Hotell i Alcudia

Se på kartan
 • Ona Aucanada
  Från1.185krPer natt

  Ona Aucanadastars

  Alcudia, Mallorca , D'es mirador 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Hotellet ligger i stadsdelen Alcanada, ett bostadsområde i norra Mallorca, 56 km från staden Palma. I 100m kan njuta av vikar och stränder i Puerto de Alcudia, och 10 minuters bilresa från Alcudia. Aparthotel består av 62 lägenheter och 11 stugor fullt utrustade, har 3 utomhuspooler, underhållning, aktivitetsprogram, restaurang, snackbar, gym och den nya spa Aucanada.

  Se mer
 • Petit Hotel Hostetgeria La Victoria
  Från719krPer natt

  Petit Hotel Hostetgeria La Victoriastars

  Alcudia, Mallorca , Crta. cabo pinar, km 6 s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lantligt hotell ligger i Alcudia. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Denna anläggning som byggdes 1400 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2000. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Petit Hotel Hostetgeria La Victoria har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Zafiro Palace Alcudia
  Från1.852krPer natt

  Zafiro Palace Alcudiastars

  Alcudia, Mallorca , C/ camí real al moll 2 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1144 recensioner från resenärerBaserat på 1144 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Alcudia, är ett bra alternativ för familjer. Det totala antalet rum på Zafiro Palace Alcudia är 373. Det här hotellet byggdes 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Zafiro Palace Alcudia tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Zafiro Palace Alcudia erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alcudia Petit
  Från1.337krPer natt

  Alcudia Petitstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer d en serra 23 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 124 recensioner från resenärerBaserat på 124 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Alcudia. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Trots att denna anläggning byggdes 1800 har den genomgått en renovering 2013. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Alcudia Petit är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker.

  Se mer
 • Can Simo Petit Hotel
  Från1.285krPer natt

  Can Simo Petit Hotelstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de sant jaume 1 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lantligt hotell är beläget i Alcudia. Från detta boende som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här lantliga hotellet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 1. 7 kilometer från detta boende. Can Simo Petit Hotel garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Detta boende som byggdes 1850 totalrenoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Can Simo Petit Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Can Simo Petit Hotel. Can Simo Petit Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Can Simo Petit Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Carlos V
  Från523krPer natt

  Apartamentos Carlos Vstars

  Alcudia, Mallorca , Carrer de pollentia 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i hjärtat av den medeltida staden Alcudia. Puerto Beach ligger 20 minuters bilresa från hotellet. Denna nyrenoverade lägenhet hotel har 20 lägenheter med 1 eller 2 sovrum. Lägenheterna är perfekt för familjer eller små grupper av vänner söker lugnt boende. Gästerna välkomnas i den trevliga atmosfären i den ljusa lobbyn. Faciliteter finns tillgängliga för gästerna på denna anläggning som inkluderar en restaurang. Förutom ett eget badrum med badkar, lägenheterna erbjuder en matsal och ett kök med kylskåp och mikrovågsugn. Ytterligare funktioner inkluderar en TV och telefon, samt värme- och klimatanläggning. Sängarna är bekväma för att säkerställa en god natts sömn till gästerna.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Alcudia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här