Hotell i Cala Ratjada-området

Se på kartan
 • Beach Club Font de Sa Cala
  Från1.168krPer natt

  Beach Club Font de Sa Calastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida canyamel 48 48 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1044 recensioner från resenärerBaserat på 1044 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Ratjada. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Totalt 362 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Beach Club Font de Sa Cala. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2004. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Beach Club Font de Sa Cala håller öppet dygnet runt. Beach Club Font de Sa Cala tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Beach Club Font de Sa Cala. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Beach Club Font de Sa Cala erbjuder. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Alla som valt detta boende kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Beach Club Font de Sa Cala. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sky Bel Hotel Mallorca
  Från634krPer natt

  Sky Bel Hotel Mallorcastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Bustamante 40 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Cala Ratjada. Från detta hotell som är beläget 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 550 meter från denna anläggning. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta hotell har 36 rum. Sky Bel Hotel Mallorca totalrenoverades 2018. Sky Bel Hotel Mallorca är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Sky Bel Hotel Mallorca. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Sky Bel Hotel Mallorca. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sensimar Aguait Resort and Spa
  Från1.333krPer natt

  Sensimar Aguait Resort and Spastars

  Cala Ratjada, Mallorca , De los pinos 61 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 377 recensioner från resenärerBaserat på 377 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är endast för vuxna och ligger i Cala Ratjada. Från detta hotell är det 1000 meter till närmaste strand. 189 välkomnande rum finns på anläggningen. Sensimar Aguait Resort and Spa genomgick en totalrenovering 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Sensimar Aguait Resort and Spa håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Sensimar Aguait Resort and Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • S'Entrador Playa
  Från2.626krPer natt

  S'Entrador Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avda. cala agulla 123 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 729 recensioner från resenärerBaserat på 729 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Ratjada är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 40 meter från denna anläggning. Denna anläggning har totalt 207 ombonade rum. S'Entrador Playa genomgick en totalrenovering 2008. Både fast och trådlöst internet finns på S'Entrador Playa. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. S'Entrador Playa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. På S'Entrador Playa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Canyamel Park Hotel & Spa
  Från1.045krPer natt

  Canyamel Park Hotel & Spastars

  Canyamel, Mallorca , Via melesigeni s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 271 recensioner från resenärerBaserat på 271 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Canyamel. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från egendomen. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 173. Detta hotell renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Canyamel Park Hotel & Spa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Canyamel Park Hotel & Spa. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Amoros
  Från1.080krPer natt

  Amorosstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Carrer de ses llegitimes 37 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 226 recensioner från resenärerBaserat på 226 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cala Ratjada. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 75 trivsamma rum. Denna anläggning renoverades 2013. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Amoros. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Amoros. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bellavista
  Från754krPer natt

  Bellavistastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Miguel garau 30 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 67 recensioner från resenärerBaserat på 67 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Cala Ratjada. Från detta boende som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Från detta boende är det 300 meter till hamnen. Detta hotell har 77 rum. Bellavista genomgick en renovering 2006. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Bellavista. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Bellavista. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Na Taconera Sport & Relax
  Från1.272krPer natt

  Na Taconera Sport & Relaxstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Carretera de sa font de sa gala s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 174 recensioner från resenärerBaserat på 174 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Ratjada. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 400 meter till närmaste strand. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 150 meter. Anläggningen har totalt 211 rum. Detta boende snyggades upp 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen under hela dagen. Husdjur är tillåtna på detta boende. Na Taconera Sport & Relax är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Na Taconera Sport & Relax är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • THB Guya Playa
  Från1.365krPer natt

  THB Guya Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Secret s/n - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Cala Ratjada är denna charmiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 8 kilometer från den här lägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna egendom är det 900 meter till närmaste strand. Totalt 284 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på THB Guya Playa. Detta boende totalrenoverades 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder THB Guya Playa babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna som bor på detta boende kan dra fördel av boendets hälso- och väbefinnandeutbud. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Playa
  Från1.399krPer natt

  Bella Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Cala agulla 121 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Cala Ratjada. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Detta boende innefattar 214 trivsamma rum. Detta hotell totalrenoverades 2012. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Bella Playa har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  35  Hotell - Cala Ratjada-området
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Cala Ratjada-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här