krPer natt

  THB Los Molinosstars

  Ibiza stad, Ibiza , Carrer de ramon muntaner 60 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter

  Där det är beläget i Ibiza är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 5 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta hotell är det 10 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 800 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 170 ombonade rum. THB Los Molinos genomgick en totalrenovering 2016. THB Los Molinos är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på THB Los Molinos. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på THB Los Molinos. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Els Pins Resort & Spa
  Från102.790krPer natt

  Els Pins Resort & Spastars

  San Antonio (Bay), Ibiza , Es calo - san antonio (bahia) s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 189 recensioner från resenärerBaserat på 189 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i San Antonio [Bahia]. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 23. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till hamnen. Totalt 224 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning snyggades upp 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Els Pins Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Els Pins Resort & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azuline Hotel Mediterraneo
  Från594krPer natt

  Azuline Hotel Mediterraneostars

  Santa Eulalia, Ibiza , Carrer del pintor vizcai 1 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta enkla hotell ligger i Santa Eulalia. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna egendom. Detta boende har 63 rum. Azuline Hotel Mediterraneo genomgick en renovering 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Dessutom kan alla som valt detta boende ta med sig sina husdjur. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. På Azuline Hotel Mediterraneo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seven Pines Resort Ibiza
  Från2.978krPer natt

  Seven Pines Resort Ibizastars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Calle puig delfin sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Playa d'en Bossa. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. De 186 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen byggdes 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har en -certifiering. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Seven Pines Resort Ibiza är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Green Line Bon Sol
  Från521krPer natt

  Green Line Bon Solstars

  Playa d'en Bossa, Ibiza , Carrer de fray luis de leon 4 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 162 recensioner från resenärerBaserat på 162 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Playa d'en Bossa. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna lägenhet. Det finns totalt 60 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2000. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Green Line Bon Sol. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Green Line Bon Sol. Green Line Bon Sol kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  33  Hotell - Ibiza och Formentera
Sida  1  av  4
 

Beskrivning av destination

  Ibiza och Formentera i Medelhavet är öar som tillhör Spanien. De två viktigaste städerna, förutom den administrativa huvudorten Ibiza, är San Antonio Abad och Santa Eulalia del Río. För sin kultur- och naturrikedom har de tagits upp på UNESCO:s världsarvslista. Här kan man se rester av den feniciska kulturen i Cova des Culleram eller om du besöker museet Puig des Molins. Arkitektur i flera olika stilar speglas i monument, slott, kyrkor och helgedomar, som alla är mycket besökta av turister från hela världen. Logimöjligheterna är varierade och finns på kusten och i bergen, i staden, på landsbygden och de finns för alla behov, smaker och plånböcker. Nätterna på Ibiza är de livligaste i hela Medelhavet, playorna är oändliga och mycket omväxlande. Det finns till och med nudistbadplatser för de mest vågade. Du kan utöva sporter av olika typer, smaka typiska maträtter som ”sofrito payés” och skaldjurssallader serverade med utsökta viner eller lokala likörer. Res med färja mellan öarna, åk runt med minitåg eller betrakta öarna från luften i luftballong, men missa inte ett besök på Ibiza och Formentera. Du kommer inte att ångra dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Ibiza och Formentera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här