Hotell i Arta

Se på kartan
 • Forn Nou
  Från1.466krPer natt

  Forn Noustars

  Arta, Mallorca , Centre 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Arta area. Forn Nou garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • Can Moragues
  Från1.312krPer natt

  Can Moraguesstars

  Arta, Mallorca , Pou nou 12 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 100 recensioner från resenärerBaserat på 100 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Arta area. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 6 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Alla som valt detta boende, som har totalt 8 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Can Moragues tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Can Moragues tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Yartan Boutique Hotel
  Från1.710krPer natt

  Yartan Boutique Hotelstars

  Arta, Mallorca , Trespolet 8 - Karta
   

  Detta gulliga livsstilshotell ligger i Arta area. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 11 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Yartan Boutique Hotel babysängar på begäran. Alla rum på Yartan Boutique Hotel är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Sant Salvador
  Från1.765krPer natt

  Sant Salvadorstars

  Arta, Mallorca , Carrer del pou nou 26 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 110 recensioner från resenärerBaserat på 110 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Arta area. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sant Salvador som har totalt 8 rum. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Arta

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här