Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  316kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Från520krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 277 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1925 recensioner från resenärerBaserat på 1925 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Getafe
  Från832krPer natt

  Getafestars

  Getafe, Madrid , Avenida ada lovelace 23 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 114 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 317 recensioner från resenärerBaserat på 317 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Getafe. Detta hotell har totalt 96 ombonade rum. Getafe är från år 2009. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på Getafe håller öppet dygnet runt. Getafe tillhandahåller babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Axor Feria
  Från747krPer natt

  Axor Feriastars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle campezo 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 279 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1679 recensioner från resenärerBaserat på 1679 recensioner från resenärer

  Axor Feria hotell ligger intill flygplatsen Madrid-Barajas, och erbjuder modernt och elegant boende nära till IFEMA Trade Fair Centre. Gästerna erbjuds en mängd olika tjänster och faciliteter, inklusive gratis transfer till och från flygplatsen och IFEMA. The Park Juan Carlos I och en golfklubb är inom räckhåll, är centrala Madrid med dess otaliga historiska attraktioner bara en kort bilresa bort. Detta hotell är idealiskt för affärsresenärer och resenärer som vill bo nära flygplatsen.

  Se mer
 • Hotel 11th Principe by Splendom Suites
  Från956krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 79 recensioner från resenärerBaserat på 79 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 35 trivsamma rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1880 och totalrenoverades 2017. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hotel 11th Principe by Splendom Suites. Hotel 11th Principe by Splendom Suites kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Från828krPer natt

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 971 recensioner från resenärerBaserat på 971 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger endast tio minuter i bil från Madrids centrum. Det finns kollektivtrafikförbindelser 50 m från hotellet och kongresscentret IFEMA finns på ett avstånd av ungefär 10 km. Hotellet är känt för sin närhet till den internationella flygplatsen Madrid-Barajas, som endast ligger fem minuter bort i bil. Hotellet erbjuder ett urval av fullt utrustade gästrum med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för att garantera en verkligt komfortabel vistelse. För ökad bekvämlighet tillhandahålls gratis transportservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras varje morgon, medan det finns en à la carte-meny för lunch och middag.

  Se mer
 • Ciudad De Fuenlabrada
  Från420krPer natt

  Ciudad De Fuenlabradastars

  Fuenlabrada, Madrid , Carretera fuenlabrada-pinto, km. 16,200 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 46 recensioner från resenärerBaserat på 46 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Fuenlabrada. Från denna egendom som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 70 rum. Anläggningen totalrenoverades 2008. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Ciudad De Fuenlabrada kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mirador de Chamartin
  Från785krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 95 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Plaza Castilla-Chamartin. Detta hotell har totalt 103 rum. Hotellet totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Far Home Bernabeu
  Från395krPer natt
   

  Detta enkla vandrarhem är lokaliserat i Santiago Bernabeu-Castellana. Denna anläggning har 20 rum. Far Home Bernabeu har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Far Home Bernabeu tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Far Home Bernabeu kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Liabeny
  Från1.303krPer natt

  Liabenystars

  Puerta del Sol-Plaza Mayor area, Madrid , Calle de la salud 3 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3831 recensioner från resenärerBaserat på 3831 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 3 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 220 rum. Liabeny genomgick en totalrenovering 1992. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Liabeny babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Från513krPer natt
  2,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 355 recensioner från resenärerBaserat på 355 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i Gran Via. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. De 22 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende renoverades 2009. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  347  Hotell - Madrid
Sida  1  av  35
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner