Hotell i Cala Mayor

Se på kartan
 • Blue Bay
  Från1.104krPer natt

  Blue Baystars

  Cala Mayor, Mallorca , Camino vecinal de génova - sant agustí 30 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 63 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 833 recensioner från resenärerBaserat på 833 recensioner från resenärer

  Detta hotell, som omges av en vacker medelhavsträdgård på 3 200 kvm, har ett utmärkt läge cirka 500 m från den berömda stranden i Cala Mayor. Inom området hittar gästerna ett varierat utbud av affärer, barer, restauranger och pubar. Praktiska allmänna kommunikationer ligger bara 50 meter från hotellet, och erbjuder goda förbindelser till centrum av Palma och andra platser av turistiskt intresse.

  Se mer
 • Eurostars Marivent
  Från1.322krPer natt

  Eurostars Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Dina moore 6 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 92 recensioner från resenärerBaserat på 92 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i centrum av Cala Mayor på den härliga ön Mallorca. Hotellet ligger nära butiker och nöjeslokaler och bara 600 meter från en fin liten sandstrand. Hotellet hälsar gästerna med värme och charm samt välkomna dem med löfte om en avkopplande vistelse. Rummen är smakfullt inredda och har en avkopplande miljö där man kan njuta av vilsam sömn. Gästerna kommer att vara nöjd med de många exemplariska faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda. Detta hotell imponerar säkert på alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Be Live Experience Costa Palma
  Från1.967krPer natt

  Be Live Experience Costa Palmastars

  Cala Mayor, Mallorca , Guillen diaz playa 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 630 recensioner från resenärerBaserat på 630 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Mayor är detta charmiga hotell endast avsett för vuxna. Från det här hotellet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Våra kunder har 10. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 143 rum. Detta hotell totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Experience Costa Palma. De gemensamma utrymmen på Be Live Experience Costa Palma är rullstolsanpassade. Be Live Experience Costa Palma är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Be Live Experience Costa Palma. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Be Live Experience Costa Palma erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santos Nixe Palace
  Från4.729krPer natt

  Santos Nixe Palacestars

  Cala Mayor, Mallorca , Avda. joan miro 269 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1104 recensioner från resenärerBaserat på 1104 recensioner från resenärer

  This luxurious hotel is situated 5 minutes from the centre of Palmas, directly next to the Cala Mayor beach near the royal Marivent Palace. Close by, lies the Club de Mar marina and Puerto Portals. The airport is only about 16 km from the hotel. Shops, bars, pubs, restaurants and nightclubs as well as a golf course all lie within 3 km of the hotel.

  Se mer
 • Be Live Adults Only Marivent
  Från1.813krPer natt

  Be Live Adults Only Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer gavina 9 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1619 recensioner från resenärerBaserat på 1619 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Mayor är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från det här hotellet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna anläggning har ett strandnära läge. Från denna egendom är det 3. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 195. Hotellet totalrenoverades 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel
  Från2.817krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Mayor är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Denna anläggning har ett strandnära läge. Från detta hotell är det 3. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 67. Detta hotell snyggades upp 2012. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel bidrar till gästernas trivsel. Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BQ Belvedere
  Från1.710krPer natt

  BQ Belvederestars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer mitja lluna 4 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2658 recensioner från resenärerBaserat på 2658 recensioner från resenärer

  Detta hotell är lugnt beläget på en kulle omgivet av tall-lundar i stadsdelen San Augustin. Närmaste allmänna kommunikationer finns inom gångavstånd. Den vackra viken i Cala Mayor och många affärer, restauranger och pubar är 800 meters promenad bort. Den pittoreska huvudstaden Palma ligger cirka 5 km från hotellet. Gästerna kan njuta av den stora attraktiva 19000 kvadratmeter stora trädgården. Det eleganta hotellet har en lobby, ett spel-rum och TV-rum. Bland restaurang alternativen finns en bar och en luftkonditionerad à-la-carte-restaurang. Barnen kan leka och stoja i barnklubben och på lekplatsen. De inbjudande rummen med egna badrum är utrustade med satellit/kabel-TV, fläkt och balkong eller terrass med havsutsikt. Här finns dessutom två pooler med snackbar. Närmaste golfbana ligger 3 km bort.

  Se mer
 • Hotel Joan Miró Museum
  Från1.087krPer natt

  Hotel Joan Miró Museumstars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer bartomeu fons 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 290 recensioner från resenärerBaserat på 290 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell ligger i turistområdet i Cala Mayor, på den charmiga ön Mallorca. Hotellet ligger bara 600 meter från havet och stranden. Gästerna kommer att befinna sig nära en mängd med shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen. Allmänna transportnätet finns i närheten. Detta underbara hotell imponerar och välkomnar gäster med utmärkt service och vänlighet. Rummen är vackert inredda, med uppfriskande toner och en avkopplande atmosfär. Gästerna kan utnyttja de många faciliteter och tjänster som detta charmiga hotell har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala Mayor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här