Hotell i Cala Ratjada

Se på kartan
 • Beach Club Font de Sa Cala
  Från959krPer natt

  Beach Club Font de Sa Calastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida canyamel 48 48 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 991 recensioner från resenärerBaserat på 991 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala Ratjada. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det 30 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 100 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Beach Club Font de Sa Cala är 362. Beach Club Font de Sa Cala genomgick en totalrenovering 2004. Beach Club Font de Sa Cala tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Beach Club Font de Sa Cala. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sensimar Aguait Resort and Spa
  Från1.100krPer natt

  Sensimar Aguait Resort and Spastars

  Cala Ratjada, Mallorca , De los pinos 61 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 364 recensioner från resenärerBaserat på 364 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Cala Ratjada. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 189 rum. Sensimar Aguait Resort and Spa totalrenoverades 2000. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • S'Entrador Playa
  Från1.349krPer natt

  S'Entrador Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avda. cala agulla 123 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Cala Ratjada. Från denna anläggning som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 40 meter till närmaste strand. De 207 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. S'Entrador Playa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kan vilja använda anläggningens garage. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på S'Entrador Playa. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sky Bel Hotel Mallorca
  Från595krPer natt

  Sky Bel Hotel Mallorcastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Bustamante 40 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Cala Ratjada. Från detta hotell som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 550 meter från detta boende. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta boende har 36 rum. Sky Bel Hotel Mallorca genomgick en totalrenovering 2018. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Sky Bel Hotel Mallorca. Kunderna kan glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Na Taconera
  Från1.023krPer natt

  Na Taconerastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Carretera de sa font de sa gala s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 169 recensioner från resenärerBaserat på 169 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Cala Ratjada. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 150 meter till hamnen. Detta hotell innefattar 211 trivsamma rum. Na Taconera totalrenoverades 1996. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillåter inte husdjur. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Na Taconera kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bella Playa
  Från1.134krPer natt

  Bella Playastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Cala agulla 121 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cala Ratjada. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Detta hotell kan erbjuda totalt 214 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2012. Bella Playa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Bella Playa. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna.

  Se mer
 • Club Hotel Cala Ratjada
  Från707krPer natt

  Club Hotel Cala Ratjadastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Esperanza 18 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Cala Ratjada är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 8 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Denna anläggning har 221 rum. Det här boendet byggdes 1990. Fast och trådlös internetanslutning finns på Club Hotel Cala Ratjada. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • R2 Bahia Cala Ratjada Design Hotel
  Från760krPer natt

  R2 Bahia Cala Ratjada Design Hotelstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Avenida floreal sn - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell som återfinns i Cala Ratjada, är endast för vuxna. Detta hotell har 119 rum. Boendet totalrenoverades 2015. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på R2 Bahia Cala Ratjada Design Hotel. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bellavista
  Från549krPer natt

  Bellavistastars

  Cala Ratjada, Mallorca , Miguel garau 30 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cala Ratjada. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 300 meter till hamnen. Det totala antalet rum är 77. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2006. Bellavista har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Bellavista. Bellavista är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Bellavista är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Amoros
  Från712krPer natt

  Amorosstars

  Cala Ratjada, Mallorca , Carrer de ses llegitimes 37 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Cala Ratjada. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 9 kilometer från egendomen. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 75. Amoros totalrenoverades 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Amoros tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Amoros. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Amoros. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Cala Ratjada
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Cala Ratjada

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här