Hotell i Cala San Vicente

Se på kartan
 • Globales Simar
  Från774krPer natt

  Globales Simarstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer temporal s/n - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 531 recensioner från resenärerBaserat på 531 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Cala San Vicente. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 6 kilometer från det här hotellet. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 175 ombonade rum. Globales Simar genomgick en renovering 1992. Alla gästerna på Globales Simar kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Globales Simar tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Globales Simar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oriola
  Från1.165krPer natt

  Oriolastars

  Cala San Vicente, Mallorca , Carrer torrent de can botana 35 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är beläget i Cala San Vicente. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från det här vandrarhemmet. Den närmaste stranden ligger 230 meter från denna anläggning. Denna anläggning har 23 rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Oriola tillhandahåller babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Oriola är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boutique Hotel La Moraleja
  Från2.520krPer natt

  Boutique Hotel La Moralejastars

  Cala San Vicente, Mallorca , Los encinares s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Cala San Vicente. Från detta hotell som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Boutique Hotel La Moraleja är 22. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Boutique Hotel La Moraleja. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. På Boutique Hotel La Moraleja kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grupotel Molins
  Från2.284krPer natt

  Grupotel Molinsstars

  Cala San Vicente, Mallorca , Cala molins s/n - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 645 recensioner från resenärerBaserat på 645 recensioner från resenärer

  This hotel is superbly located above the Bay of Cala Molins, near to the centre of Cala San Vicente. The beach, as well as bars, pubs, restaurants, public transport and shops are all located in close proximity to the hotel.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cala San Vicente

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här