Hotell i Binissalem

Se på kartan
 • Torrent Fals
  Från1.559krPer natt

  Torrent Falsstars

  Binissalem, Mallorca , Carretera santa maría - sencelles, km 4,5 sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Binissalem. Det främsta nöjesområdet ligger 7. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 7. 0 kilometer. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 18. 0 kilometer till hamnen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Detta boende som byggdes 1600 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Torrent Fals babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Torrent Fals är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Sa Torre De Santa Eugenia
  Från1.569krPer natt

  Hotel Sa Torre De Santa Eugeniastars

  Binissalem, Mallorca , Carretera santa maria -sencelles km. 7 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hus på landet ligger i Binissalem. Från detta hus på landet som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 7. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här huset på landet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 7. 0 kilometer. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 25. 0 kilometer till hamnen. Hotel Sa Torre De Santa Eugenia garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Detta boende genomgick en renovering 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Hotel Sa Torre De Santa Eugenia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Can Solé Petit Hotel
  Från926krPer natt

  Can Solé Petit Hotelstars

  Binissalem, Mallorca , L'esglèsia 8 - Karta
   

  Detta mysiga hotell ligger i Binissalem. Med sina totalt 4 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta hotell byggdes 1810 och totalrenoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Can Solé Petit Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Binissalem

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här