Hotell i Cala Bona

Se på kartan
 • Som Llevant Suites
  Från760krPer natt

  Som Llevant Suitesstars

  Cala Bona, Mallorca , Calle del lliri s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Cala Bona. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Detta boende har totalt 83 ombonade rum. Som Llevant Suites totalrenoverades 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på Som Llevant Suites är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Kunderna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ferrer Isabel
  Från560krPer natt

  Ferrer Isabelstars

  Cala Bona, Mallorca , Ronda d'es prats s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala Bona, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. De 113 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Ferrer Isabel genomgick en renovering 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDe som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. På Ferrer Isabel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Del Mar
  Från645krPer natt

  Catalonia Del Marstars

  Cala Bona, Mallorca , Del moll 15 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1275 recensioner från resenärerBaserat på 1275 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Cala Bona. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta hotell. De 189 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Catalonia Del Mar är inte någon husdjursvänlig anläggning. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala Bona

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här