Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  315kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Från678krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 255 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1849 recensioner från resenärerBaserat på 1849 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Vitium Urban Suites
  Från965krPer natt

  Vitium Urban Suitesstars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 61 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Detta bekväma Guest House finns i Gran Via. Från denna anläggning som ligger inbäddad 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 18 rum. Denna anläggning byggdes 1931. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Vitium Urban Suites. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hoom Madrid Apartamentos Juan Bravo 56
  Från1.176krPer natt
   

  Denna mysiga lägenhet finns i Salamanca-Serrano. Detta boende innefattar 16 trivsamma rum. Anläggningen byggdes 2018. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Hoom Madrid Apartamentos Juan Bravo 56 erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Hoom Madrid Apartamentos Juan Bravo 56 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Los Perales
  Från647krPer natt

  Los Peralesstars

  Chueca-Fuencarral, Madrid , La palma 61 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8 recensioner från resenärerBaserat på 8 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är lokaliserat i Chueca-Fuencarral. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta vandrarhem är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. De som bor på denna anläggning, som har totalt 14 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Husdjur är inte tillåtna på Los Perales.

  Se mer
 • Globales Acis & Galatea Hotel
  Från789krPer natt

  Globales Acis & Galatea Hotelstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galatea 6 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 211 recensioner från resenärerBaserat på 211 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Barajas-Ifema. Från det här boendet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 26. Detta hotell totalrenoverades 2016. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vincci Soma
  Från1.499krPer natt

  Vincci Somastars

  Salamanca-Serrano, Madrid , Calle de goya 79 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 67 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1159 recensioner från resenärerBaserat på 1159 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Salamanca-Serrano. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning har 177 rum. Vincci Soma genomgick en totalrenovering 1999. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Vincci Soma har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Alla rum på Vincci Soma är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Vincci Soma tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. På Vincci Soma kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Madrid Ventas
  Från1.196krPer natt

  NH Madrid Ventasstars

  Ventas-Avenida America, Madrid , Calle biarritz 2 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1134 recensioner från resenärerBaserat på 1134 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Ventas-Avenida America. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra resenärer har 3. 5 kilometer till flygplatsen. De 199 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2008. NH Madrid Ventas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på NH Madrid Ventas håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende har parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Atlantico
  Från2.178krPer natt

  Hotel Atlanticostars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 38 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3691 recensioner från resenärerBaserat på 3691 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Gran Via. Från detta boende som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Hotel Atlantico har totalt 105 rum. Detta hotell totalrenoverades 2006. Fast och trådlös internetanslutning finns på Hotel Atlantico. Dygnet-runt-servicen på Hotel Atlantico bidrar till gästernas trivsel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Hotel Atlantico erbjuder.

  Se mer
 • Victoria 4 Puerta del Sol
  Från1.175krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 793 recensioner från resenärerBaserat på 793 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Puerta del Sol-Plaza Mayor är detta gulliga hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 52 ombonade rum. Victoria 4 Puerta del Sol totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Victoria 4 Puerta del Sol håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Victoria 4 Puerta del Sol är inte någon husdjursvänlig anläggning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse.

  Se mer
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Från638krPer natt
  2,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 327 recensioner från resenärerBaserat på 327 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Gran Via. Från detta vandrarhem som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2009. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  392  Hotell - Madrid
Sida  1  av  40
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner