Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  225kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • Senator Barajas
  Från656krPer natt

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galeon 27 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 111 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 486 recensioner från resenärerBaserat på 486 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Barajas-Ifema. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 303 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 1980. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Senator Barajas bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur och njuta av sin vistelse där. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Senator Barajas erbjuder. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Gran Via
  Från1.062krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter

  Detta fantastiska stadshotell har ett strategiskt läge i hjärtat av Madrid. Hotellet ligger nära ett stort utbud av affärer, nöjeslokaler och attraktioner, inklusive den livfulla Puerta del Sol, Plaza Mayor och det Kungliga slottet. Ytterligare turistattraktioner är lätta att nås via det allmänna transportsystemet som ligger i närheten. Tågstationen Atocha ligger bara på 20 minuters promenad från hotellet. Gästerna kommer att imponeras av de elegant inredda rummen som utstrålar lyx och stil. Rummen är utrustade med moderna bekvämligheter och rogivande omgivningar där man kan koppla av i slutet av dagen. Gästerna kan utnyttja Senator Espana Hotel spa och gym som ligger i närheten.

  Se mer
 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Från656krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 52 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1516 recensioner från resenärerBaserat på 1516 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Gran Via. Senator Gran Vía 70 Spa har totalt 171 rum. Senator Gran Vía 70 Spa genomgick en totalrenovering 2003. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Senator Gran Vía 70 Spa är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • NH Collection Madrid Colón
  Från1.156krPer natt

  NH Collection Madrid ColónstarsGreenProgram Icon

  Salamanca-Serrano, Madrid , Goya 5, entrada por c/ marqués de zurgena 4 4 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 856 recensioner från resenärerBaserat på 856 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i det centrala området Salamanca i Madrid. I närheten finns Plaza de Colon och Paseo de la Castellana. Gästerna hittar ett antal shopping- och affärsområden i hotellets omedelbara närhet. I närheten finns också olika kultur- och nöjesställen. Huvudstadens historiska sevärdheter nås enkelt från hotellet. Detta underbara hotell lockar alla typer av resenärer. Rummen och sviterna är härligt designade, och erbjuder komfort och bekvämlighet. Gästerna är välkomna att utnyttja alla de många faciliteter och tjänster som detta underbara hotell erbjuder.

  Se mer
 • Senator Castellana
  Från568krPer natt

  Senator Castellanastars

  Santiago Bernabeu-Castellana area, Madrid , Calle de julian besteiro 37 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 66 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 573 recensioner från resenärerBaserat på 573 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Santiago Bernabeu-Castellana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. De 116 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senator Castellana byggdes 2006. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Senator Castellana tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Urban Sea Atocha 113
  Från615krPer natt

  Urban Sea Atocha 113stars

  Atocha area, Madrid , Calle de atocha 113 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 478 recensioner från resenärerBaserat på 478 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Atocha. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning innefattar 36 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2009. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Liabeny
  Från799krPer natt

  Liabenystars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la salud 3 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3831 recensioner från resenärerBaserat på 3831 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 3 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 220 rum. Liabeny genomgick en totalrenovering 1992. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Liabeny babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Espahotel Gran Vía
  Från722krPer natt

  Espahotel Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 65 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 568 recensioner från resenärerBaserat på 568 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell ligger i Gran Via. De 84 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Espahotel Gran Vía är från år 1996. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Zenit Abeba
  Från595krPer natt

  Zenit Abebastars

  Salamanca-Serrano, Madrid , Alcantara 63 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 52 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 597 recensioner från resenärerBaserat på 597 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Salamanca-Serrano. Från det här hotellet som ligger 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 90 rum. Zenit Abeba totalrenoverades 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Globales Acis & Galatea Hotel
  Från649krPer natt

  Globales Acis & Galatea Hotelstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galatea 6 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 218 recensioner från resenärerBaserat på 218 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Barajas-Ifema. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. De 26 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Globales Acis & Galatea Hotel totalrenoverades 2016. Alla gästerna på Globales Acis & Galatea Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  343  Hotell - Madrid
Sida  1  av  35
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner