Hotell i Cala San Vicente

Se på kartan
 • Globales Simar
  Från654krPer natt

  Globales Simarstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer temporal s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala San Vicente, är ett bra alternativ för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 6 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Detta boende har 175 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1992. Alla gästerna på Globales Simar kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grupotel Molins
  Från1.336krPer natt

  Grupotel Molinsstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Cala molins s/n - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 622 recensioner från resenärerBaserat på 622 recensioner från resenärer

  This hotel is superbly located above the Bay of Cala Molins, near to the centre of Cala San Vicente. The beach, as well as bars, pubs, restaurants, public transport and shops are all located in close proximity to the hotel.

  Se mer
 • Boutique Hotel La Moraleja
  Från2.039krPer natt

  Boutique Hotel La Moralejastars

  Cala San Vicente, Mallorca , Los encinares s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Cala San Vicente. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 250 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Boutique Hotel La Moraleja är 22. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Boutique Hotel La Moraleja. Det finns parkeringsplatser på Boutique Hotel La Moraleja. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Boutique Hotel La Moraleja är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Boutique Hotel La Moraleja. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Boutique Hotel La Moraleja kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala San Vicente

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här