Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  321kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Från1.339krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 293 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1925 recensioner från resenärerBaserat på 1925 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Hotel 11th Principe by Splendom Suites
  Från1.866krPer natt
  4,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 79 recensioner från resenärerBaserat på 79 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 35 ombonade rum. Denna anläggning byggdes 1880 och totalrenoverades 2017. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Hotel 11th Principe by Splendom Suites kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Från877krPer natt

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 971 recensioner från resenärerBaserat på 971 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger endast tio minuter i bil från Madrids centrum. Det finns kollektivtrafikförbindelser 50 m från hotellet och kongresscentret IFEMA finns på ett avstånd av ungefär 10 km. Hotellet är känt för sin närhet till den internationella flygplatsen Madrid-Barajas, som endast ligger fem minuter bort i bil. Hotellet erbjuder ett urval av fullt utrustade gästrum med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för att garantera en verkligt komfortabel vistelse. För ökad bekvämlighet tillhandahålls gratis transportservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras varje morgon, medan det finns en à la carte-meny för lunch och middag.

  Se mer
 • Ciudad De Fuenlabrada
  Från428krPer natt

  Ciudad De Fuenlabradastars

  Fuenlabrada, Madrid , Carretera fuenlabrada-pinto, km. 16,200 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 46 recensioner från resenärerBaserat på 46 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Fuenlabrada. Från denna egendom som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 70 rum. Anläggningen totalrenoverades 2008. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Ciudad De Fuenlabrada kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elba Madrid Alcalá
  Från1.210krPer natt

  Elba Madrid Alcalástars

  Arturo Soria, Madrid , Calle de alcala 476 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 119 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 969 recensioner från resenärerBaserat på 969 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Arturo Soria. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 9. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 261. Detta boende snyggades upp 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Elba Madrid Alcalá är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mirador de Chamartin
  Från1.274krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Plaza Castilla-Chamartin. Detta hotell har totalt 103 rum. Hotellet totalrenoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Arenas de Pinto
  Från725krPer natt

  Eurostars Arenas de Pintostars

  Pinto, Madrid , Calle de las arenas 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 451 recensioner från resenärerBaserat på 451 recensioner från resenärer

  This hotel is located in Pinto, 300 m from Nassica and the Factory Shopping Centre. It is around 2 km from Juan Carlos I park and the centre of Pinto, some 5 km from El Cesar metro station and 10 minutes' drive from the Warner Brothers Theme Park. This hotel enjoys a convenient setting just off the A4 motorway, 18 km south of Madrid. Madrid Airport is approximately 32 km away.

  Se mer
 • Opera
  Från1.915krPer natt

  Operastars

  Plaza España-Palacio Real area, Madrid , Cuesta de santo domingo 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1390 recensioner från resenärerBaserat på 1390 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Plaza España-Palacio Real. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har totalt 79 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Opera håller öppet dygnet runt. Opera tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Opera erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Espahotel Plaza Basilica
  Från1.098krPer natt

  Espahotel Plaza Basilicastars

  Santiago Bernabeu-Castellana area, Madrid , Calle del aviador zorita 27-31 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 201 recensioner från resenärerBaserat på 201 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell återfinns i Santiago Bernabeu-Castellana. 80 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2003. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Espahotel Plaza Basilica tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Espahotel Plaza Basilica. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Regina
  Från2.661krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 49 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3877 recensioner från resenärerBaserat på 3877 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 180. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2010. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Regina är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Regina kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  393  Hotell - Madrid
Sida  1  av  40
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här