Hotell i Cala Ratjada-området

Se på kartan
 • Beach Club Font de Sa Cala
  Från814krPer natt

  Beach Club Font de Sa Calastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida canyamel 48 48 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 990 recensioner från resenärerBaserat på 990 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Ratjada. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 100 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Beach Club Font de Sa Cala är 362. Beach Club Font de Sa Cala genomgick en totalrenovering 2004. Beach Club Font de Sa Cala tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Beach Club Font de Sa Cala. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Hotel Cala Ratjada
  Från797krPer natt

  Club Hotel Cala Ratjadastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Esperanza 18 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Ratjada är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 8 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Denna anläggning har 221 rum. Det här boendet byggdes 1990. Fast och trådlös internetanslutning finns på Club Hotel Cala Ratjada. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Mar
  Från413krPer natt

  Bella Marstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Mendez nuñez 11 - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Cala Ratjada. Detta boende har totalt 107 ombonade rum. Bella Mar totalrenoverades 2015. Bella Mar har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Bella Mar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Universal Hotel Castell Royal
  Från985krPer natt

  Universal Hotel Castell Royalstars

  Canyamel, Mallorca , Via costa i llobera s/n - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 122 recensioner från resenärerBaserat på 122 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Canyamel. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. Denna anläggning kan erbjuda totalt 126 rum. Senast detta boende renoverades var 2019. Universal Hotel Castell Royal har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Universal Hotel Castell Royal erbjuder transfer till flygplatsen. Universal Hotel Castell Royal är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Universal Hotel Castell Royal är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta hotell har affärsfaciliteter. Universal Hotel Castell Royal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • S'Entrador Playa
  Från1.434krPer natt

  S'Entrador Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avda. cala agulla 123 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 706 recensioner från resenärerBaserat på 706 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Cala Ratjada. Från denna anläggning som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 40 meter till närmaste strand. De 207 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. S'Entrador Playa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kan vilja använda anläggningens garage. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på S'Entrador Playa. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Alondra
  Från635krPer natt

  Alondrastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Faralló 5 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 53 recensioner från resenärerBaserat på 53 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Cala Ratjada. Från detta boende som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Alondra har totalt 160 rum. Alondra har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Alondra erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. På Alondra kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bellavista
  Från619krPer natt

  Bellavistastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Miguel garau 30 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cala Ratjada. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 300 meter till hamnen. Det totala antalet rum är 77. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2006. Bellavista har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Bellavista. Bellavista är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Bellavista är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Clumba
  Från723krPer natt

  Clumbastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Nereidas 2 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 76 recensioner från resenärerBaserat på 76 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Ratjada är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 4 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 40 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 120. Detta boende genomgick en renovering 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Clumba är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Clumba kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Park Hyatt Mallorca
  Från2.290krPer natt

  Park Hyatt Mallorcastars

  Canyamel, Mallorca , Urb atalaya de canyamel, vial a 12 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 671 recensioner från resenärerBaserat på 671 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Canyamel. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 8 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 690 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 8 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 1. 3 kilometer från närmaste strand. Park Hyatt Mallorca har totalt 142 rum. Receptionen på Park Hyatt Mallorca har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Hyatt Mallorca.

  Se mer
 • THB Guya Playa
  Från649krPer natt

  THB Guya Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Secret s/n - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 257 recensioner från resenärerBaserat på 257 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Cala Ratjada är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 8 kilometer från den här lägenheten. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 900 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 284 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på THB Guya Playa är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  23  Hotell - Cala Ratjada-området
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Cala Ratjada-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här