Hotell i Cala d'Or

Se på kartan
 • Playa Ferrera
  Från1.090krPer natt

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Denna bekväma resort är särskilt utformad för familjer och finns i Cala d'Or. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna resort är det 100 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 2. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Playa Ferrera är 148. Anläggningen totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet finns på Playa Ferrera. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Dor
  Från1.189krPer natt

  Dorstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avenida calonge s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Cala d'Or. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 50 trivsamma rum. Dor genomgick en totalrenovering 2015. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Dor håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta boende tillåter små husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Dor är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Blue Sea Club Martha’s
  Från1.215krPer natt

  Blue Sea Club Martha’sstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2107 recensioner från resenärerBaserat på 2107 recensioner från resenärer

  Beläget endast några steg från en vit sandstrand ligger detta familjevänliga hotellkomplex som är beläget i den populär turistorten Cala d'Or I den sydöstra kanten av medelhavsön Majorca. En stor variation av restauranger och barer ligger på gångavstånd. Cala d'Or marinor och Portopetro är lättillgängliga. Den internationella flygplatsen i Palma är nåbar via cirka en timmes bilfärd.

  Se mer
 • Club Es Talaial
  Från1.158krPer natt

  Club Es Talaialstars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda d es forti 20 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 579 recensioner från resenärerBaserat på 579 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala d'Or, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Våra resenärer har 47. 4 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 35 meter. Detta hotell innefattar 250 trivsamma rum. Detta boende genomgick en renovering 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Club Es Talaial. Dygnet-runt-servicen på Club Es Talaial bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Club Es Talaial babysängar på begäran. Club Es Talaial förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Club Es Talaial. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Club Es Talaial är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ROC Las Rocas
  Från1.541krPer natt

  ROC Las Rocasstars

  Cala d'Or, Mallorca , Es forti 107 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1362 recensioner från resenärerBaserat på 1362 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt lägenhetshotell som är lokaliserat i Cala d'Or. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här lägenhetshotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 450 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 1. 5 kilometer till hamnen. Totalt 208 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på ROC Las Rocas. Detta boende totalrenoverades 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. ROC Las Rocas har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta boende tillåter inte husdjur. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sol Naixent-Bonaire
  Från913krPer natt

  Sol Naixent-Bonairestars

  Cala d'Or, Mallorca , De sa sitge 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala d'Or. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Våra gäster har 47. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 54 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2001. För gästernas bekvämlighet har denna anläggning internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cala d'Or Playa
  Från1.770krPer natt

  Cala d'Or Playastars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda punta grossa 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1010 recensioner från resenärerBaserat på 1010 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i hjärtat av det livliga turistcentrum i Cala d'Or. Anläggningen ligger bara 300 meter från den fantastiska stranden Casa Esmeralda. Stadens centrum ligger en kort promenad från hotellet, där kan gästerna utforska dess livliga nattliv och fina nöjen. Anläggningen ligger bara 900 meter från stranden Cala Gran. Detta underbara komplexa har vackert designade lägenheter, som ger en riktig hemkänsla. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för ökad trivsel. Gästerna kommer att bli nöjda att hitta en rad faciliteter och tjänster på hotellet.

  Se mer
 • Blue Sea Ses Cases D'Or
  Från1.747krPer natt

  Blue Sea Ses Cases D'Orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es parc de la mar 6 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 113 recensioner från resenärerBaserat på 113 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en anspråkslös lägenhet som är lokaliserad i Cala d'Or. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 65 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta boende. Totalt 44 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Blue Sea Ses Cases D'Or. Denna anläggning genomgick en renovering 2005. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Blue Sea Ses Cases D'Or är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Palia Dolce Farniente
  Från1.284krPer natt

  Hotel Palia Dolce Farnientestars

  Cala d'Or, Mallorca , Cala egos s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1412 recensioner från resenärerBaserat på 1412 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala d'Or, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Totalt 302 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Hotel Palia Dolce Farniente är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta boende. Kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Primasol Cala d'Or Gardens
  Från957krPer natt

  Primasol Cala d'Or Gardensstars

  Cala d'Or, Mallorca , Sa cova blanca, 1-cala egos - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 462 recensioner från resenärerBaserat på 462 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell har ett underbart centralt läge och ligger bara 150 meter från stranden Cala Egos. Den består av tio byggnader i medelhavsstil kring en vacker anlagd trädgård med flera pooler för vuxna och barn. Den berömda marinan med sina många restauranger, barer och kaféer ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  27  Hotell - Cala d'Or
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Cala d'Or

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Blue Sea Club Martha’s
  Blue Sea Club Martha’s
  3,7/5
  Kundomdömenav  59 Åsikter

  Stort hotell med mycket aktiviteter för alla åldrar (dock inget vi utnyttjade). Många pooler, flera matställen, gym, biljard och pingisbord, fotboll och tennisplan. Stor utomhusscen med uppträdanden, ...

  Anonym
  Hotelopias kund, 03/08/2017

  Från1.215krSe mer

 • Blue Sea Es Bolero
  Blue Sea Es Bolero
  4,2/5
  Kundomdömenav  32 Åsikter

  Lungt och trevligt med flera poler. Bodde på rum 9134 med solaltan som uppskattades mycket.

  Inge
  Hotelopias kund, 18/09/2017

  Från1.274krSe mer