Hotell i Cala Mandia

Se på kartan
 • Blau Punta Reina Resort
  Från2.421krPer natt

  Blau Punta Reina Resortstars

  Cala Mandia, Mallorca , urbanización cala mandia, calle s´algar s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2282 recensioner från resenärerBaserat på 2282 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort är perfekt för familjer och ligger i Cala Mandia. Från det här boendet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Totalt 600 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Blau Punta Reina Resort. Blau Punta Reina Resort genomgick en totalrenovering 2008. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Blau Punta Reina Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Blau Punta Reina Resort erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Blau Punta Reina Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Insotel Cala Mandia Resort & Spa
  Från5.749krPer natt

  Insotel Cala Mandia Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Cala Mandia, Mallorca , Federico garcia lorca s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2688 recensioner från resenärerBaserat på 2688 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Mandia är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. Insotel Cala Mandia Resort & Spa har totalt 514 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Insotel Cala Mandia Resort & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Insotel Cala Mandia Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på Insotel Cala Mandia Resort & Spa är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Insotel Cala Mandia Resort & Spa. Insotel Cala Mandia Resort & Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Insotel Cala Mandia Resort & Spa erbjuder. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen.

  Se mer
 • Hotel Cala Romantica Mallorca
  Från1.647krPer natt

  Hotel Cala Romantica Mallorcastars

  Cala Mandia, Mallorca , S'estany d'en mas - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Cala Mandia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. 267 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2006. Hotel Cala Romantica Mallorca har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala Mandia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här