Hotell i Alcudia

Se på kartan
 • Ona Aucanada
  Från1.916krPer natt

  Ona Aucanadastars

  Alcudia, Mallorca , D'es mirador 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Hotellet ligger i stadsdelen Alcanada, ett bostadsområde i norra Mallorca, 56 km från staden Palma. I 100m kan njuta av vikar och stränder i Puerto de Alcudia, och 10 minuters bilresa från Alcudia. Aparthotel består av 62 lägenheter och 11 stugor fullt utrustade, har 3 utomhuspooler, underhållning, aktivitetsprogram, restaurang, snackbar, gym och den nya spa Aucanada.

  Se mer
 • Can Simo Petit Hotel
  Från1.335krPer natt

  Can Simo Petit Hotelstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de sant jaume 1 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell återfinns i Alcudia. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1. 7 kilometer från detta boende. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2003. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Can Simo Petit Hotel har inte öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Can Simo Petit Hotel erbjuder. Kunderna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. På Can Simo Petit Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Can Vent Boutique
  Från1.322krPer natt

  Can Vent Boutiquestars

  Alcudia, Mallorca , Carrer sant jaume 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 13 recensioner från resenärerBaserat på 13 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Alcudia. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Senast detta hotell renoverades var 2012. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. På Can Vent Boutique kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Carlos V
  Från520krPer natt

  Apartamentos Carlos Vstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de pollentia 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i hjärtat av den medeltida staden Alcudia. Puerto Beach ligger 20 minuters bilresa från hotellet. Denna nyrenoverade lägenhet hotel har 20 lägenheter med 1 eller 2 sovrum. Lägenheterna är perfekt för familjer eller små grupper av vänner söker lugnt boende. Gästerna välkomnas i den trevliga atmosfären i den ljusa lobbyn. Faciliteter finns tillgängliga för gästerna på denna anläggning som inkluderar en restaurang. Förutom ett eget badrum med badkar, lägenheterna erbjuder en matsal och ett kök med kylskåp och mikrovågsugn. Ytterligare funktioner inkluderar en TV och telefon, samt värme- och klimatanläggning. Sängarna är bekväma för att säkerställa en god natts sömn till gästerna.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostetgeria La Victoria
  Från499krPer natt

  Petit Hotel Hostetgeria La Victoriastars

  Alcudia, Mallorca , Crta. cabo pinar, km 6 s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta enkla lantligt hotell är lokaliserat i Alcudia. Från detta lantliga hotell är det 800 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Petit Hotel Hostetgeria La Victoria byggdes 1400 och 2000 totalrenoverades det. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Detta barnvänliga Petit Hotel Hostetgeria La Victoria är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Alcudia Petit
  Från1.275krPer natt

  Alcudia Petitstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer d en serra 23 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Alcudia. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. Med sina totalt 9 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende byggdes 1800 och totalrenoverades 2013. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Alcudia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här