Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  349kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Från548krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 242 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1828 recensioner från resenärerBaserat på 1828 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Matheu Hostal
  Från541krPer natt

  Matheu Hostalstars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la victoria 6 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 17 rum. Boendet byggdes år 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Matheu Hostal bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Soho Boutique Congreso
  Från1.534krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Totalt 80 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2018. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Soho Boutique Congreso har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Från1.007krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1473 recensioner från resenärerBaserat på 1473 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Gran Via. Det totala antalet rum på Senator Gran Vía 70 Spa är 171. Detta hotell totalrenoverades 2003. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Getafe Elegance
  Från371krPer natt

  Getafe Elegancestars

  Getafe, Madrid , Avenida ada lovelace 23 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 96 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Getafe. Det totala antalet rum på Getafe Elegance är 96. Getafe Elegance byggdes 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • El Pasaje Hostal
  Från921krPer natt
  2,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta anspråkslösa vandrarhem, som återfinns i Puerta del Sol-Plaza Mayor, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. På El Pasaje Hostal kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Victoria (Valdemoro)
  Från410krPer natt

  Hotel Victoria (Valdemoro)stars

  Valdemoro, Madrid , Calle ruiz de alda 6 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 87 recensioner från resenärerBaserat på 87 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Valdemoro. Från denna anläggning som ligger inbäddad 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. 65 välkomnande rum finns på anläggningen. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Victoria 4 Puerta del Sol
  Från916krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 780 recensioner från resenärerBaserat på 780 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerta del Sol-Plaza Mayor är detta gulliga hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 52 ombonade rum. Victoria 4 Puerta del Sol totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Victoria 4 Puerta del Sol håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Victoria 4 Puerta del Sol är inte någon husdjursvänlig anläggning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse.

  Se mer
 • Ciudad De Fuenlabrada
  Från487krPer natt

  Ciudad De Fuenlabradastars

  Fuenlabrada, Madrid , Carretera fuenlabrada-pinto, km. 16,200 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Fuenlabrada. Från detta boende som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 70 välkomnande rum finns på anläggningen. Ciudad De Fuenlabrada genomgick en totalrenovering 2008. Ciudad De Fuenlabrada är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Ciudad De Fuenlabrada. Ciudad De Fuenlabrada kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Från618krPer natt
  2,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 324 recensioner från resenärerBaserat på 324 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Gran Via. Från detta vandrarhem som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata). Detta boende renoverades 2009. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata). Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  388  Hotell - Madrid
Sida  1  av  39
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här