Hotell i Madrid

Se på kartan
Hotell - Madrid

MadridFrån  323kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madrid

 • City House Hotel Florida Norte By Faranda
  Från810krPer natt
  3,5/5
  Kundomdömenav 266 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1886 recensioner från resenärerBaserat på 1886 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett centralt läge i Madrid, mitt emot tunnelbanestationen Principe Pio. Allmänna kommunikationsmedel gör att gästerna kan lätt utforska denna livliga stad. Det finns massor av butiker, barer, restauranger, nattklubbar och kulturella mötesplatser i närheten. Hotellet ligger nära Parque del Oeste och Parque del Moro samt nära stadens största gator och torg. Detta är det perfekta hotellet för att njuta av en avkopplande semester i den förtrollande spanska huvudstaden.

  Se mer
 • Vitium Urban Suites
  Från1.229krPer natt

  Vitium Urban Suitesstars

  Gran Vía area, Madrid , Gran via 61 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 486 recensioner från resenärerBaserat på 486 recensioner från resenärer

  Detta bekväma Guest House finns i Gran Via. Från denna anläggning som ligger inbäddad 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 18 rum. Denna anläggning byggdes 1931. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Vitium Urban Suites. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales Acis & Galatea Hotel
  Från1.131krPer natt

  Globales Acis & Galatea Hotelstars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle galatea 6 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 215 recensioner från resenärerBaserat på 215 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Barajas-Ifema. Från det här boendet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 26. Detta hotell totalrenoverades 2016. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Axor Feria
  Från952krPer natt

  Axor Feriastars

  Barajas-Ifema, Madrid , Calle campezo 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 279 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1676 recensioner från resenärerBaserat på 1676 recensioner från resenärer

  Axor Feria hotell ligger intill flygplatsen Madrid-Barajas, och erbjuder modernt och elegant boende nära till IFEMA Trade Fair Centre. Gästerna erbjuds en mängd olika tjänster och faciliteter, inklusive gratis transfer till och från flygplatsen och IFEMA. The Park Juan Carlos I och en golfklubb är inom räckhåll, är centrala Madrid med dess otaliga historiska attraktioner bara en kort bilresa bort. Detta hotell är idealiskt för affärsresenärer och resenärer som vill bo nära flygplatsen.

  Se mer
 • Hotel 11th Principe by Splendom Suites
  Från1.274krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Puerta del Sol-Plaza Mayor. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Hotel 11th Principe by Splendom Suites har totalt 35 rum. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1880 och totalrenoverades 2017. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggning tillåter endast små husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hotel 11th Principe by Splendom Suites. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SHS Hotel Aeropuerto
  Från708krPer natt

  SHS Hotel Aeropuertostars

  Barajas-Ifema, Madrid , Camino del aeropuerto 22 22 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 958 recensioner från resenärerBaserat på 958 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger endast tio minuter i bil från Madrids centrum. Det finns kollektivtrafikförbindelser 50 m från hotellet och kongresscentret IFEMA finns på ett avstånd av ungefär 10 km. Hotellet är känt för sin närhet till den internationella flygplatsen Madrid-Barajas, som endast ligger fem minuter bort i bil. Hotellet erbjuder ett urval av fullt utrustade gästrum med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för att garantera en verkligt komfortabel vistelse. För ökad bekvämlighet tillhandahålls gratis transportservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras varje morgon, medan det finns en à la carte-meny för lunch och middag.

  Se mer
 • Hotel Victoria (Valdemoro)
  Från450krPer natt

  Hotel Victoria (Valdemoro)stars

  Valdemoro, Madrid , Calle ruiz de alda 6 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Valdemoro. Från denna anläggning som är belägen 5 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Victoria (Valdemoro). Hotel Victoria (Valdemoro) tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Hotel Victoria (Valdemoro) kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Opera
  Från2.083krPer natt

  Operastars

  Plaza España-Palacio Real area, Madrid , Cuesta de santo domingo 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1384 recensioner från resenärerBaserat på 1384 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Plaza España-Palacio Real. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende har 79 rum. Opera genomgick en renovering 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på Opera är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Opera erbjuder. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Globales de los Reyes Hotel
  Från589krPer natt

  Globales de los Reyes Hotelstars

  San Sebastian de los Reyes, Madrid , Plaza de ciudad real 2 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 53 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 143 recensioner från resenärerBaserat på 143 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i San Sebastian de los Reyes. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 72 ombonade rum. Anläggningen byggdes 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Globales de los Reyes Hotel tillhandahåller parkering och garage. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Pasaje Hostal
  Från963krPer natt
  2,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta anspråkslösa vandrarhem, som återfinns i Puerta del Sol-Plaza Mayor, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. På El Pasaje Hostal kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  376  Hotell - Madrid
Sida  1  av  38
 

Beskrivning av destination

  Madrid är Spaniens huvudstad och administrativ huvudort i den autonoma regionen Madrid, som motsvarar den forna provinsen Madrid. Vi rekommenderar besök på följande intressanta platser: Pradomuseet (1785), Centro de Arte Reina Sofía, där man kan beundra Picassos berömda tavla Guernica, vaxkabinettet Museo de Cera, Naturhistoriska museet och konstmuseet Museo de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, m.fl. Man bör också se följande monument: resterna av Madrids stadsmur (800-talet), kyrkan San Nicolás de los Servitas, Casa de los Lujanes (ett adelshus från 1400-talet), kyrkan Capilla del Obispo (1500-talet), Segoviabron, Encarnaciónklostret (1600-talet), 1600-talstorget Plaza Mayor, som byggdes 1617 i en vacker renässansstil med en staty av Filip III i mitten. Ett annat viktigt monument är Kungliga slottet som invigdes 1714 av Karl III och anses vara ett av Europas vackraste palats. Upptäck denna betydande huvudstad som ger dig otaliga tillfällen att njuta. Besök Madrid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madrid

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner