Hotell i Cala Mayor

Se på kartan
 • Eurostars Marivent
  Från733krPer natt

  Eurostars Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Dina moore 6 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i centrum av Cala Mayor på den härliga ön Mallorca. Hotellet ligger nära butiker och nöjeslokaler och bara 600 meter från en fin liten sandstrand. Hotellet hälsar gästerna med värme och charm samt välkomna dem med löfte om en avkopplande vistelse. Rummen är smakfullt inredda och har en avkopplande miljö där man kan njuta av vilsam sömn. Gästerna kommer att vara nöjd med de många exemplariska faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda. Detta hotell imponerar säkert på alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Be Live Adults Only Costa Palma
  Från935krPer natt

  Be Live Adults Only Costa Palmastars

  Cala Mayor, Mallorca , Guillen diaz playa 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 554 recensioner från resenärerBaserat på 554 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Cala Mayor. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 10 meter till närmaste strand. Våra besökare har 10. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 5 kilometer till hamnen. Be Live Adults Only Costa Palma har totalt 143 rum. Detta boende snyggades upp 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Be Live Adults Only Costa Palma håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena på Be Live Adults Only Costa Palma är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Be Live Adults Only Marivent
  Från708krPer natt

  Be Live Adults Only Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer gavina 9 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1473 recensioner från resenärerBaserat på 1473 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Cala Mayor. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende har ett strandnära läge. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till hamnen. De 195 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell renoverades 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Adults Only Marivent. Husdjur är inte tillåtna på Be Live Adults Only Marivent. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Be Live Adults Only Marivent kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Joan Miró Museum
  Från723krPer natt

  Hotel Joan Miró Museumstars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer bartomeu fons 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 267 recensioner från resenärerBaserat på 267 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell ligger i turistområdet i Cala Mayor, på den charmiga ön Mallorca. Hotellet ligger bara 600 meter från havet och stranden. Gästerna kommer att befinna sig nära en mängd med shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen. Allmänna transportnätet finns i närheten. Detta underbara hotell imponerar och välkomnar gäster med utmärkt service och vänlighet. Rummen är vackert inredda, med uppfriskande toner och en avkopplande atmosfär. Gästerna kan utnyttja de många faciliteter och tjänster som detta charmiga hotell har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala Mayor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här