Hotell i Cala d'Or

Se på kartan
 • Dor
  Från526krPer natt

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Cala d'Or. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Totalt 50 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende renoverades 2015. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Playa Ferrera
  Från339krPer natt

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 346 recensioner från resenärerBaserat på 346 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort är särskilt utformad för familjer och finns i Cala d'Or. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är det 2. 5 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 148 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Playa Ferrera kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cala d'Or Playa
  Från831krPer natt

  Cala d'Or Playastars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda punta grossa 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 986 recensioner från resenärerBaserat på 986 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i hjärtat av det livliga turistcentrum i Cala d'Or. Anläggningen ligger bara 300 meter från den fantastiska stranden Casa Esmeralda. Stadens centrum ligger en kort promenad från hotellet, där kan gästerna utforska dess livliga nattliv och fina nöjen. Anläggningen ligger bara 900 meter från stranden Cala Gran. Detta underbara komplexa har vackert designade lägenheter, som ger en riktig hemkänsla. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för ökad trivsel. Gästerna kommer att bli nöjda att hitta en rad faciliteter och tjänster på hotellet.

  Se mer
 • Primasol Cala d'Or Gardens
  Från761krPer natt

  Primasol Cala d'Or Gardensstars

  Cala d'Or, Mallorca , Sa cova blanca, 1-cala egos - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell har ett underbart centralt läge och ligger bara 150 meter från stranden Cala Egos. Den består av tio byggnader i medelhavsstil kring en vacker anlagd trädgård med flera pooler för vuxna och barn. Den berömda marinan med sina många restauranger, barer och kaféer ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Gavimar Ariel Chico Club & Resort
  Från643krPer natt

  Gavimar Ariel Chico Club & Resortstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d ariel 1-2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Cala d'Or. Från denna egendom som är belägen 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. 210 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende genomgick en renovering 2000. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gavimar Ariel Chico Club & Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Alla som valt detta boende kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ROC Las Rocas
  Från1.116krPer natt

  ROC Las Rocasstars

  Cala d'Or, Mallorca , Es forti 107 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1305 recensioner från resenärerBaserat på 1305 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell, som återfinns i Cala d'Or, är ett bra alternativ för familjer. Från den här egendomen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 450 meter från denna egendom. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 208 rum. Detta boende renoverades 2013. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På ROC Las Rocas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gavimar Cala Gran Costa Del Sur
  Från476krPer natt

  Gavimar Cala Gran Costa Del Surstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda de sa cala gran 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1935 recensioner från resenärerBaserat på 1935 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Cala d'Or. Från detta hotell som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Gavimar Cala Gran Costa Del Sur har totalt 169 rum. Detta hotell snyggades upp 2000. Gavimar Cala Gran Costa Del Sur har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Blue Sea Ses Cases D'Or
  Från444krPer natt

  Blue Sea Ses Cases D'Orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Cala d'Or. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 65 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna egendom. Denna anläggning innefattar 44 trivsamma rum. Anläggningen totalrenoverades 2005. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Blue Sea Ses Cases D'Or. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Blue Sea Ses Cases D'Or. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sentido Tucan
  Från826krPer natt

  Sentido Tucanstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer boulevard 4 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1179 recensioner från resenärerBaserat på 1179 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala d'Or är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Sentido Tucan har totalt 177 rum. Sentido Tucan genomgick en totalrenovering 2015. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende tillåter inte husdjur. Gästerna som bor på detta boende kan dra fördel av boendets hälso- och väbefinnandeutbud. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis D'or
  Från305krPer natt

  Oasis D'orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Cala d'Or. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Boendet har totalt 22 rum. Oasis D'or är från år 1965. Fast och trådlös internetanslutning finns på Oasis D'or. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Cala d'Or
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Cala d'Or

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här