Hotell i Cala D'Or Area

Se på kartan
 • Playa Ferrera
  Från359krPer natt

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort är särskilt utformad för familjer och finns i Cala d'Or. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är det 2. 5 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 148 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Playa Ferrera kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Primasol Cala d'Or Gardens
  Från854krPer natt

  Primasol Cala d'Or Gardensstars

  Cala d'Or, Mallorca , Sa cova blanca, 1-cala egos - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell har ett underbart centralt läge och ligger bara 150 meter från stranden Cala Egos. Den består av tio byggnader i medelhavsstil kring en vacker anlagd trädgård med flera pooler för vuxna och barn. Den berömda marinan med sina många restauranger, barer och kaféer ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Palia Hotel Dolce Farniente
  Från695krPer natt

  Palia Hotel Dolce Farnientestars

  Cala d'Or, Mallorca , Cala egos s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1325 recensioner från resenärerBaserat på 1325 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Cala d'Or, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 302 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på Palia Hotel Dolce Farniente bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Palia Hotel Dolce Farniente babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Palia Hotel Dolce Farniente erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Palia Hotel Dolce Farniente kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo Ponent Playa
  Från694krPer natt

  Barcelo Ponent PlayastarsGreenProgram Icon

  Cala d'Or, Mallorca , Cala ferrera-felanitx s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4313 recensioner från resenärerBaserat på 4313 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala d'Or. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 430. Denna anläggning snyggades upp 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning är miljövänlig. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Barcelo Ponent Playa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis D'or
  Från425krPer natt

  Oasis D'orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Cala d'Or. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Boendet har totalt 22 rum. Oasis D'or är från år 1965. Fast och trådlös internetanslutning finns på Oasis D'or. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cala d'Or Playa
  Från612krPer natt

  Cala d'Or Playastars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda punta grossa 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i hjärtat av det livliga turistcentrum i Cala d'Or. Anläggningen ligger bara 300 meter från den fantastiska stranden Casa Esmeralda. Stadens centrum ligger en kort promenad från hotellet, där kan gästerna utforska dess livliga nattliv och fina nöjen. Anläggningen ligger bara 900 meter från stranden Cala Gran. Detta underbara komplexa har vackert designade lägenheter, som ger en riktig hemkänsla. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för ökad trivsel. Gästerna kommer att bli nöjda att hitta en rad faciliteter och tjänster på hotellet.

  Se mer
 • Cala Dor Park Aptos
  Från385krPer natt

  Cala Dor Park Aptosstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Där den är belägen i Cala d'Or är denna mysiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Totalt 75 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Cala Dor Park Aptos totalrenoverades 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Cala Dor Park Aptos tillhandahåller babysängar på begäran. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Cala Dor Park Aptos. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Cala Dor Park Aptos. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gavimar La Mirada Club Resort
  Från725krPer natt

  Gavimar La Mirada Club Resortstars

  Cala d'Or, Mallorca , Es forti s/n - Karta
   

  Perfekt för familjer och en bekväm lägenhet som är lokaliserad i Cala d'Or. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna lägenhet. Totalt 120 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Gavimar La Mirada Club Resort . Senast detta boende renoverades var 1998. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Gavimar La Mirada Club Resort . Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gavimar Ariel Chico Club & Resort
  Från444krPer natt

  Gavimar Ariel Chico Club & Resortstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d ariel 1-2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Cala d'Or. Från denna egendom som är belägen 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. 210 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende genomgick en renovering 2000. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gavimar Ariel Chico Club & Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Alla som valt detta boende kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa
  Från2.282krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Porto Petro. Från detta hotell som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Våra besökare har 46. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 319 trivsamma rum. Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa är från år 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa några rullstolsanpassade rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  29  Hotell - Cala D'Or Area
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Cala D'Or Area

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner