Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  223kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Från591krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 386 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1925 recensioner från resenärerBaserat på 1925 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Senator Barajas
  Från675krPer natt

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galeon 27 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 111 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 486 recensioner från resenärerBaserat på 486 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Barajas-Ifema. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 303 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 1980. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Senator Barajas bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur och njuta av sin vistelse där. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Senator Barajas erbjuder. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Senator Gran Vía 70 Spa
  Från531krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 52 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1516 recensioner från resenärerBaserat på 1516 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Gran Via. Senator Gran Vía 70 Spa har totalt 171 rum. Senator Gran Vía 70 Spa genomgick en totalrenovering 2003. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Senator Gran Vía 70 Spa är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Senator Castellana
  Från486krPer natt

  Senator Castellanastars

  Santiago Bernabeu-Castellana area, Madrid , Calle de julian besteiro 37 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 66 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 573 recensioner från resenärerBaserat på 573 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Santiago Bernabeu-Castellana. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. De 116 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senator Castellana byggdes 2006. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Senator Castellana tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Urban Sea Atocha 113
  Från546krPer natt

  Urban Sea Atocha 113stars

  Atocha area, Madrid , Calle de atocha 113 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 478 recensioner från resenärerBaserat på 478 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Atocha. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning innefattar 36 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2009. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Casual del Teatro Madrid
  Från768krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 38 rum. Detta hotell snyggades upp 2016. Casual del Teatro Madrid har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Dessutom kan gästerna bo på Casual del Teatro Madrid med sina husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Soho Boutique Congreso
  Från669krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta boende är beläget i Madrids historiska centrum i det juridiska området, cirka 19 minuters bilresa från Madrids flygplats. Det kungliga slottet ligger cirka 1,5 km bort, där resenärerna kan utforska den spanska kungafamiljens officiella bostad i Madrid, även om slottet nu bara används för statliga ceremonier. Plaza España med sina många kaféer och barer ligger cirka 20 minuters promenad bort. Här kan semesterfirare koppla av och njuta av de vackra omgivningarna. Tack vare sitt utmärkta läge i stadens centrum, med mycket enkel tillgång till de största attraktionerna som området har att erbjuda, kommer gästerna ha smidiga möjligheter att utforska läckerheterna området har att erbjuda. Hotellet erbjuder en läcker frukostbuffé, en kafeteria och en bar där gästerna kan njuta av ett urval av drycker. De moderna, rymliga rummen har eleganta möbler, fin inredning, ett lyxigt eget badrum med hårtork samt en kostnadsfri kaffekokare. Alla rum är omsorgsfullt designade och vackert inredda för att gästerna ska kunna njuta av perfekt komfort och bekvämlighet under vistelsen.

  Se mer
 • Soho Boutique Opera
  Från669krPer natt

  Soho Boutique Operastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle de las veneras, 2, 2 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta boende har ett strategiskt läge i hjärtat av Madrid, cirka 26 minuters bilresa från Madrids flygplats och inom gångavstånd från många av stadens turistattraktioner. Till 3 olika tunnelbanestationer är det knappt 300 meter, och i området finns ett fantastiskt urval av affärer och restauranger. Det kungliga slottet ligger 600 meter bort, där resenärerna kan utforska den spanska kungafamiljens officiella bostad i Madrid, även om slottet nu bara används för statliga ceremonier. Plaza España med sina många kaféer och barer ligger cirka 8 minuters promenad bort. Här kan semesterfirare koppla av och njuta av de vackra omgivningarna. Tack vare sitt utmärkta läge i stadens centrum, med mycket enkel tillgång till de största attraktionerna som området har att erbjuda, kommer gästerna ha smidiga möjligheter att utforska läckerheterna området har att erbjuda. Hotellet erbjuder en komplett frukostbuffé med söta och salta alternativ. De moderna, rymliga rummen med elegant och funktionell design har eleganta möbler och ett lyxigt eget badrum med hårtork samt en kostnadsfri kaffekokare. Alla rum är omsorgsfullt designade och vackert inredda för att gästerna ska kunna njuta av perfekt komfort och bekvämlighet under vistelsen.

  Se mer
 • Liabeny
  Från689krPer natt

  Liabenystars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la salud 3 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3831 recensioner från resenärerBaserat på 3831 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 3 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 220 rum. Liabeny genomgick en totalrenovering 1992. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Liabeny babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Espahotel Gran Vía
  Från616krPer natt

  Espahotel Gran Víastars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 65 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 568 recensioner från resenärerBaserat på 568 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell ligger i Gran Via. De 84 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Espahotel Gran Vía är från år 1996. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  396  Hotell - Madrid
Sida  1  av  40
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner