Hotell i Cala d'Or

Se på kartan
 • Playa Ferrera
  Från364krPer natt

  Playa Ferrerastars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer d'es forn 27 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort är särskilt utformad för familjer och finns i Cala d'Or. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är det 2. 5 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 148 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Playa Ferrera kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Primasol Cala d'Or Gardens
  Från866krPer natt

  Primasol Cala d'Or Gardensstars

  Cala d'Or, Mallorca , Sa cova blanca, 1-cala egos - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell har ett underbart centralt läge och ligger bara 150 meter från stranden Cala Egos. Den består av tio byggnader i medelhavsstil kring en vacker anlagd trädgård med flera pooler för vuxna och barn. Den berömda marinan med sina många restauranger, barer och kaféer ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Palia Hotel Dolce Farniente
  Från705krPer natt

  Palia Hotel Dolce Farnientestars

  Cala d'Or, Mallorca , Cala egos s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1325 recensioner från resenärerBaserat på 1325 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Cala d'Or, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 302 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på Palia Hotel Dolce Farniente bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Palia Hotel Dolce Farniente babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Palia Hotel Dolce Farniente erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Palia Hotel Dolce Farniente kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo Ponent Playa
  Från704krPer natt

  Barcelo Ponent PlayastarsGreenProgram Icon

  Cala d'Or, Mallorca , Cala ferrera-felanitx s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4314 recensioner från resenärerBaserat på 4314 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala d'Or. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Det totala antalet rum är 430. Denna anläggning snyggades upp 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning är miljövänlig. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Barcelo Ponent Playa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis D'or
  Från431krPer natt

  Oasis D'orstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Cala d'Or. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Boendet har totalt 22 rum. Oasis D'or är från år 1965. Fast och trådlös internetanslutning finns på Oasis D'or. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Palia Puerto del Sol
  Från926krPer natt

  Palia Puerto del Solstars

  Cala d'Or, Mallorca , Porto cari cala llonga s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 878 recensioner från resenärerBaserat på 878 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala d'Or. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 600 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 20 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Palia Puerto del Sol är 233. Palia Puerto del Sol genomgick en totalrenovering 2018. Palia Puerto del Sol har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Palia Puerto del Sol tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utforska de olika matställena som Palia Puerto del Sol erbjuder. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cala d'Or Playa
  Från621krPer natt

  Cala d'Or Playastars

  Cala d'Or, Mallorca , Avinguda punta grossa 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 985 recensioner från resenärerBaserat på 985 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetskomplex ligger i hjärtat av det livliga turistcentrum i Cala d'Or. Anläggningen ligger bara 300 meter från den fantastiska stranden Casa Esmeralda. Stadens centrum ligger en kort promenad från hotellet, där kan gästerna utforska dess livliga nattliv och fina nöjen. Anläggningen ligger bara 900 meter från stranden Cala Gran. Detta underbara komplexa har vackert designade lägenheter, som ger en riktig hemkänsla. Lägenheterna är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för ökad trivsel. Gästerna kommer att bli nöjda att hitta en rad faciliteter och tjänster på hotellet.

  Se mer
 • Cala Dor Park Aptos
  Från389krPer natt

  Cala Dor Park Aptosstars

  Cala d'Or, Mallorca , Carrer dels ravells s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Där den är belägen i Cala d'Or är denna mysiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Totalt 75 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Cala Dor Park Aptos totalrenoverades 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Cala Dor Park Aptos tillhandahåller babysängar på begäran. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Cala Dor Park Aptos. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Cala Dor Park Aptos. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sol Cala d'Or Apartamentos
  Från464krPer natt

  Sol Cala d'Or Apartamentosstars

  Cala d'Or, Mallorca , Calle els revells s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1222 recensioner från resenärerBaserat på 1222 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex har ett lugnt läge på den östra sidan av ön Mallorca. Cala Gran bukten ligger bara 250 meter från hotellet och det är bara 400 meter till närmaste köpcentrum. Stället har totalt 90 lägenheter och ett flertal egna faciliteter. Både den charmiga loungen och den frestande snackbaren serverar läckra godsaker i en mysig atmosfär. Var och en av de smakfulla lägenheterna har ett kaklat badrum och individuellt reglerbar värme och luftkonditionering. De har också en balkong som standard. I anläggningens trevliga utomhusområde finns en pool och en avskild barnpool.

  Se mer
 • Antares
  Från515krPer natt

  Antaresstars

  Cala d'Or, Mallorca , Boulevard 23 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Cala d'Or. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. 40 välkomnande rum finns på anläggningen. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Antares. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Cala d'Or
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Cala d'Or

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här