Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  350kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • City House Florida Norte by Faranda
  Från771krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 238 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1794 recensioner från resenärerBaserat på 1794 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata)
  Från653krPer natt
  2,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 321 recensioner från resenärerBaserat på 321 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Gran Via. Från detta vandrarhem som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende renoverades 2009. Hostal The Good Rooms (antiguo hostal la plata) har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Axor Feria
  Från891krPer natt

  Axor Feriastars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle campezo 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 277 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1651 recensioner från resenärerBaserat på 1651 recensioner från resenärer

  Axor Feria hotell ligger intill flygplatsen Madrid-Barajas, och erbjuder modernt och elegant boende nära till IFEMA Trade Fair Centre. Gästerna erbjuds en mängd olika tjänster och faciliteter, inklusive gratis transfer till och från flygplatsen och IFEMA. The Park Juan Carlos I och en golfklubb är inom räckhåll, är centrala Madrid med dess otaliga historiska attraktioner bara en kort bilresa bort. Detta hotell är idealiskt för affärsresenärer och resenärer som vill bo nära flygplatsen.

  Se mer
 • Complutense
  Från469krPer natt

  Complutensestars

  Alcala de Henares, Madrid , Calle encomienda 9 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 23 recensioner från resenärerBaserat på 23 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell återfinns i Alcala de Henares. Från detta boende som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Detta hotell har 19 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Complutense bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggning tillåter endast små husdjur.

  Se mer
 • Hotel Victoria (Valdemoro)
  Från417krPer natt

  Hotel Victoria (Valdemoro)stars

  Valdemoro, Madrid , Calle ruiz de alda 6 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Valdemoro. Från detta boende som ligger inbäddat 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. De 65 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Hotel Victoria (Valdemoro) är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Senator Barajas
  Från925krPer natt

  Senator Barajasstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galeon 27 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Barajas-Ifema. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 303 ombonade rum. Denna anläggnings byggår är 1980. Senator Barajas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Senator Barajas. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Senator Barajas erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Senator Barajas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Från708krPer natt

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 913 recensioner från resenärerBaserat på 913 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger endast tio minuter i bil från Madrids centrum. Det finns kollektivtrafikförbindelser 50 m från hotellet och kongresscentret IFEMA finns på ett avstånd av ungefär 10 km. Hotellet är känt för sin närhet till den internationella flygplatsen Madrid-Barajas, som endast ligger fem minuter bort i bil. Hotellet erbjuder ett urval av fullt utrustade gästrum med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för att garantera en verkligt komfortabel vistelse. För ökad bekvämlighet tillhandahålls gratis transportservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras varje morgon, medan det finns en à la carte-meny för lunch och middag.

  Se mer
 • Vincci Capitol
  Från1.602krPer natt

  Vincci Capitolstars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 41 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1677 recensioner från resenärerBaserat på 1677 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Gran Via. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Från det här hotellet är det 20. 0 kilometer till backarna. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Vincci Capitol har totalt 144 rum. Detta boende renoverades 2017. Vincci Capitol har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vincci Capitol tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Vincci Capitol är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna på Vincci Capitol. Gästerna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ciudad De Fuenlabrada
  Från380krPer natt

  Ciudad De Fuenlabradastars

  Fuenlabrada, Madrid , Carretera de villaviciosa a pinto 20 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Fuenlabrada. Från detta hotell som är beläget 700 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 70 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2008. Alla gästerna på Ciudad De Fuenlabrada kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Petit Palace Alcala
  Från1.331krPer natt

  Petit Palace Alcalastars

  Gran Vía area, Madrid , Calle virgen de los peligros 2 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 964 recensioner från resenärerBaserat på 964 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Gran Via, är ett bra alternativ för familjer. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra kunder är det bara 20 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 66 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Petit Palace Alcala håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. På detta boende är stora husdjur är tillåtna. På Petit Palace Alcala kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  364  Hotell - Madrid
Sida  1  av  37
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här