Hotell i Cala San Vicente

Se på kartan
 • Globales Simar
  Från597krPer natt

  Globales Simarstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer temporal s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Cala San Vicente, är ett bra alternativ för familjer. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 6 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Detta boende har 175 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1992. Alla gästerna på Globales Simar kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oriola
  Från631krPer natt

  Oriolastars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer torrent de can botana 35 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Cala San Vicente. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från det här vandrarhemmet. Från detta boende är det 230 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 23 ombonade rum. Oriola totalrenoverades 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Oriola håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Oriola babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan resenärerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hoposa Niu
  Från1.114krPer natt

  Hoposa Niustars

  Cala San Vicente, Mallorca , C/ cala barques 5 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 355 recensioner från resenärerBaserat på 355 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Cala San Vicente. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Från denna anläggning är det 8. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 24 trivsamma rum. Hoposa Niu genomgick en renovering 2015. Hoposa Niu har wifi-anslutning. Receptionen på Hoposa Niu har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala San Vicente

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här