Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  320kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • Sercotel Gran Hotel Conde Duque
  Från1.178krPer natt

  Sercotel Gran Hotel Conde Duquestars

  Chamberi, Madrid , Conde valle suchil 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1033 recensioner från resenärerBaserat på 1033 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Chamberi. Från denna egendom som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 143 rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Sercotel Gran Hotel Conde Duque. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Sercotel Gran Hotel Conde Duque tillhandahåller babysängar på begäran. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta boende. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Sercotel Gran Hotel Conde Duque erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Från1.021krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 316 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1925 recensioner från resenärerBaserat på 1925 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Weare Chamartin
  Från682krPer natt

  Weare Chamartinstars

  Plaza Castilla-Chamartin area, Madrid , Calle de agustin de foxa s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 258 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1714 recensioner från resenärerBaserat på 1714 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Plaza Castilla-Chamartin, är ett bra alternativ för familjer. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Totalt 378 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Weare Chamartin. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Weare Chamartin har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Weare Chamartin är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Weare Chamartin. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Best Osuna
  Från894krPer natt

  Hotel Best Osunastars

  Barajas-Ifema, Madrid , luis de la mata 18 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 861 recensioner från resenärerBaserat på 861 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Barajas-Ifema. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 3. 5 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 169 rum på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Hotel Best Osuna bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Gäster som bor på Hotel Best Osuna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Hotel Best Osuna erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hotel Best Osuna är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sercotel Madrid Aeropuerto
  Från972krPer natt

  Sercotel Madrid Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galeon 25 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter

  Detta designhotell ligger 5 minuter från Barajas flygplats och nära till IFEMA och Palacio de Congresos (Mässans Palace). På hotellet finns en pool och en utomhusterrass, gym och bastu, samt pendeltransport till flygplatsen. Rummen har en bärbar dator och gratis Wi-Fi. Hotellet ligger bara 0,1 miles (300 meter) från tunnelbanestationen Alameda, med en direkt linje till centrala Madrid, som kan nås inom ca 20 minuter. Rummen på Petit Palace Madrid Aeropuerto har en elegant modern inredning och trägolv. Hotellet har täckt parkering för gäster med speciella priser för längre vistelser, 3 mötes- eller konferensrum med tillgång till Internet och två gratis Internet poäng för kunderna. Cafeterian och rumsservice finns tillgänglig under begränsade tider.

  Se mer
 • MC Villa de Pinto
  Från568krPer natt

  MC Villa de Pintostars

  Pinto, Madrid , Calle del barco 10 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24 recensioner från resenärerBaserat på 24 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Pinto. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. MC Villa de Pinto har totalt 66 rum. Detta boende snyggades upp 2001. Både fast och trådlöst internet finns på MC Villa de Pinto. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. MC Villa de Pinto tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning kan vilja använda dess garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • MC Las Provincias
  Från586krPer natt

  MC Las Provinciasstars

  Fuenlabrada, Madrid , Calle zaragoza, (esquina avenida de españa) 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 101 recensioner från resenärerBaserat på 101 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Fuenlabrada. Detta boende har 99 rum. Detta boendes byggår är 2003. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. MC Las Provincias har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på MC Las Provincias som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på MC Las Provincias. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Principe Pio
  Från941krPer natt

  Principe Piostars

  Plaza España-Palacio Real area, Madrid , Cuesta de san vicente 14 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1657 recensioner från resenärerBaserat på 1657 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Plaza España-Palacio Real. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 155 trivsamma rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Principe Pio. Små husdjur kan bo på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Parquesur
  Från941krPer natt

  Parquesurstars

  Leganes, Madrid , Avenida gran bretaña s/n - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 205 recensioner från resenärerBaserat på 205 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Leganes. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer har 20. 8 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 82 rum. Detta hotell byggdes 1996. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Parquesur är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parquesur tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Parquesur är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. På Parquesur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Sercotel Togumar
  Från1.884krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 407 recensioner från resenärerBaserat på 407 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Ventas-Avenida America. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här lägenheten. Våra kunder har 9. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Apartamentos Sercotel Togumar är 75. Detta boende totalrenoverades 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Apartamentos Sercotel Togumar. Apartamentos Sercotel Togumar tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  358  Hotell - Madrid
Sida  1  av  36
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här