Hotell i Cala Ratjada-området

Se på kartan
 • Beach Club Font de Sa Cala
  Från961krPer natt

  Beach Club Font de Sa Calastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida canyamel 48 48 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 991 recensioner från resenärerBaserat på 991 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Ratjada. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 100 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Beach Club Font de Sa Cala är 362. Beach Club Font de Sa Cala genomgick en totalrenovering 2004. Beach Club Font de Sa Cala tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Beach Club Font de Sa Cala. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sensimar Aguait Resort and Spa
  Från1.102krPer natt

  Sensimar Aguait Resort and Spastars

  Cala Ratjada, Mallorca , De los pinos 61 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Cala Ratjada. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 189 rum. Sensimar Aguait Resort and Spa totalrenoverades 2000. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Canyamel Park Hotel & Spa
  Från859krPer natt

  Canyamel Park Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Via melesigeni s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Canyamel. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Canyamel Park Hotel & Spa är 131. Canyamel Park Hotel & Spa genomgick en renovering 2004. Canyamel Park Hotel & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Canyamel Park Hotel & Spa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Canyamel Park Hotel & Spa. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • S'Entrador Playa
  Från1.352krPer natt

  S'Entrador Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avda. cala agulla 123 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Cala Ratjada. Från denna anläggning som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 40 meter till närmaste strand. De 207 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. S'Entrador Playa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kan vilja använda anläggningens garage. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på S'Entrador Playa. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sky Bel Hotel Mallorca
  Från596krPer natt

  Sky Bel Hotel Mallorcastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Bustamante 40 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Cala Ratjada. Från detta hotell som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 550 meter från detta boende. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta boende har 36 rum. Sky Bel Hotel Mallorca genomgick en totalrenovering 2018. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Sky Bel Hotel Mallorca. Kunderna kan glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Na Taconera
  Från1.025krPer natt

  Na Taconerastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Carretera de sa font de sa gala s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 169 recensioner från resenärerBaserat på 169 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Cala Ratjada. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 150 meter till hamnen. Detta hotell innefattar 211 trivsamma rum. Na Taconera totalrenoverades 1996. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillåter inte husdjur. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Na Taconera kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Playa
  Från1.136krPer natt

  Bella Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Cala agulla 121 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cala Ratjada. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Detta hotell kan erbjuda totalt 214 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2012. Bella Playa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Bella Playa. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna.

  Se mer
 • Club Hotel Cala Ratjada
  Från708krPer natt

  Club Hotel Cala Ratjadastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Esperanza 18 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Ratjada är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 8 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Denna anläggning har 221 rum. Det här boendet byggdes 1990. Fast och trådlös internetanslutning finns på Club Hotel Cala Ratjada. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Forn Nou
  Från1.738krPer natt

  Forn Noustars

  Arta, Mallorca , Centre 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Arta area. Denna anläggning med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Can Simoneta
  Från3.927krPer natt

  Can Simonetastars

  Canyamel, Mallorca , De arta a canyamel km.8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga lantligt hotell återfinns i Canyamel. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Detta lantliga hotell ligger nära hamnen. Detta boende har totalt 18 rum. Denna anläggning grundades år 2005. Alla som valt detta boende kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Cala Ratjada-området
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Cala Ratjada-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här