Hotell i Cala Mayor

Se på kartan
 • Be Live Adults Only Costa Palma
  Från1.117krPer natt

  Be Live Adults Only Costa Palmastars

  Cala Mayor, Mallorca , Guillen diaz playa 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Cala Mayor. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 10. 8 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 5 kilometer till hamnen. Totalt 143 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2012. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Be Live Adults Only Costa Palma håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Be Live Adults Only Costa Palma är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Be Live Adults Only Costa Palma kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santos Nixe Palace
  Från2.869krPer natt

  Santos Nixe Palacestars

  Cala Mayor, Mallorca , Avda. joan miro 269 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1067 recensioner från resenärerBaserat på 1067 recensioner från resenärer

  This luxurious hotel is situated 5 minutes from the centre of Palmas, directly next to the Cala Mayor beach near the royal Marivent Palace. Close by, lies the Club de Mar marina and Puerto Portals. The airport is only about 16 km from the hotel. Shops, bars, pubs, restaurants and nightclubs as well as a golf course all lie within 3 km of the hotel.

  Se mer
 • Be Live Adults Only Marivent
  Från1.169krPer natt

  Be Live Adults Only Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer gavina 9 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1511 recensioner från resenärerBaserat på 1511 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Cala Mayor. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende har ett strandnära läge. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till hamnen. De 195 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell renoverades 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Adults Only Marivent. Husdjur är inte tillåtna på Be Live Adults Only Marivent. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Be Live Adults Only Marivent kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Marivent
  Från899krPer natt

  Eurostars Mariventstars

  Cala Mayor, Mallorca , Dina moore 6 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i centrum av Cala Mayor på den härliga ön Mallorca. Hotellet ligger nära butiker och nöjeslokaler och bara 600 meter från en fin liten sandstrand. Hotellet hälsar gästerna med värme och charm samt välkomna dem med löfte om en avkopplande vistelse. Rummen är smakfullt inredda och har en avkopplande miljö där man kan njuta av vilsam sömn. Gästerna kommer att vara nöjd med de många exemplariska faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda. Detta hotell imponerar säkert på alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Blue Bay
  Från665krPer natt

  Blue Baystars

  Cala Mayor, Mallorca , Camino vecinal de génova - sant agustí 30 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 803 recensioner från resenärerBaserat på 803 recensioner från resenärer

  Detta hotell, som omges av en vacker medelhavsträdgård på 3 200 kvm, har ett utmärkt läge cirka 500 m från den berömda stranden i Cala Mayor. Inom området hittar gästerna ett varierat utbud av affärer, barer, restauranger och pubar. Praktiska allmänna kommunikationer ligger bara 50 meter från hotellet, och erbjuder goda förbindelser till centrum av Palma och andra platser av turistiskt intresse.

  Se mer
 • Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel
  Från1.378krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 421 recensioner från resenärerBaserat på 421 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Mayor är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Denna egendom har ett strandnära läge. Från denna anläggning är det 3. 5 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 67 rum. Detta boende totalrenoverades 2012. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Be Live Adults Only La Cala Boutique Hotel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan resenärerna få roliga upplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Joan Miró Museum
  Från1.055krPer natt

  Hotel Joan Miró Museumstars

  Cala Mayor, Mallorca , Carrer bartomeu fons 8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell ligger i turistområdet i Cala Mayor, på den charmiga ön Mallorca. Hotellet ligger bara 600 meter från havet och stranden. Gästerna kommer att befinna sig nära en mängd med shoppingmöjligheter, restauranger och nöjesställen. Allmänna transportnätet finns i närheten. Detta underbara hotell imponerar och välkomnar gäster med utmärkt service och vänlighet. Rummen är vackert inredda, med uppfriskande toner och en avkopplande atmosfär. Gästerna kan utnyttja de många faciliteter och tjänster som detta charmiga hotell har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala Mayor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här