Hotell i Cala Bona

Se på kartan
 • Cap de Mar
  Från1.752krPer natt

  Cap de Marstars

  Cala Bona, Mallorca , Maritimo 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 166 recensioner från resenärerBaserat på 166 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell ligger i Cala Bona. Från detta boende som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 71 rum. Cap de Mar genomgick en renovering 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på denna anläggning. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Del Mar
  Från1.391krPer natt

  Catalonia Del Marstars

  Cala Bona, Mallorca , Del moll 15 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1339 recensioner från resenärerBaserat på 1339 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Cala Bona. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. De 189 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2015. Catalonia Del Mar har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ.

  Se mer
 • Ferrer Isabel
  Från1.102krPer natt

  Ferrer Isabelstars

  Cala Bona, Mallorca , Ronda d'es prats s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala Bona. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Detta boende har 113 rum. Detta boende snyggades upp 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Ferrer Isabel bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Ferrer Isabel. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Cala Bona
  Från1.725krPer natt

  Hotel Cala Bonastars

  Cala Bona, Mallorca , Passeig del moll - cala bona 7 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Cala Bona. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 60 meter från detta hotell. Detta boende har totalt 195 ombonade rum. Hotel Cala Bona totalrenoverades 2018. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Hotel Cala Bona är inte någon husdjursvänlig anläggning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Son Corb Boutique Hotel
  Från1.310krPer natt

  Son Corb Boutique Hotelstars

  Cala Bona, Mallorca , - predio son corb. camino punta rotja s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 122 recensioner från resenärerBaserat på 122 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala Bona. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 700 meter från denna anläggning. Våra besökare har 6. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Denna anläggning innefattar 22 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2004. Son Corb Boutique Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Son Corb Boutique Hotel håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På Son Corb Boutique Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Ilusion Moreyo
  Från638krPer natt

  Hotel Ilusion Moreyostars

  Cala Bona, Mallorca , Paseo maritimo 8 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 583 recensioner från resenärerBaserat på 583 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cala Bona. Från detta hotell som är beläget 25 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 25 meter från denna anläggning. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. De 64 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotel Ilusion Moreyo genomgick en totalrenovering 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell är miljövänligt. Gäster som bor på Hotel Ilusion Moreyo kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala Bona

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här