Hotell i Cala Millor

Se på kartan
 • Blue Sea Hotel Don Jaime
  Från744krPer natt

  Blue Sea Hotel Don Jaimestars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de sa jordana 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1302 recensioner från resenärerBaserat på 1302 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger på kusten av Mallorca, som är den största av de Baleariska öarna. Det ligger i närheten av Cala Millors bara 350 m från stranden och på 56,4 km avstånd från Palma de Mallorca flygplats - Son San Joan. Stranden Cala Millor har vit, mjuk sand, perfekt för att solbada, simma och ha roligt med olika vattensporter. Andra utomhusaktiviteter, som golf, kan man utöva på denna plats, men man måste definitivt även besöka de majestätiska grottorna i Dratch. Det finns många restauranger, barer och marknader i närheten. Detta hotell erbjuder rena och rymliga rum som garanterar att alla i familjen kommer att ha en skön vistelse. Gäster i alla åldrar kommer att ha roligt på detta hotell, eftersom det finns ett lekrum för barn. Cykling är också ett alternativ för aktiva familjer som vill tillbringa lite tid utomhus. Bar och restaurang finns för hungriga gäster.

  Se mer
 • Caleia Talayot Spa Hotel
  Från3.802krPer natt

  Caleia Talayot Spa Hotelstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer de son sard 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 253 recensioner från resenärerBaserat på 253 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Cala Millor. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Detta boende innefattar 114 trivsamma rum. Caleia Talayot Spa Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. De som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Marins Playa Suites
  Från1.681krPer natt

  Marins Playa Suitesstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer na llambies 41 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 436 recensioner från resenärerBaserat på 436 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett enastående läge i en av de bästa zonerna i Cala Millor och har enkel tillgång till en vacker vit sandstrand. Flygplatsen Son Sant Joan i Palma de Mallorca ligger 56 km bort och flygplatsen på Menorca ligger 77 km bort. För dig som älskar golf finns en golfbana bara 4,4 km från hotellet. Detta moderna hotell erbjuder bekväma rum med fin utsikt över det djupblå havet eller den härliga poolen. Shower med levande underhållning roar gästerna, samt minigolf och flera andra roliga aktiviteter. Att vakna upp på morgonen kommer inte vara ett problem när gästerna får smaka på det enastående kaffet. Restaurang och barer finns på hotellet. Underbara skönhetsbehandlingar erbjuds för dig som vill skämma bort dig själv och värna om din hälsa och koppla av med spamassage. Den trevliga personalen kommer att se till att gästerna alltid har roligt och man kan alltid ta sig ett svalkande dopp i poolen. Aerobicsklasser och det välutrustade gymmet gör vistelsen komplett.

  Se mer
 • Protur Atalaya
  Från1.903krPer natt

  Protur Atalayastars

  Cala Millor, Mallorca , Sol naixent s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 363 recensioner från resenärerBaserat på 363 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Cala Millor är denna bekväma lägenhet ett optimalt val för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 60 rum. Protur Atalaya genomgick en totalrenovering 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Senator Cala Millor
  Från1.131krPer natt

  Senator Cala Millorstars

  Cala Millor, Mallorca , Binicanella 3 - Karta
   

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cala Millor. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 70 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 20 meter till närmaste strand. För våra besökare är det bara 200 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Senator Cala Millor är 60. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2000. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • CM Castell de Mar
  Från1.662krPer natt

  CM Castell de MarstarsGreenProgram Icon

  Cala Millor, Mallorca , Carrer bonanca 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 530 recensioner från resenärerBaserat på 530 recensioner från resenärer

  Detta strandhotell har en idyllisk miljö på den fridfulla ön Mallorca. Hotellet ligger precis mittemot strandpromenaden och den orörda sandstranden. Den närmaste golfbanan ligger 5 km från hotellet medan flygplatsen ligger cirka 72 km bort. Gästerna hittar ett överflöd av shoppingmöjligheter och nöjesplatser i centrum som ligger i närheten. Hotellet är smakfullt inrett med en varm atmosfär och vänlig service. Rummen erbjuder en fristad av komfort och lugn, vilket ger gästerna den perfekta miljön för att koppla av och varva ner i mot slutet av dagen. Hotellet erbjuder säsongsmässig underhållning och gästerna kan också dra nytta av cykeluthyrningen och njuta av en cykeltur på ön.

  Se mer
 • Hipotels Don Juan
  Från1.390krPer natt

  Hipotels Don Juanstars

  Cala Millor, Mallorca , Paseo joan llinas s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 142 recensioner från resenärerBaserat på 142 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Cala Millor. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 134 rum. Detta boende totalrenoverades 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • HM Mar Blau
  Från1.359krPer natt

  HM Mar Blaustars

  Cala Millor, Mallorca , Gesamins 1-3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Millor. Från detta boende som ligger inbäddat 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 3 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 184. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. HM Mar Blau erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. HM Mar Blau kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Protur Bonamar
  Från1.998krPer natt

  Protur Bonamarstars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer es comellar fondo - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 937 recensioner från resenärerBaserat på 937 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Millor är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. De 112 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Protur Bonamar. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Protur Bonamar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Bikini
  Från1.093krPer natt

  Universal Hotel Bikinistars

  Cala Millor, Mallorca , Carrer caravel les 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Millor är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 70 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. De 108 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta hotell renoverades var 2015. Universal Hotel Bikini har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Universal Hotel Bikini erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta hotell. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. På Universal Hotel Bikini kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Cala Millor
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Cala Millor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här